ivana elektra spot - prva liga

Ivana Elektra: Zbog Viki Miljković mi je obrisan spot (VIDEO)

“Promenili smo te 2 sekunde i tako izmenjenu pesmu, koja je autorska u potpunosti, ponovo stavili na Jutjub, ali je ponovo neko prijavio i ta agonija je trajala 2 meseca”, kaže pevačica.

Ivana Elekra konačno je odahnula i otpočela promociju svog singla “Prva liga” koji je na neko vreme bio skinut sa Jutjuba.

Elektra i njen tim sumnjaju da iza svega stoji pevačica Viki Miljković.

– Pošto je pesma ukunuta na Jutjubu zbog 2 sekunde sličnosti sa pesmom “Tropikana”, Galene i Kostija za koju je Viki kupila autorska prava, analizirali smo i shvatili da neka sličnost moguća, mada većina nije čula nikakvu sličnost. Promenili smo te 2 sekunde i tako izmenjenu pesmu, koja je autorska u potpunosti, ponovo stavili na Jutjub, ali je ponovo neko prijavio i ta agonija je trajala 2 meseca. Srećom, nastupi mi nisu zavisili toliko od nove pesme pa sam je već nekoliko puta pevala u punim diskotekama da bi je već publika drugi put sama tražila – kaže Ivana.

ivana elektra spot

Ipak, pevačica ne želi ni u koga da upire prstom.

– Pitali su me da li je to Viki prijavljivala zbog pesme “Dosadno”. Ne znam zaista, ne verujem da joj je baš toliko dosadno, ali uporedite i nađite sličnost između pesama “Dosadno” i “Prva liga”. Ni muzički stručnjaci je nisu pronašli! Kako god, pesma je posle dokazanog autorstva vraćena i sada je na kanalu ‘IDJtunes’ – završava Ivana, a mi vam predstavljamo obe pesme, pa sami zaključite da li ima sličnosti.

Čitaj još  Parovi: Ljubomorne učesnice se brutalno vređale (VIDEO)

Viki Miljković – Dosadno

Ivana Elektra – Prva liga

izvor: Alo

Leave a Reply