Ivan Marinković šokiran novom Gocinom tužbom!

“Platio sam sve alimentacije koje sam dugovao za Lenu, ali sam ipak dobio poziv za sud. Treba da se pojavim 3. marta u Palati pravde”, rekao je Ivan.

Ivan i Goca

Bivši muž Goce Tržan, Ivan Marinković, tvrdi da ne zna zašto je dobio poziv za saslušanje kada je, kako kaže, sve dugove izmirio.

– Verovatno je tužbu podnela pre nego što sam izmirio sva dugovanja, pa je sad ovo prispelo. Ne znam – kaže Ivan, koji je očigledno zaboravio da je njegova bivša supruga, osim prijave za izmirenje zaostalih alimentacija, podnela i onu koja se odnosi na povećanje sume alimentacije.

– Neću povući nijednu tužbu protiv Ivana. Sve dokaze i poruke imam crno na belo i čuvam ih, a prvo ročište za povećanje alimentacije, kao i potraživanje zaostalih, već je zakazano – rekla je svojevremeno Goca Tržan.

Ona sada od suda traži da podigne visinu alimentacije jer je do sada na mesečnom nivou ona iznosila solidarnih 5.000 dinara.

Podsetimo, Goca Tržan i Ivan Marinković su se posle samo šest meseci veze verili u jesen 2006., a potom početkom sledeće godine, poneseni strašću i iskrenim emocijama, stupili u brak iščekujući i svoje prvo dete.

Čitaj još  Džej odgovorio Adilu: Neka ti je na čast, sine!

Pevačica i njen bivši suprug Ivan Marinković verovatno nisu mogli ni u najcrnjim snovima da zamisle u šta će se pretvoriti njihova ljubav za koju su verovali i tvrdili da će trajati do kraja života.

izvor: Blic

Leave a Reply