Jana uspela da pojede 30 sarajevskih ćevapa!

Sve vrijeme dok nisu napustili ćevabdžinicu, Jana je osoblju objekta hvalila njihov roštilj, ali ih na kraju i počastila sa lijepim bakšišom.

Jana u Sarajevu

Jana Todorović je i sama više puta priznala u razgovoru sa prijateljima i novinarima, kako ni ona ne smatra da je došla u Sarajevo ako ne prošeta Baščaršijom ili bar ne pojede sarajevske ćevape. Prošla su vremena kada Jana nije obraćala koliko jede, kada joj nije bilo bitno koliko ima kilograma.

Bez obzira i na višak kilograma koji je nekada imala, uvijek su se o Jani čuli samo komplimenti. Za mnoge je ona najljepša pjevačica na estradi. Najljepša, ali i ona koja, kako komentiraju oni koji je poznaju, najslađe jede.

Čitaj još  Darko Lazić i Ana Sević sa bebom u šopingu!

Tako je ova pjevačica jednom prilikom sa suprugom i prijateljima itekako napunila želudac u jednoj sarajevskoj ćevabdžinici. Jedan od konobara iz te ćevabdžinice sjeća se kako je Jana došla jednoga dana poprilično izgladnjela i prvo naručila 20 ćevapa u cijeli somun! Na iznenađenje onih koji su bili tu, brzo je tanjir bio prazan, a očito i želudac s obzirom na to da je ponovo pozvala konobara i tražila još deset ćevapa i cijeli somun! I to je nestalo vrlo brzo sa stola.

Sve vrijeme dok nisu napustili ćevabdžinicu, Jana je osoblju objekta hvalila njihov roštilj, ali ih na kraju i počastila sa lijepim bakšišom.

izvor: Expres

Leave a Reply