jasmin muharemovic pored kola

Jasmin Muharemović se iznervirao zbog prljavog auta (FOTO)

Popularnog pjevača paparaco je uhvatio u trenutku dok se parkirao ispred sarajevske televizije Hayat. Prije nego što je primijetio novinare, nekoliko puta je obilazio i zavirivao oko svojih kola.

Osamdesetih godina Jasmin Muharemović je bio jedan od najpopularnijih folk pjevača u Jugoslaviji, a ujedno i jedan od najtiražnijih. Njegov debi album pod nazivom „Ja sam taj“, bio je jedan od najprodavanijih nosača zvuka na tadašnjoj muzičkoj folk sceni, a on se samo tri mjeseca nakon što je istoimeni album ugledao svjetlost dana svrstao u red najpopularnijih estradnih zvijezda.

jasmin muharemovic paparaco

Nakon tog hit albuma, redjali su se hitovi: “Prvi momak“, „Mače moje lažljivo“, „Bolje ljubav, nego rat“, „Crna ženo“, ” Ginem, ginem”, „Granice“

Popularnog pjevača paparaco je uhvatio u trenutku dok se parkirao ispred sarajevske televizije Hayat. Prije nego što je primijetio novinare, nekoliko puta je obilazio i zavirivao oko svoje „mečke“, a kasnije je rekao da se iznervirao što nije stigao svratiti u neku od auto perionica, jer ne voli kad mu je automobil prljav.

Čitaj još  Mia Borisavljević žestoko odgovorila kreatoru!

jasmin muharemovic pored kola

Pošto je žurio na ugovoreni sastanak, rekao je da će na proljeće u Beogradu započeti snimanje novog albuma, nakon kojeg će mnoge stvari na sadašnjoj muzičkoj sceni biti jasnije.

izvor: Trendy

2 comments

Leave a Reply