Ivan i Sara: Prvi zajednički intervju sa fotografijama!

Bivši farmeri Sara Trajnović (21) i Ivan Marinković (35) konačno su potvrdili pisanja da već izvesno vreme uživaju u ljubavi i ekskluzivno za naš list su ispričali koliko se vole i kakvi su im planovi za budućnost.

Ivan i Sara

Iako mlada manekenka sutra putuje u Istanbul, gde će ostati dva meseca, oni veruju da njihovoj ljubavi daljina ne može ništa.

– Upravo idem da kupim kameru kako bih je u stopu pratio preko Skajpa dok je tamo. Neću odlaziti kod nje jer zbog kastinga ne bismo stigli ni da se viđamo – kaže Ivan, dok Sara dodaje da ne sumnja u njihovu ljubav i da će tih 60 dana brzo proći.

Iako su se pred kamerama uglavnom svađali, Ivan kaže da je od početka verovao u hemiju između njega i Trajanovićeve.

Ivan i Sara

– Pustio sam Saru da preboli dečje bolesti i konačno prizna da joj se sviđam jer sam to video u njenim očima. Znao sam da veza sa Akijem neće potrajati i samo sam čekao da se moje tvrdnje obistine. Nakon „Farme” počeli smo da se viđamo na žurkama i u emisijama, pa smo tako dočekali pravi momenat da budemo zajedno – kroz osmeh priča Marinković.

Ivan i Sara

Njih dvoje ne kriju da im je ljubav jača nego ikada i da, ukoliko sve bude kako treba, biće joj drago da bude supruga Marinkovića.

– Tek smo na početku, pa je rano da pričamo o tome. Mlada sam, preda mnom je fakultet i karijera, ali bože zdravlja, ako sve bude kako treba, ne bežim od toga da postanem supruga i majka – u dahu je rekla Sara i priznaje da joj je sadašnji dečko oprostio avanturu sa Akijem Markovićem.

Ivan i Sara

– Bežala sam od tih emocija, ali se ne kajem što se naša veza nije desila ranije, jer sada možemo da uživamo van kamera. Imala sam tu kratku vezu, on je i to istolerisao i pustio me da lupim glavom o zid – rekla nam je Sara i priznala da je oduševljena Ivanovom ćerkom Lenom.

Čitaj još  Parovi: Maca Diskrecija ponovo provocira

Ivan i Sara

– Lenica je preslatko malo biće, odmah smo se združile i ona mi je u poverenju rekla čak i neke stvari koje nije otkrila tati. Ne smam da otkrivam Lenine tajne, ali recimo da je reč o jednoj simpatiji iz školice. Još mi nije tražila da joj rodim brata ili sestru, voli ona da uživa i da bude sama u centru pažnje. Ako me pita, javiću vam – priča kroz osmeh manekenka, a Marinković ne krije da je zadovoljan kako je njegova mezimica prihvatila Saru.

Ivan i Sara

– Kada smo Saru odvezli kući jedno veče, odmah je pitala „hoćemo li opet da je vidimo, hajde zovi je odmah” i onda me je svaka dva minuta pitala da li je pristala ponovo da dođe. Evo, već u subotu ona i ja idemo kod Sarine drugarice koja ima decu na rođendan, dok će moja draga uveliko biti u Istanbulu – ponosno nam je ispričao bivši muž Goce Tržan.

Ivan i Sara

Ivan i Sara

Ivan i Sara

izvor: Alo
foto: Facebook

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply