ivan marinkovic o aci amadeusu

Ivan Marinković: Aca Amadeus je agresivan zbog raznih supstanci!

“Status koji je Aca objavio i zbog kojeg je i napravio skandal u firmi „Ringier“ je katastrofa, to je dokaz da je u pitanju devojka zbog koje sam brutalno prebijen”, objasnio je bivši farmer.

Ivan Marinković rešio je da se oglasi nakon što je Aca Stanimirović, član „Amadeus benda“, upao džipom u redakcije „Blica“ i „Alo!“. Kako bivši farmer navodi, klavijaturistu poznaje deset godina i tvrdi da je postao agresivan zbog konzumiranja raznih supstanci.

– Plašim se za sebe, taj čovek je spreman na sve. Poznajem ga deset godina i ne prepoznajem čoveka. On nije pri zdravoj pameti, izobličen je od supstanci koje konzumira, a zbog njegovih veza i ljudi sa kojima se druži, za njega zakon ne postoji – kaže Ivan i dodaje:

aca amadeus u redakciji

– Status koji je Aca objavio i zbog kojeg je i napravio skandal u firmi „Ringier“ je katastrofa, to je dokaz da je u pitanju devojka zbog koje sam brutalno prebijen, a on se sad očito kaje zbog veze s njom. Ne mogu da verujem da čovek njegovih godina i sa njegovim iskustvom patetiše po društvenim mrežama i pravi skandale zbog svojih afera – izjavio je Marinković i dodao da jedva čeka da se sa njim nađe na sudu kako bi dokazao da ga je Aca brutalno pretukao.

Čitaj još  Dara Bubamara i Aca Lukas snimaju duet!

Podsetimo, frontmen Amadeus benda Aca Stanimirović je u juče pokušao da svojim džipom nasilnički uleti u redakcije pomenutih beogradskih listova. Kasnije u toku dana, Aca se pokajnički izvinio javnosti i medijima zbog svojih postupaka.

izvor: Alo, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply