Jadranki Barjaktarović hakovan profil!

Pevačici je neko hakovao profil na Fejsbuku i ostavljao statuse vređajući usput i njene prijatelje.

Jadranka profil

Jadranka Barjaktarović pala je u očaj jer danima ne može da se izbori s hakerima na Fejsbuku. Pevačici je neko upao na profil koji koristi za komunikaciju s fanovima i napravio joj pakao od života. Za naslovnu fotografiju postavio je sliku dve plavuše koje se ljube, a ispod Jadrankinog imena napisao je da je lezbača.

Osim što joj je izmenio reference, ta osoba vređa njene prijatelje i redovno u njeno ime piše vulgarne statuse.

– Ja sam najveća kurva. Zvezde Granda??? NULA!!!!!!!! Kao što sam i obećala, evo moj broj 06547…. (Ceo broj poznat redakciji, prim. aut.) – samo su neka od obaveštenja koja haker izbacuje u Jadrankino ime.

Iako je slučaj prijavila administratorima ove društvene mreže i angažovala stručnjake da hakeru stanu na kraj, sve je bilo bezuspešno.

– Ne verujem šta mi se dešava. Kad sam shvatila da je vrag odneo šalu, otišla sam u policiju, gde su mi objasnili dalji postupak u ovakvim slučajevima. Meni Fejsbuk ne služi za ubijanje vremena, nego za komunikaciju s publikom, za oglašavanje nastupa i za posao – kaže Jadranka.

Čitaj još  Parovi: Pevačica šokirala gledaoce ponašanjem!

Vulgarne konotacije posebno pogađaju pevačicu jer od početka karijere nema nijednu mrlju i privatno vodi veoma uzoran život. U dugogodišnjoj je vezi sa svojim dečkom Mikijem i zaista ne daje povoda za ovakve stvari.

izvor: Kurir

Leave a Reply