Arijana i Sanja, najbolje drugarice

ISPOVESTI: Ušle su tajno u moju sobu sestra i drugarica

Imao sam maćehu i polu sestru.
Maćeha i otac su bili na moru, ja i Arijana, moja polu sestra kući. I tako jedno veče dok sam u sobi spavao došla je sa drugaricom, ležao sam gol u krevetu.

Kada su se vrata od sobe otvorila napravio sam se da spavam, ušla je Arijana i njena drugarica Sanja, spava, prošaputale su, svuci dušek gol spava, rekla je Arijana Sanji, otkrila je dušek i moj ku*ac je stajao ispred njih. Ej kako si znala da je gol, upitala ja Sanja. Vidjela sam ga, odgovorila je moja polu sestra Arijana. I dalje sam se pravio da spavam i sve ih slušao.

Ima dobar ku*ac tvoj polu braco, rekla je Sanja. Ima znam, i to znaš, opet je dodala Sanja, ma znam gledala sam ga jednom kad je sek*ao bivšu devojku. Auuuu Aki pa ti svog bracu špijuniraš, zezala je Sanja Arijanu. Mada bi i ja voljela ovo kod tvog brace, voljela bi Mikijev ku*ac, šaputala je Arijana. Uh da, uzdahnula je Sanja, u tom momentu Arijana odgovara, i ja, nisam to očekivao. Voljela bi bratov ku*ac? upita je Sanja. Da, zasto ne, Arijana joj odgovori, bio zam zacuđen ali sam se i dalje pravio da spavam.
Ajde uzmi ga u ruke, reče Arijana Sanji. Probudiće se, reče Sanja. Ma neće šta se bojiš a i ako se probudi boli te pi*ka, reče Arijana nagovarajući Sanju, prišle su krevetu, Sanja me počela dirati po glaviću ku*ca, Dr*aj ga, rece Arijana, Sanja poče dr*ati moj ku*ac dok sam se i dalje pravio da spavam, dobra ku*aina zar ne, reče Sanja Arijani, stavi ga usta, pop*ši ku*činu mom braci.

zenski savrseni stomak

Arijana je postala bezobrazna, Sanja je odmah strpala moj ku*ac usta i počela da si*a gl*vić i gura moju ku*činu. Uh, drugarice dobro to radiš reče Arijana, Sanja izvadi ku*ac iz usta i pogleda je i reče, ti kao ne znaš popu*iti ku*ac? Zatim je Arijana prišla i uzela moj ku*ac usta i počela liz*ti i sis*ti, gutale su moju ku*činu sad moja polusestra Arijana, sad njena drugarica Sanja.

U tom momentu sam ih gledao dok se otimaju oko tvrdog ku*aa, Arijana diže pogled i ugleda da sam budan, mmmmmm, mrmljala je dok joj je ku*čina stajala jos ustima, e šta to radite vas dve, upitao sam kao fol zbunjen. Pa, pa, znaš, zbunile su se obe, hoćete ku*ac, upitao sam ih. Nisu odma odgovorile, pa sam opet upitao, hoćete ku*ac, hoćete da se izje*ete, Sanja je kao iz topa odgovorila, daaaaaaa.

Skidaj se rekao sam joj, a ti, šta ti želiš seko, upitao sam Arijanu. Gledala me i odgovorila, hoću i ja. Sanja se već skinula i stajala ispred nas, dobra g*za, gru*i, pi*ić obrijan. Lezi, reko joj, poslušala me i legla, raši*i noge, opet sam joj rekao, ra*iri*a je noge i pi*ka se otvorila predamnom, spustio sam se i počeo joj pi*ku liz*ti. Nisam ni video, Arijana se skinula i gledala kako joj brat l*že najbolju drugaricu, pogledao sam je gurala je prst*njak i gledala u mene.

Braco dobro li*eš Sanjinu pi*ku, rekla je, jeli joj slatka pi*ka, opet je upitala. Pogledao sam je, sjedela je na fotelji do nas i trljala kli*oris. Šta je braco gledas u moju mokru pi*ku? Nastavila je biti bezobrazna, gledam, odgovorio sam. I hoćeš je je*ati, pitala je drsko i bezobrazno. Gledao sam u nju, ali mi smo polu brat i sestra, odgovorio sam. I ti ne bi je*ao polu sestru, opet je bila drska, je*i nas braco obe molim te, željne smo ku*ca i ja i Sanja, ubjeđivale su me.

Gledao sam na polu sestru na fotelji i njenu drugaricu na kauču, obe su bile gole i trl*ale svoje vla*ne kli*orise, prišao sam prvo Sanji, digao noge i ušao u nju, Arijana je i dalje sedela i gledala kako joj je*em drugaricu, digao sam joj noge visoko i zabijao ku*ac u nju. Prišla je Arijana i prislonila se uz nas, hh dobro je je*eš braco, uh nabi joj ku*ac je*i je, lo*ila me, trpao sam Sanji ku*ac počela je više da vrišti i odmiče se, uh samo malo molim te, rekla je Sanja, uh taj tvoj ku*ac uh, mrmljala je. Zatim je ku*ac usta strpala opet Arijana i sis*la gutala ku*ac, uh mmmmmm uhhhh, mrmljala je Arijana.

Kad već nećeš da me je*eš bar da sis*m ku*ac, rekla je, i ponovo strpala ku*činu usta, gutala je, sis*ma i lizala moj ku*ac da više nisam mogao da izdržim. bacio sam je na kauč, hoćeš da te je*em? upitao sam je. Daaaaa je*i me, jbi me molim te, prišao sam, naslonio glav*ć ku*ca na rupi*u i trljao pi*ku, ležala je na leđima a Sanja joj prišla, gleda tvrd debeo glav*ć na drugaričinoj pi*ki. Ušao sam u nju i počeo je je*ati. Hoćeš ku*ac, pitao sam, hoću hoćuuuuu, vriskala je dok joj je Sanja liz*la brada*ice. Jače, hoćeš jače, opet sam je upitao, daaa daaaaa jače zab*j mi ku*ac do ja*a, napuni mi pi*ku ku*cemmmm, vrištala je, takoreći pobudalila. Izvadio sam ku*ac iz nje, počela je da piša, prsak po prsak, po koju mlaz je piš*la.

Čitaj još  ISPOVESTI: Kad matorac od 55 zgrabi piletinu od 22 godine

Gledao sam je kako se uvija ispred mene, prišla je Sanja i naslonila usta na njenu pi*ku, sad sad, rekla je, ne znajući šta sad, Arijana je počela po malo piša*i u Sanjina usta, gledao sam ih i držao ku*ac u ruci trljajući ga, mmmmm mmmmmm Sanja je lizala i sis*la Arijaninu pi*ku dok je ova po malo piša*a. Zatim sam uzeo Sanju za gu*ove, odigao malo u vis i nabio joj ku*ac zgu*a, aaaaaajjjjjjj vrisnula je, aaaaaajjjjjjjjjjj Arijana tvoj braco uh ima tvrd ku*ac, nabijao sam joj zgu*a i punio pi*ku, dok je Sanja lizala kli*oris svojoj drugarici, a piša*e jedna po drugoj je li, upitao sam ih dok sam Sanju nabijao zgu*a.

Daaaaaaa, odgovoriše i jedna i druga. Hoćeš i ti, zatim me upitaŠe, odmah sam izvadio ku*ac iz Sanje okrenuo je da legne do Arijane i počeo pi*ati po njima, oko nas je sve bilo mokro nisam verovao šta mi se dešava, piš*o sam po polu sestri i njenoj drugarici a što je najgore one to vole, nisam ni znao, opa pa vas dve ste lude, rekao sam im i prislonio glav*c ku*ca na Arijanin ana*ni otvor. Op, samo je izustila, op šta, upitao sam, uh je*aćeš me u g*zu, rekla je i pogledala u Sanju. Je*ace seku u g*zu, rekla je Sanji, da je*aću te u g*zu rekao sam i polako prodirao u njenu gu*u, ušao sam do pola i izvadio ku*ac.
Sanja ga stavila usta i popu*ila par puta, zatim sam joj opet prislonio ku*ac na šup*k i ušao, to, to, to, govorila je, to ahhhhhhh, je*i me je*i napuni seku ku*cem, vrištala je i počela žestoko da me loži, nabi*ao sam joj ku*ac u g*zu sve jače i jače, nabijao sam joj ku*ac u g*zu dok nije pala sa koljena, okrenula se na ledja i gledala u mene. Uh braco je*eš mmmmmm znala sam to. Od kud pitao sam. Pogledala me u oči i rekla, vidjela sam kako je*eš, malo smo ležali a zatim je Sanja prešla u akciju, prekoračila me i nabila se na ku*ac.

Ja i Arijana smo je gledali kako se nabija na ku*činu, zatim je stala i polako se pocela nabi*ati u g*zu, nabijajući ku*činu u svoju g*zu opet je počela da piš* ali ovoga puta po meni, piš*la je i sve se slivalo po meni, zatim je Arijana digla gu*ove iznad moje glave, mislio sam namještajući kli*oris na moja usta, ona je počela da pi*a po meni, da ti se seka po*iša usta, rekla je gledajući u mene. Sanja je pi*ala po mom ku*cu a Arijana po gru*ima i po malo u moja usta, bili smo mokri potpuno, ustale su i krenule u kupatilo, ej zvao sam ih, okrenuše se, gdje bežite, još nisam svr*io, rekao sam.

Stale su obe okrenule se prema meni, Arijana je klekla i trazila spe*mu usta, svr*i mi usta a ja ću dati pola Sanji, govorila je, obe su klečale predamnom i čekale spe*mu, dr*ao sam i gledao u njihova raširena usta. Daj, daaaaj, svr*i, napuni seki usta, daj, govorila je i u tom momentu sam joj napunio usta, davala je Sanji i slivalo im se niz lice, svr*io sam i zapitao se šta se ovo desi, njih dve su se okupale i otišle, zaspao sam i ujutru kad ustadok vidim maćeha u kući.

Kad ste doćli upita, odgovorila je da se vratila sama jutros. Šta to gledaš upitao sam je, tvoj film, odgovorila je. Moj film, reko, da tvoj Arijanin i Sanjin film, rekla je maćeha i okrenula laptop prema meni na snimku ja punim ku*cem obe, gledao sam u maćehu zbunjeno, tad ulazi Arijana pa i moja mama bi volela takav ku*ac, zato sam joj i snimela video, rekla je prilazeći nam. U tom momentu ide scena gde njenoj ćerki svr*avam usta i matora pobudali.

Vadi ku*ac iz pantalona rekla je, pogledao sam ih, vadi, vadi ništa me ne gledaj. Skinuo sam pantalone ku*ac mi već bio dignut. Uuuuuuu šta je to, upita, čuj sad ćeš mi usta napuniti spe*mom, a predveče dok se malo naspavam ćeš me je*ati kao krmaču jel jasno, rekla je maćeha i počela mi sis*ti ku*ac, puš*la, sis*la i dr*ala ku*činu dok nisam svr*io, iscedila je usta i progutala, uh je*ao sam maćehinu ćerku, njenu najbolju drugaricu i još me maćeha iscjedila.

Čitajte još sličnih priča ovde

Leave a Reply