Jadranka Barjaktarović

Jadranka Barjaktarović: Ne sećam se prvog seksa

Izgubila sam nevinost sa 20 godina. To je bilo sa dečkom sa kojim sam dugo bila u vezi. Ne sećam se kako je bilo prvi put.

Jadranka Barjaktarović poznata je kao jedna od najatraktivnijih pevačica na estradnoj sceni. Ona je otvoreno ispričala o svojim seksualnim iskustvima, napomenuvši da je prvi seks imala sa 20 godina, ali da ga se ne seća.

– Izgubila sam nevinost sa 20 godina. To je bilo sa dečkom sa kojim sam dugo bila u vezi. Ne sećam se kako je bilo prvi put. Ne sećam se zato što ja ne volim da previše komentarišem takve stvari, nije to moj način izražavanja – rekla je pevačica, koja najviše voli da vodi ljubav u krevetu.

– Najneobičnije mesto na kojem sam imala seks je krevet. Za današnje vreme, kako bi to rekli kod nas, nisam u trendu. Ali, hoću da kažem da je za mene idealno i najneobičnije mesto za vođenje ljubavi – krevet – kaže Jadranka, koja tvrdi da se ponekad desi i da duži period bude bez seksa.

– Ponekad mogu dosta da izdržim bez seksa, pa se moj partner zabrine. Sve zavisi od toga u kakvoj sam situaciji i kakav mi je period, da li imam mnogo obaveza, kad snimam nove pesme, kad sam u haosu, kad mnogo radim, onda se desi da nema seksa. Da li ja to mogu da izdržim ili ne, o tome tada ne razmišljam. Možda sam malo sebična, ali moj partner me podržava u svemu što radim, veruje mi da tu nema ništa, samo da sam pod nekim pritiskom – objasnila je lepa pevačica, koja nije želela da otkrije koja joj je omiljena poza.

Čitaj još  Džidža se ofarbala u crno!

Jadranka Barjaktarovic

– To mi je degutantna tema skroz. Opet kažem, sa nekim ko te voli, s kim si emotivno vezan, sve ti je nebitno. Uhvatite neki ritam, meni je sve od početka do kraja lepo i ostale stvari nisu važne, samo da se dve osobe vole – kaže Jadranka, koja ne mašta o seksu ni sa jednom poznatom ličnošću.

– Ni sa jednom poznatom ličnošću ne bih volela da imam seks, odmah da ti kažem. Znači, katastrofa, niko mi se ne sviđa od poznatih. Ja volim svog partnera i ne gledam sa strane, čak i kada nisam bila u vezi, nisam razmišljala o tome da gledam u neke poznate ljude – tvrdi pevačica i otkrila da voli normalne muškarce.

izvor: Kurir

One comment

Leave a Reply