veliki brat - poginuli zorica, elmir i stevan

Iz rijalitija u crnu hroniku: Jedni su ubijeni, drugi su ubili!

Bili su učesnici srpskih rijaliti programa, a igrom sudbine završili su u crnoj hronici. Neki od njih su nastradali, a neki postali ubice!

Stevan Kojić (“DNK”) – Smrskao ženi 16 rebara i lobanju pred dvoje dece!

Pre nekoliko dana dogodilo se stravično ubistvo u Srbiji. Stevan Kojić koji je sa suprugom Žaklinom učestvovao u emisiji “DNK“ na TV Pinku nakon sumnje da je usmrtio ženu priznao je taj zločin rekavši da nije nameravao da je ubije. Stevan je sumnjao da deca koju je rodila Žaklina nisu njegova, ali analiza DNK pokazala je suprotno. Nakon emisije u kojoj su učestvovali Stevan je rekao da će se razvesti od supruge, ali ju je pretukao do smrti.

stevan i zaklina kojic

Filip Kapisoda (“VIP Veliki Brat”) – Pucao devojci u glavu

Poznati maneken Filip, nakon učešća u “Velikom Bratu“ 2010. godine usmrtio je svoju devojku Kseniju Pajčin, a potom i sebe. Filip je Kseniji pucao u glavu, a potom metkom prostrelio i sebe. Njihova veza bila je veoma burna, ali posle svakog raskida pevačica mu se vraćala.

ksenija i filip

Zorica Lazić, Stevan Zečević i Elmir Kuduzović (“Veliki Brat”) – Poginuli u saobraćajnoj nesreći

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Obrenovac–Šabac poginuli su Zorica Lazić (24), Elmir Kuduzović (26) i Stevan Zečević (24), bivši učesnici serije “Veliki brat”. Vladimir Sarić, koji se nalazio sa njima u automobilu, lakše je povređen. Nesreća se dogodila na šabačkom putu u naselju Ušće kada je automobil “citroen C 4”, kojim je upravljao Kuduzović, usled neprilagođene brzine izleteo iz krivine, prevrnuo se na krov i sleteo u reku Vukodraž, nekoliko kilometara od termoelektrane “Nikole Tesla”. Sudeći prema tragovima kočenja na licu mesta, Kuduzović je u krivini na kojoj je bilo dosta leda, umesto da uspori, dodao gas i u potpunosti izgubio kontrolu nad automobilom. Veliki Brat je te 2007. godine završen pre vremena zbog tragedije.

Čitaj još  Ivana Selakov snimila sado-mazo spot!

antal skendzic ubio majku

Antal Skendžić (“Veliki Brat”) – Ubio majku

Antal Skendžić, učesnik “Velikog brata”, uhapšen je 2007. godine zbog sumnje da je kuhinjskim nožem ubio svoju majku Rozaliju (48)! Tragedija se dogodila u porodičnoj kući u Banatskom Višnjićevu kod Zrenjanina, kada je pomahnitali Antal zario majci nož u srce! Nesrećna žena preminula je na licu mesta, a Antal, koji je ostao upamćen jer je u „Velikom bratu” javno priznao da je homoseksualac, priveden je i određen mu je pritvor.

izvor: Puls

One comment

Leave a Reply