ivan marinkovic ponovo u rijalitiju

Ivan Marinković ponovo u popularnom rijalitiju

Bivši muž Goce Tržan, nakon što se izlečio od alkoholizma, rešio da se narednih meseci takmiči u šouu televizije Hepi jer nema drugi izvor prihoda.

Ivan Marinković konačno je stao na noge nakon višemesečne borbe sa alkoholizmom. Bivši suprug Goce Tržan, tek što je završio s terapijama u jednoj bolnici specijalizovanoj za bolesti zavisnosti, ušao je u novu sezonu rijalitija da bi zaradio novac koji mu je preko potreban.

Pored honorara o kojem se dogovorio s producentima ovog formata TV Hepi, bivši učesnik rijalitija želi da se testira i sazna da li je definitivno uspeo da se reši poroka koji mu je zagorčao život.

– Ivana je jako pogodila majčina smrt i od tada je počeo da se opija. Jedino je na taj način uspevao da prevaziđe tugu i probleme koje je imao, ali nije znao da time ulazi u još veće probleme. Kada je shvatio da je postao zavisnik i da ne može bez alkohola, uz sestrinu pomoć je krenuo na lečenje u jednu kliniku na Dedinju – kaže izvor i dodaje:– Taj period od pola godine bio je veoma stresan za njega, ali uspeo je da se izbori i ne okusi piće. Zasad se dobro drži. Kad je dobio ponudu da učestvuje u rijalitiju, dobro je razmotrio šta gubi, a šta dobija, i na kraju je odlučio da prihvati. On smatra da je to idealna prilika da samog sebe analizira i sazna da li je uspeo u oporavku. Naravno, drugi razlog je i dobar honorar, koji bi mu pomogao da se reši preostalih dugova – završava naš izvor.

Čitaj još  Bivša farmerka pornićem ucenjuje fudbalera!

Pored Marinkovića, u zemunsku vilu doselili su se Lepa Lukić, Vesna Rivas, Teodora Radojičić, Brendon Radonjić i drugi.

Na svečanom otvaranju rijalitija Ivan je otkiro da nema taktiku, kao i da ne bi imao ništa protiv da mu se desi ljubav u rijalitiju.

Osmesi i pogledi koje prvog jutra rijalitija razmenjuje sa Teodorom Radoičić, potvrđuju da je bivši učesnik to ozbiljno mislio. Teodora i Ivan se ne razdvajaju, a da li je na pomolu nova ljubav, ostanje nam da vidimo.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply