ivan marinkovic i maja miljkovic

Novinari optužili Ivana Marinkovića da je napao bivšu devojku, on demantovao priču!

Ivan Marinković dva dana pre nego što ga je, kako on tvrdi, pretukao Aleksandar Stanimirović iz Amadeus benda, vređao Marinu Maju Miljković pred njenim sinom i fizički nasrnuo na nju, nakon čega mu je ona udarila dva šamara.

Ivan Marinković dva dana pre nego što je dobio batine od, kako tvrdi, Ace Amadeusa, maltretirao je bivšu devojku Marinu Maju Miljković, zbog koje je i prebijen.

Ivan i Maja su se sreli u centru grada i tu je došlo do incidenta. Maja je vodila petogodišnjeg sina u igraonicu i prošla je pored kladionice u kojoj bivši muž Goce Tržan provodi dane. Čim ju je spazio, Marinković je istrčao i preprečio put bivšoj devojci. Ona nije htela da priča s njim, a on je bio uporan, pa je nastala svađa. Napao ju je najpre verbalno, nazivao ju je pogrdnim imenima, a onda ju je i šutnuo u zadnjicu. I to pred njenim maloletnim detetom. Nju je njegov potez iznervirao, pa mu je lupila dva šamara i pobegla.

– Niko ne zna zašto je Ivan napao Maju. Ona se tada uplašila, pogotovo zbog deteta, koje je sve to gledalo. Dečak se zacenuo od plača. Inače, Ivan i Maja se često sreću na ulici. Ona je udata, ali se i pored toga godinu dana viđala s Marinkovićem. Zbog njega je htela i da se razvede, ali su se posvađali i raskinuli, pa je ostala s mužem, koji je klavijaturista u bendu jednog popularnog pevača – kaže izvor.

Već je poznato da Ivan optužuje Acu Amadeusa za premlaćivanje i kao razlog navodi to što je muzičar u šemi s Majom. On priznaje da je tog dana video bivšu devojku, ali negira da je došlo do incidenta.

– Tačno je da sam video Maju dva dana pre nego što sam dobio batine, ali je nisam prozivao, niti smo se svađali. Ne znam ko mi sve ovo smešta. Ona me još voli, to mi je priznala. Iznervirala se kad sam se smuvao sa Sarom. Ako sam je napao, zašto me nije prijavila policiji. Aca i njen muž su bili najbolji drugari, a sada se ona viđa s njim, umesto da spasava svoju porodicu. Ovde samo treba da se stavi akcenat na to da je mene brutalno prebio Aca iz Amadeusa – poručuje bivši muž Goce Tržan Ivan Marinković.

Čitaj još  Katarina Grujić ispljuvala "beogradske ribe" slikom Anice Milenković?!

Aca Amadeus: Nemam ništa s tim

Kontaktirali smo s Aleksandrom Stanimirovićem, međutim, on kaže da nema ništa s incidentom:

– Šta ja imam s tim? Ako je tačno to što je uradio, nek njemu ide na čast. Mene su zvali iz policije i daću izjavu kad prođe štrajk advokata.

Maja Miljković: Ivane, ostavi me na miru!

Pozvali smo i Maju za komentar i ona je za razliku od Ivana potvrdila saznanja:

– Tačno je to što ste čuli. Nemam ništa s Ivanom i ne znam šta on hoće od mene. Neka me više ostavi na miru.

Ivan Marinković: Niti sam šamarao niti šutirao bivšu, a dotičnu ću tužiti za klevetu!

Povodom teksta koji celo popodne danas kruži medijima, o tome da je bivši muž Goce Tržan, navodno šutirao i šamarao bivšu devojku, te da je batine dobio upravo zbog toga dva dana kasnije, oglasio se i sam Ivan Marinković:

– Nije mi jasno kako neko može da objavi kompletno izmišljenu priču, iliti podrži nečiju bolesnu fikciju, a da prethodno čak i ne pozove da od mene traži komentar. A pošto ste zvali, mogu samo da kažem da ću tužiti sve novine koje su ovo objavile, a takođe i gospođu Marinu Miljković za klevetu i laž. Izmišljotine kojima se ovde pojedini gađaju vrlo ozbiljno ugrožavaju moju bezbednost i moj duševni mir. Tako da se ja lično ne bih ni bavio ovim. Dva svedoka koja su bila tu u momentu mog susreta sa gore navedenom, ali kao i kamere koje obezbeđuju taj deo ulice reći će sasvim dovoljno pred sudom. Vidimo se tamo.

izvor: Kurir, Puls

Leave a Reply