bogoljub mitic djosa umro

Iznenada umro naš poznati glumac!

Bogoljuba je šira javnost znala kao Đošu, ali nakon specifične uloge u popularnoj seriji “Porodično blago”, dobio je nadimak bata Đoša.

Poznati glumac i humorista Bogoljub Mitić Đoša preminuo je iznenada jutros u 49 godini života od posledica srčanog udara.

Nadimak Đoša ili Bata Đoša je dobio po ulozi Đoše koju je igrao u TV seriji Porodično blago. Đoša je najveći broj pozorišnih uloga ostvario u “Leskovačkom pozorištu”.

U TV seriji „Agencija za SiS“ je pored glavne uloge (Mulja) bio i saradnik na pisanju scenarija. Iza sebe je ostavio ženu i dve ćerke.

Što se tiče ostalih uloga na filmu i televiziji, glumio je i u serijama: Agencija za SIS, Policijska stanica, Seljaci, Crni Gruja, a učestvovao je i u Tvoje lice zvuči poznato, gde je pokazao svoj talenat.

Bogoljuba šira javnost znala je kao Đošu, ali nakon specifične uloge u popularnoj seriji Porodično blago, gde je tumačio lik priprostog gospodina iz sela Stajkovce, dobio je nadimak bata Đoša, jer se tako zvao i njegov lik iz pomenute serije.
Reditelj Siniša Pavić bio je najzaslužiji za uspon Mitićeve karijere. Naime,on je izabrao Mitića za ulogu bata Đoše u njegovoj čuvenoj seriji Porodično blago, koja se prikazivala na RTS-u.

Čitaj još  Tanja Savić stigla u Beograd!

Poslednjih meseci često se pojavljivao kao voditelj u aktuelnom rijalitiju koji se prikazuje na Hepi televiziji.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply