aleksandar milic mili

Ispunio obećanje: Mili donirao 20.000 evra Obrenovčanima!

Bend Miligram sa Aleksandrom Milićem Milijem na čelu juče je u Obrenovcu donirao 20.000 evra za 20 najugroženijih porodica.

Sredstva su prikupljena na njihovom nedavno održanom veoma uspešnom koncertu u Kombank areni. Ova donacija predstavlja i kraj Miligramove regionalne humanitarne akcije zahvaljujući kojoj su poklonili ukupno 70.000 evra onima kojima je pomoć najpotrebnija kako u Srbiji, tako i u Republici Srpskoj i BiH.

mili u obrenovcu

– Meni je srce puno što smo uspeli da završimo ovu našu veliku regionalnu akciju, u kojoj smo donirali više od 70.000 evra. To nekako daje specifičan ukus celom uspehu Miligrama. Mislim da nema ništa lepše nego kad, pored toga što smo postigli, možemo s nekim još to da podelimo na ovaj način. Svi iz benda smo presrećni jer sam ja danas ovde i lično vidim ljude kojima direktno pomažemo – ističe Mili i dodaje:

– Uz Kancelariju za obnovu i pomoć poplavljenim područjima i uz Opštinu Obrenovac odabrano je 20 porodica kojima je pomoć najpotrebnija i koji će dobiti po 1.000 evra od nas.

Čitaj još  Parovi: Ružica ponovo u centru pažnje!

Nakon što je potpisao ugovore o donaciji, Milić je poručio ugroženim Obrenovčanima da će im uplate leći na račun već u ponedeljak.

izvor: Kurir

Leave a Reply