Jelena Golubović i Vendi zajedno u novom rijalitiju?!

Iako su njihovi raniji sukobi navodili na to da se Vesna Vukelić i Jelena Golubović više nikada neće spojiti, njih dve će uskoro biti rame uz rame, i to u bračnom krevetu.

Vendi i Jelena Golubovic

Naime, rediteljka i pevačica su nedavno počele da snimaju novi rijaliti program, pod nazivom „Odavno posvađane“, u kojem će ih kamere snimati 24 časa, a sve je smišljeno tako da njih dve žive u istom stanu i spavaju u istom krevetu.

– Organizatori novog rijalitija došli su na ideju da spoje dve ljute protivnice u novom rijaliti programu „Odavno posvađane”, a koji će se emitovati na Televiziji „Pink“. S obzirom na to da su njih dve potpuno različite osobe u svakom pogledu, produkcija je ubeđena da spoj Jelene i Vendi mora izazvati pravu revoluciju kod gledalaca – priča dobro obavešten izvor.

– Njih dve će 24 časa biti zatvorene u jednom stanu gde će živeti zajedno, upućene jedna na drugu, a što podrazumeva da će od ujutro do uveče sve deliti, od kašike do postelje. U ovom formatu nije dozvoljen fiziki kontakt, te se pretpostavlja da će svađe biti žučne i do sada neviđene. Njih dve ne razgovaraju više od deset godina, pa će biti izuzetno zanimljivo videti kako se bore za nagradu koja će biti interesantna, a publika će sms glasanjem odabrati ko je njihov pobednik – dodaje izvor.

Kako će se snaći, da li će zakopati ratne sekire ili će ipak biti čupanja za kosu, tuče, suza i vređanja ostaje da se vidimo.

Čitaj još  Parovi: Nakon histerije Krunićeva završila u Urgentnom (VIDEO)

Kako bismo dobili komantar od Vukelićeve i Golubovićeve pozvali smo ih, ali smo komentar dobili samo od rediteljke koja nam je misteriozno rekla:

– Ne bih da pričam o tome.

Vendi htela da bije Jelenu

Netpeljivost i svađa između Vesne Vukelić Vendi i Jelene Golubović, datira još od oktobra 2002. godine, kada su se njih dve posvađale emisiji koju je tada vodila i uređivala Jelena Bačić Alimpić. Iako su se tada prvi puta srele, Jelena i Vendi izrekle su salve uvreda na račun jedna druge, što je u to vreme bio pravi skandal. Vesna je tada u svom stilu rediteljku nazvala mišem, komentarišući njen fizički izgled u pogrdnom smislu, dok joj je Golubovićeva stalno upadala u reč što je Vesnu dodatno iritiralo.

izvor: Alo

Leave a Reply