ivana sirena pevacica

Ivana Sirena silikonima hoće da osvoji estradu!

Ivana ima plan da se probije među najpoznatije pevačice kojima beži za nekoliko brojeva u silikonima, a kaže da ima i glasovne potencijale.

Ivana Sirena, devojka od “plastike”, drugarica najpoznatijih srpskih silikoniki, rešila je da se probije na estradni vrh. Pomoć je potražila u studiju Marka Kona.

ivana sirena selfi

Ovu devojku već poznaje dosta srpskih pevača jer se godinama amaterski bavi pevanjem, a harala je beogradskim klubovima zajedno sa silikonkama koje su prošle godine bile maskote diskoteka, Tijanom Đuričić i Sanjom Jojić.

Od nedavno, Ivana ima plan da se probije među najpoznatije pevačice kojima beži za nekoliko brojeva u silikonima, a kaže da ima i glasovne potencijale.

Preko prijatelja stupila je u kontakt sa kompozitorom, tekstopiscem i aranžerom Markom Konom i sa njim pokušava da napravi hit. Ivana i Kon pohvalili su se zajedničkom fotografijom na društvenim mrežama i dobili stotine lajkova u kratkom roku.

ivana sirena i marko kon

Za poznavaoce i pratioce estradnih dešavanja, Ivana Sirena je poznata javnosti od ranije, i to po navodnoj vezi sa popularnim pevačem Dadom Polumentom. Međutim, ubrzo pošto je osvanula vest da su njih dvoje u bliskom odnosu, Dado je demantovao pomenute tvrdnje.

Čitaj još  Darko Lazić i Ana Sević čekaju devojčicu

A da se ne slaže sa gorepomenutim rečima da važi za pevačicu sa najvećim silikonima, Ivana je danas na svom Fejsbuk profilu ovakve tvrdnje nazvala lažima, rekavši kako nema silikone(?!), a ni najveće grudi u Srbiji!

Poslušajte kako peva Ivana Sirena:

izvor: Blic, www.FOLKOTEKA.org

2 comments

Leave a Reply