ivana banfic foto

Ivana Banfić se povukla sa estrade da završi fakultet!

“Bila sam često u Beogradu i stvarno imate dobar noćni provod, mada je Zagreb odnedavno obogatio svoju ponudu, mnoge inostrane muzičke zvezde nastupaju kod nas, tako da su Beograd i hrvatska prestonica sada približni po tom pitanju”, rekla je pevačica.

Hrvatska pop pevačica Ivana Banfić, povukla se iz javnosti kako bi se posvetila fakultetu, no ipak je juče izdvojila vremena za mini intervju u emisiji “Dnevna doza sa Radomirom Kostićem” na radiju “Kiss FM”.

– Odlučila sam da studiram psihologiju jer me je još kao devojčicu kopkalo to ko sam ja, zašto sam ja ovde, zašto su neki ljudi dobri, a oni drugi zli, i šta je to u ljudskoj prirodi što nas tera da radimo ordeđene stvari, naročito u današnje vreme kada smo svi otuđeni. Za sada mi ide dobro – kazala je Ivana.

Iako je tokom svoje višedecenijske karijere gajila imidž devojke koja je uvek raspoložena za dobar klupski provod, priznaje da ju je roditeljstvo promenilo te da je sada više “dnevni” tip osobe. Pevačica kaže da bi kada bi joj to obaveze dozvoljavale, svoje slobodno vreme provodila u prirodi, te da više voli planinu od mora.

ivana banfic

– Ne znam kada ću doći u Srbiju, jer sam odavno prestala da pravim planove, ali me definitivno očekujte. Bila sam često u Beogradu i stvarno imate dobar noćni provod, mada je Zagreb odnedavno obogatio svoju ponudu, mnoge inostrane muzičke zvezde nastupaju kod nas, tako da su Beograd i hrvatska prestonica sada približni po tom pitanju – tvrdi Banfićeva, koja je dodala i da joj se na srpskoj muzičkoj sceni najviše dopada Bajaga koji je, kako je istakla, uspeo da sačuva “svoj šarmantni seksi glas” i da joj je srcu drag Zdravko Čolić.

Čitaj još  Fotografije gole Cuce osvanule na internetu! (FOTO)

Na pitanje novinara ima li vremena da prati dešavanja na regionalnoj muzičkoj sceni, Ivana je kazala da trenutno nije upućena niti u rad Jelene Rozge ni Severine Vučković, a kada bi morala da bira između Cece Ražnatović i Jelene Karleuše podvalči da bi se odlučila za obe jer nije tip osobe koji ljudima stavlja etikete, kategorizuje ih i generalizuje.

izvor: Vesti

One comment

Leave a Reply