Ivan Marinković: Nemam više para za alimentaciju!

Ivan se žalio na sudu povodom tužbe Goce Tržan, koja zahteva povećanje alimentacije sa 5.000 na 12.000 dinara.

Goca Trzan

Goca Tržan i njen bivši suprug Ivan Marinković juče su se sreli na poslednjem ročištu u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu zbog pevačicinog zahteva da se alimentacija za njihovu ćerku Lenu poveća sa 5.000 na 12.000 dinara.

– Nemam advokata jer smatram da mi nije potreban za ovakve stvari. Ne želim da komentarišem ništa u vezi sa alimentacijom – rekao je Ivan po izlasku iz suda.

Nekoliko minuta posle njega izašla je i Tržanka sa svojim advokatom. Ni ona nije bila raspoložena za priču.

– Neću da dajem izjave. Nisam ovlašćena, niti znam kako pravnički treba da se izražavam jer je u pitanju maloletno lice – rekla je Goca, a potom svom advokatu prepustila da ispriča ono što bi trebalo da se zna.

Ivan Marinkovic

– Tuženi je sve vreme osporavao zahtev za 12.000 dinara za izdržavanje maloletnog deteta. Ostavićemo sudu da donese odluku, ja očekujem dobar ishod i da službeni zahtev bude usvojen u celosti. Mislim da je to primeren iznos i da je čak zakonski minimum kao što dobijaju socijalni slučajevi. S obzirom na to da je tuženi sposoban i zdrav, smatram da je u mogućnosti da za svoje dete mesečno daje 12.000 dinara. Za petnaestak dana sve će se znati. Tuženi je sve vreme osporavao i navodio da je nezaposlen, da ga majka izdržava, da je maltene socijalni slučaj, da nema firmiranu garderobu i ne izlazi po splavovima i mestima za druženje. Navodno, troši minimalne svote koje dobija od mamine penzije – kaže Gocin advokat Branislav Bogdanović.

Čitaj još  Mia Borisavljević imala fantastičan nastup u Sarajevu! (FOTO)

izvor: Kurir

Leave a Reply