Ivan potvrdio: Sara i ja nismo više zajedno!

Ivan Marinković priznao je da je njegovu ljubav sa manekenkom ugasila daljina…

Ivan i Sara

Bivši učesnik “Farme” Ivan Marinković priznao je da je njegovu ljubav sa Sarom Trajanović ugasila daljina dok je ona bila u Istanbulu i da je svako krenuo svojim putem. U otvorenom intervjuu on otkriva šta se zapravo desilo sa emocijama koje su planule na imanju u Lisoviću.

– Sara i ja smo raskinuli pre deset dana dok je ona još bila u Istanbulu, ali sam tek sada odlučio da pričam o tome. Kao što sam i mislio, kada je odlučila da ode u Tursku, ta daljina nas je nekako ohladila, jer ovo je bio prvi put da u životu imam vezu preko Skajpa. Niko nikoga nije prevario i nije bilo srdžbe, svađe i plakanja, jer smo oboje osetili da naše emocije više nisu kao pre. Ni sada ne mogu da objasnim razlog zašto sam prelomio, ali prosto više nije bilo kao pre. Sve se nekako brzo desilo, od naše veze u „Farmi“, gde je raskinula sa mnom, pa bila sa Akijem, posle njegovog ispadanja vratila se meni, a kada je izašla pomirila sa njim i nakon raskida se opet vratila meni. Sve je to ostavilo posledice u meni koliko god da sam taj period pregurao i izdržao stojički u tom trenutku – iskren je Ivan i dodaje da će sa bivšom devojkom ostati u dobrim odnosima.

– Sara je meni izuzetno draga i nastavićemo da se družimo, bez obzira na sve, ja ću uvek biti tu za nju. Bolje je što smo na vreme odlučili da prekinemo, prvenstveno zbog nje, jer je ona mlada devojka koja tek treba da se ostvari u pravoj ljubavi, dok ja iza sebe imam brak i dete – kaže bivši muž Goce Tržan i priznaje da je imao čudan osećaj kada je video Saru:

– Priznajem da sam i tada osetio leptiriće u stomaku, ali to nije bilo dovoljno da nastavimo dalje. Ono što je sigurno – nećemo se miriti, kao što to mnogi rade niti ćete od mene čuti da je to bio trenutak slabosti i da sam pogrešio, jer sam potpuno siguran u svoju odluku zato što sam dobro razmislio. Neću dozvoliti da patim ili se kajem, biću jak i izdržaću taj prvi period koji je najteži, ali ćemo da izguramo.

Ipak, trenutno ne vidi sebe u novoj vezi, a isto tako bi mu teško palo da Saru ubrzo neko osvoji:

Čitaj još  Elma Sinanović se nakon 9 godina vraća na scenu!

– Bilo bi mi krivo da je u narednih mesec dana vidim sa nekim drugim, ali bože moj. Što se mene tiče ne bežim od toga da jednog dana živim sa nekim i da imam još dece, ali mi papir za brak više nije toliko bitan – kaže Marinković.

Iako su raskinuli, manekenka je Ivanovoj ćerki Leni u Tuskoj kupila poklone.

– Kao što mnoge ljude zavoli tako je Lena potpuno oduševljena Sarom. Nikada joj do sada, pa ni sada nisam predstavljao svoje devojke, već je na sve gledala kao na moje drugarice. Sara joj je iz Istanbula donela dve haljinice i evo već za ovaj vikend, kada treba da bude sa mnom, daću joj poklone. S obzirom da Sara ostaje deo mog života, samo na drugačiji način, ona će ujedno biti i deo Leninog, jer imamo puno zajedničkih prijatelja sa kojima se družimo.

Iako Ivanova bivša supruga tvrdi da je on na sud doneo priznanice za sedam meseci alimentacije za koje ga je tužila, a da od tada duguje za još sedam, Marinković to demantuje.

– Ništa više nisam dužan i o svojoj bivšoj supruzi više neću ni reč da kažem. Nije tačno to što priča da se ne pojavljujem na sudskim ročištima, jer sam zbog rijaltija odsustvovao, ali pre toga obavestio sam sud da neću doći. Imam još nekoliko suđenja sa njom na koja ću ići bez advokata, dok bi uskoro trebalo zajedno da se nađemo kod socijalnog radnika na razgovoru gde ću se takođe rado pojaviti.

izvor: Alo

Leave a Reply