jelena golubovic napravila haos

Jelena Golubović napravila haos u hotelu!

Rediteljka je navodno napravila problem i kada su joj tražili da plati račun od skoro 5 hiljada dinara za piće iz mini-bara.

Pobednica Farme 7, Jelena Golubović, napravila je haos u jednom hotelu kada je odbila da plati račun za ono što je popila iz mini-bara.

Jelena Golubović nastavlja da tera po svom, a kad joj neko stane na žulj, onda pravi haos. Tako je bilo i kada je odsela u jednom hotelu u podnožju planine Kosmaj, gde se, kako tvrdi izvor dnevnog lista, ponašala kao prava diva.

– Jelena je insistirala na tome da odmah dobije ključeve od sobe, iako su je radnice na recepciji zamolile da malo sačeka. Onda je zahtevala da joj pošalju masera, a kad su joj rekli da mora da siđe u relaks-centar, počela je da viče. Zahtevala je da razgovara s direktorom hotela. „Znate li vi ko sam ja? Do juče sam bila na Farmi, došla sam ovde da se odmorim, a ne da se nerviram“, vrištala je na radnicu. Njen momak je sve vreme ćutao, a ona je pravila predstavu u holu – otkriva dobro obavešteni izvor.
Rediteljka je navodno napravila problem i kada su joj tražili da plati račun od skoro 5 hiljada dinara za piće iz mini-bara, jer je niko nije obavestio da to nije besplatno jer nije bilo cenovnika u sobi.

Čitaj još  Parovi: Produkcija napravila neočekivan potez!

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Kurir

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply