U vozu me zgrabio od pozadi - ISPOVESTI

ISPOVESTI: U Vozu me zgrabio stariji čovek

ISPOVESTI: U Vozu me zgrabio stariji čovek

Dobar dan, dok sam ulazila u kupe prve klase voza koji je išao za moj grad. Bila sam u kratkoj poseti drugarici, i sada sam se vraćala kući. U kupeu je sedeo bračni par pristojnog izgleda, mogli su imati četrdesetak godina sa dvoje slatkih klinaca, i jedna starija gospođa. Sela sam tačno naspram glave simpatične porodice, i pokušala da povučem nadole svoju tesnu i kratku suknjicu. Imam dvadeset jednu godinu,lepo se oblačim,i stvarno dobro izgledam. Još jedanput me je odmerio od vrhova mojih špicastih cipelica sa visokom štiklom, preko mojih lepih vitkih nogu u svilenim hulahopkama sve do otkopčanog dugmeta na mojoj tankoj košuljici koja je ipak pristojno skrivala moje male, ali čvrste grudi. Predstojalo je dosadno klackanje od nekoliko sati, ili sam ja bar tako u tom trenutku mislila.Posle nekih sat vremena puta, promrmljao je ženi kako su zaboravili da kupe vodu i da će otići do vagon restorana da to učini, i da popuši cigaretu u hodniku. Ustao je, kao slučajno me nemarno dodirujući nogom, još jednom me značajno pogledao i izašao u hodnik.

Posle desetak minuta kao da mi đavo ne da mira, i ja sam izvadila cigarete i naglo ustala i izašla u hodnik, počelo je da se smrkava a ceo voz kao da je već spavao. Osvrnula sam se , ali u hodniku u tom trenutku nije bilo nikoga osim mene. Zapalila sam cigaretu, i pošla niz hodnik do jedinog prozora na vagonu koji je bio odškrinut i koji se nalazio u blizini toaleta. Povukla sam nekoliko dimova, i pošto mi se u stvari i nije pušilo, otvorila sam vrata od toaleta da bacim cigaretu, kada sam osetila da neko stoji iza mene. Naglo sam se okrenula i susrela sa očima mog saputnika , stajao mi je opasno blizu. Osetila sam njegov dah na licu, pomerila se korak u nazad i nespretno zakoračila u tesni i prenatrpani toalet, lagano se zanela i izgubila ravnotežu. Već u sledećem trenutku on me je držao jednom rukom za guzu, dok je drugom zatvarao vrata za nama. Bila sam totalno nespremna za tako nešto, nisam znala da li treba da mu se zahvalim što mi je pomogao da ne padnem ili da pokušam da pobegnem . Samo sam se glupavo osmehnula. A on je to shvatio kao da. Ruka kojom je maločas zatvarao vrata već je bila ispod moje suknje.
Grubo me je poljubio , osetila sam njegove prste koji su milovali moju pi*u, drugom me je i dalje čvrsto držao za guzu. A ja sam u tom trenutku uradila nešto što uopšte ne liči na mene, uzvratila sam mu poljubac. I on kao da se malo zbunio, ali to je trajalo samo sekund. Povukao mi je suknju naviše, potpuno otkrivajući moje noge, svilene čarape i gotovo providne gaćice koje sam dobila na poklon od drugarice. Sve brže je prelazio prstima preko moje glatke izdepilirane pi*e, pribijajući me čvrće uza zid. Ruka mi je sama skliznula na dole, pomilovala sam mu ga preko pantalona . Osetila sam pod prstima kako postaje sve tvrđi. Raskopčao mi je košulju i vešto milovao grudi. Mazila sam njegovu ka*u preko pantalona, a onda osetila njegovu ruku pored moje. Otkopčao je šlic, a meni je ruka sama skliznula unutra.

Moji tanki prstići sa fino manikiranim dugim noktima su se sklopili oko njegovog već tvrdog kurca koga je sputavao samo tanki materijal njegovih gaća. Otkopčala sam mu kaiš i dugme na pantalonama i povukla na dole i njegove pantalone i gaće. Pristisnuo mi je ramena svojim snažnim rukama i primorao me da čučnem. Lice mi se sada nalazilo u visini njegove kite. Bila je velika i čvrsta. Pomazila sam mu ja*a. Zastenjao je od zadovoljstva. Uzela sam ga u desnu ruku, i ovlaš počela da prelazim vrhom jezika i usnama po njegovom glaviću. Levom rukom sam ga uhvatila za ja*a, desnom sam masirala njegov ku*ac. Pu*ila sam mu. Pu*ila sam ku*ac čoveku koga sam prvi put u životu videla pre sat vremena, dok su se dva kupea dalje igrala njegova deca , i sedela njegova žena. Držao me je za kosu, a onda me je u jednom trenutku jače ščepao tako da me je zabolelo i gurnuo mi ga je u usta koliko je god mogao da uđe. Gotovo da me je naterao na povraćanje. Još uvek me držeći za kosu povukao me je na gore.

“Pu*iš za desetku, skini gaćice i čarape da ti ih ne iscepam, hoću da te je*em.” To su bile prve reči ovog neznanca koje mi je uputio. Nisam se bunila, kao da sam i dalje bila u nekom transu. Skinula sam hulahopke i gaćice, i ostala samo u svojim cipelicama sa štiklom i visoko zadignutom suknjom. Pi*a mi je bila skroz mokra. Privukao me je k sebi, osetila sam na stomaku kao me dodiruje njegov tvrdi i od moje pljuvačke vlažni ku*ac. Lako me je podigao i stavio me da sedim na mali , prljavi lavabo. Bilo mi je užasno neudobno ali nisam rekla ni reč. Opet sam ga uhvatila za k**u, bio je kao kamen, jedva sam čekala da ga osetim u sebi. Uhvatio me je sa unutrašnje strane butina, dok sam ja usmeravala vrh njegovog kur** ka mojoj rupici. Lagano je ulazio u mene, osetila sam se kao da polećem na mesec. Osetila sam kako njegova tvrda kur**na sve dublje i sve snažnije prodire u mene. Je*ao me je.
Rasturao me je. Ulazio je i izlazio iz mene onako kako je on želeo. Bila sam njegova. Je**o me je kao neku raspomamljenu ku*ku.Razvaljivao je moju pi*u sa tim tvrdim i velikim ku**em. Osećala sam kako me njegova jaja udaraju po gu*i. U tom trenutku uradila bih šta god da je tražio od mene. Bila sam robinja njegove ka*e i njegovih ja*a. Za trenutak je zastao, povukao me je sa lavaboa i divljački bacio na pod. Našla sam se na podu tog prljavog, ispišanog toaleta. Bila sam na kolenima, osetila sam kako mi se približava otp*zadi. Uleteo je u mene tako snažno da me je zabolelo, lagano sam vrisnula. Kao da je još više podivljao od mog promuklog kur**njskog vriska. Njegov k***c se sve brže i snažnije zabadao u mene dovodeći me do ludila. “Idi do kraja, tako mi se sviđa tvoj k**ac, napuni me”, mrmljala sam povremeno jecajući od zadovoljstva. Dovodio me je do ludila. Jednom rukom mi je stezao grudi, drugom je stiskao moju g**u, osetila sam njegov prst kojim mi masirao anus, polako mi je prstom ulazio i u tu rupicu.

Čitaj još  ISPOVESTI: Ušle su tajno u moju sobu sestra i drugarica

Odlepila sam od njegovog je**nja,zbog njegovog ku**a sam zaboravila i na decu i ženu u susednom kupeu, na sve one frajere koji su mi se do tad nabacivali, na ceo svet… Cela sam se pretvorila u p**ku koju je on tako dobro i snažno punio. Kada sam već pomislila da ću se onesvestiti od užitka, on je odjednom ustao, opet me povukao za kosu , i nabio mi tu kur*inu u usta. Za sekund je počeo da svr*ava, osetila sam sp**mu koja mi je punila usta i grlo, curila niz bradu. Nisam želela da se branim od ovog divljačkog završetka. Udarao me je kitom po licu i ustima, nabijao mi ga u grlo, mogao je da mi uradi šta želi… Lagano mu je padao. Bez reči je navukao svoje gaće i pantalone, iz džepa izvadio maramicu i dao mi je. Pomogao mi je da ustanem i dao mi vizit kartu! Kada je izlazio, okrenuo se, nasmešio i samo mi rekao “javi se…” Ostala sam sama u tom smrdljivom i prljavom toaletu,kolena su mi se tresla, u ustima sam osećala ukus njegove spe***. Pokušala sam da se umijem i da nekako dovedem u red svoj izgled uz pomoć parčeta ogledala koje je tužno visilo sa zida. Nesigurna na nogama uspela sam da obučem gaćice i hulahopke.

Pi*a mi je bridela. Još jednom sam se pogledala u ogledalo, frizura mi je izgledala gotovo normalno, obrazi su mi goreli, još uvek nisam želela da se vratim u kupe. Izašla sam u hodnik koji je i dalje bio prazan i zapalila jednu od svojih dugačkih cigareta i pokušala da se smirim. Nakon nekih dvadesetak minuta vratila sam se u svoj kupe, klinci su se i dalje igrali, on je nehajno čitao novine,njegovu vizit kartu sam ubacila u torbicu zajedno sa upaljačem. Do kraja puta sam izbegavala da susretnem pogled sa njegovom ženom…

Čitajte još sličnih priča ovde

One comment

Leave a Reply