ivana selakov poruka

Ivana Selakov: Lukasova poruka mladima ima smisla!

“Aca ne krije da je i sam imao problema sa drogom i često naglašava da mu je ona mnogo naškodila. To je bio jedan od motiva zbog koga je prihvatio da da svoj doprinos u predstavi”, kaže pevačica.

Pevačica Ivana Selakov je zajedno s kolegom Acom Lukasom ekranizovala rok baladu koja govori o tome kako porok uništava život dvoje mladih ljudi.

– Od kada smo ušli u priču oko spremanja pesme za predstavu “Ljubav u doba kokaina“ želja nam je bila da prenesemo jednu poruku: droga ne! Danas sve mlađi ljudi postaju poročni, to mora da se spreči – počinje razgovor Ivana Selakov, koja nije krila ni značaj toga što ovu numeru peva baš sa Acom Lukasom.

ivana selakov i aca lukas nastup

– Kada Aca prenosi poruku o tome kako poroci mogu da unište život, onda to ima težinu – naglasila je pevačica.

Aca ne krije da je i sam imao problema sa drogom i često naglašava da mu je ona mnogo naškodila. To je bio jedan od motiva zbog koga je prihvatio da da svoj doprinos u predstavi.

– Ponosan sam na ovo što smo uradili i jedva čekam da spot izađe kao vrhunac cele priče. Jako smo uticali na mlade – rekao je Aca Lukas u prostorijama Ustanove kulture “Vuk“, gde je ekipa snimala spot.

Čitaj još  Pevačicu Ivanu Buhu muž izbacio iz kuće!

Autorka knjige i scenarija za predstavu Simonida Milojković kaže da je jako zadovoljna kako je predstava prihvaćena. Ona je za pesmu „Ljubav u doba kokaina“ napisala tekst, a Lukas muziku.

izvor: Blic

Leave a Reply