Ivan Marinković alimentaciju platio tek nakon presude?!

Bivši suprug Goce Tržan, Ivan Marinković, uprkos njegovim tvrdnjama, nije isplatio sve obaveze prema pevačici i zajedničkoj ćerki Leni.

Ivan i Lena

– Goca je podnela tužbu zato što Ivan godinama nije plaćao izdržavanje za dete. Ona je inače tražila minimalnu sumu, od 5000 dinara mesečno, jer se sažalila zbog njegove loše finansijske situacije. Međutim, kada ni to nije ispoštovao, rešila je da pravdu potraži na sudu, koji je brzo presudio u njenu korist. Pošto je on bio u rijalitiju, nije bilo moguće naplatiti dug, pa je doneta odluka o plenidbi. Da bi zaštitila sina, Ivanova majka je isplatila deo iznosa duga, koji uključuje samo glavnicu bez kamata i sudskih troškova – rekao je dobro obavešteni izvor blizak Marinkoviću.

Kada smo pozvali pevačicu Gocu Tržan, ona je potvrdila naša saznanja:

– Informacije koje imate su tačne. Uostalom, to su podaci koji se mogu proveriti u zvaničnim dokumentima – rekla je pevačica.

Ivan i Lena

U želji da čujemo i Ivanovu stranu priče, pozvali smo ga, i on je ostao pri tvrdnji da su alimentacije isplaćene, ali nije želeo da komentariše navode o zapleni imovine:

– Što se tiče alimentacija, sve je to sređeno dok sam ja bio u „Farmi“, toliko mogu da kažem. Imamo sad samo jedan sastanak 16. januara u socijalnoj službi Lena, Goca i ja. Video sam Lenu, mislio sam da će biti napetije jer me ipak nije dugo videla, ali proveli smo odličan vikend i veoma sam zadovoljan s obzirom na to da joj Goca nije davala da me gleda u „Farmi“ – rekao je Marinković.

Čitaj još  Seka Aleksić se pohvalila novim poklonom

Ivan poklonio Leni Sarinu igračku

Ivan Marinković ćerki Leni poklonio je tigrića koga je njegova velika ljubav iz rijalitija ostavila na imanju po izlasku. Od plišane igračke Ivan se nije odvajao do kraja serijala, da bi je ovih dana, kako saznajemo, dao ćerkici.

Ivan i Lena

– Čuo sam da su Sara i Aki raskinuli pa planiram da je pozovem, sigurno joj je bolan ovaj period – prokomentarisao je Ivan kroz osmeh, odbivši da komentariše zašto je detetu dao igračku nesuđene devojke.

izvor: Blic, Alo

Leave a Reply