ivana negativ dozivela dva srcana udara

Ivana ‘Negativ’ doživela dva srčana udara!

Bivša članica grupe Tap 011 prošle nedelje primljena u Klinički centar, gde joj je ugrađen stent zbog ozbiljnih problema sa srcem.

Ivana Peters nedavno je završila na Klinici za kardiovaskularne bolesti Kliničkog centra u Beogradu zbog ozbiljnih problema sa srcem!

Kako saznajemo, njeno stanje je sada stabilno i pevačica rok sastava „Negativ“ uspešno se oporavlja nakon što joj je ugrađen stent. Ivana se, naime, javila doktoru kad je osetila pritisak i bol u grudima, a nakon pregleda ustanovljeno je da je imala dva infarkta.

– Ivana se javila lekaru kad je osetila gušenje u predelu grudnog koša. Nakon pregleda je ustanovljeno da je preživela dva srčana udara, zbog čega je hitno prebačena na Kliniku za kardiovaskularne bolesti. Tamo je operisana i ugrađen joj je stent. Sve se odigralo munjevitom brzinom, a ona faktički nije ni bila svesna u koliko je kritičnom stanju – otkriva izvor blizak Petersovoj i dodaje:

ivana peters hitno operisana

– Ona se već dan nakon operacije osećala bolje, a krajem prošle nedelje puštena je na kućno lečenje.

Ivana je zbog petogodišnje ćerke Sare, kako tvrde upućeni, bila uporna da se što pre oporavi i vrati kući kako bi svoju mezimicu poštedela briga.

Kontaktirali smo s Petersovom, koja je potvrdila pomenuta saznanja.

– Sad je sve u redu. Hvala što brinete za mene. Ne bih dalje komentarisala svoje zdravstveno stanje – rekla je Ivana.

Pevačici u narednom periodu predstoje redovne kontrole, ali i terapija, koju su joj lekari propisali kako bi se u potpunosti oporavila posle operacije.

Podsećanja radi, Ivana je pre porođaja imala komplikovanu operaciju ciste na jajniku. Zbog toga nije mogla da ostane u drugom stanju prirodnim putem, pa je zatrudnela zahvaljujući vantelesnoj oplodnji.

Čitaj još  Muž i svekrva ubijene Jelene nisu prošli poligraf!

leontina, goca i tijana

Koleginice zabrinute

Goca Tržan: Želim joj da se što pre oporavi!
– Obaveštena sam o njenom zdravstvenom stanju, jedva čekam da je vidim, pa ću je posetiti ubrzo. Želim joj brz oporavak – rekla je Goca.

Leontina: Deca jedva čekaju da im se Ivana vrati!
– Ugradili su joj stent, koliko znam. Čula sam se sa Ivanom i sad je sve u redu. Želim joj da počne da radi odmah jer je deca u školici s nestrpljenjem čekaju – izjavila je Leontina.

Tijana Dapčević: To je mali problem za ivaninu čuku!
– Biće ona dobro, Ivana je žena zmaj. To je mali problem koji je zadesio njenu čuku. Ima dobro srce i dušu, izdržaće i izaći kao pobednik – poručila je Tijana.

izvor: Kurir

Leave a Reply