Komsijina ziva ograda

ISPOVESTI: Komšija, tatin drug, me video u akciji sa trojicom

U mojoj ulici oko 100 m od moje kuće živi jedan susjed sa svojom ženom. Tada je imao 52 godine, a njegova žena 45. Bio je visok i zgodan, pomalo sijed, ali uvijek uglađen i skockan. Imao je vlastiti biznis doma, a žena mu je radila u jednoj kozmetičkoj firmi svaki dan od 8-16. Bio je dobar s mojim ocem i često su se družili u lokalnoj birtiji. Ja sam imala tek navršenih 18 godina. Sve je počelo kada me jednog dana susjed vidio dok sam pu*ila trojici dečkiju u parku iza jednog noćnog kluba nakon izlaska. Bilo mi je užasno neugodno i bojala sam se da će reći tati. Kako je često preko dana radio vani po dvorištu a ja sam tuda morala prolazit na putu do škole, uvijek sam ga pozdravila. 2 tjedna nakon što me uhvatio na djelu sam prolazila kraj njegovog dvorišta kao i uvijek.

Bilo je 13 sati i bio je bez majice u dvorištu rezao živicu. Cijelo dvorište je bilo ograđeno 2 m visokom živicom. Bildao je i to se jako vidjelo. Pozdravila sam ga kao i uvijek a on me pozvao u dvorište da nešto vidim. Pokazao mi je skulpturu dupina koju je napravio od živice. Gledala sam ju i divila se kad sam osjetila iza njegovo tijelo stisnuto uz moje, a njegove ruke su čvrsto držale moje g*udi.
Obgrlio me i mijesio mi gr*di jako i strasno. Na gu*i sam osjetila veliku tvrdu izbočinu. Srce mi je užasno kucalo i sva sam se uzbudila. “Razmišljao sam puno o tebi od onog dana. Bi li voljela da uđemo unutra?”, rekao je. “Daa…”, tiho sam odgovorila s uzdacima.

Ušli smo u njegovu kuću. U dnevnoj sobi me stisnuo uza zid i počeli smo se strasno ljubiti. Njegove ruke su bile po cijelom mojem tijelu. “Tako te želim…” Rekao je. Otkopčao mi je košulju i grudnjak i ljubio mi gru*i, gnječio ih, masirao, mijesio, lizao. U ta*gama mi je postalo vruće i mokro. Zatim je desnu ruku stavio na moju gu*u i stiskao je, te me počeo dirati među nogama i gurao mi prste u pi*u preko tajica, istovremeno trljajući svoj ku*ac o mene. Otkopčao je hlače i stavio moju ruku u svoje bokserice. Znala sam što to znači. Htio je da mu popu*im.

Spustila sam se na koljena i razgrnula mu hlače i bokse. Predamnom se našao ogroman tvrd ku*ac. Tad sam već spavala s puno dečkiju, ali s ovakvim nečim se još nikada nisam srela. Počela sam ga ljubiti i si*ati istovremeno mu masirajući j*ja lijevom rukom. Uzela sam ga u us*a i sve dubl*e stavl*ala dodatno ga stimu*irajući jezikom. Liz*la sam ga strasno i gut*la. Čula sam mu uzdahe zadovoljstva. Zatim je stavio svoju ruku na moju glavu i gurao je da mi uđe još dublje. Onda je stavio i drugu ruku na moju glavu, čvrsto me uhvatio za kosu i počeo je*at u usta. Prvo polagano a onda sve brže i dublje dok mi nije skoro cijeli ku*ac bio u ustima. Glasno je stenjao i uzdisao. Nastavio me jako je*at u usta još par minuta. Već su me usta počela boljet. Osjetila sam da će sv*šit što je i napravio.
Tri snažna mlaza su izašla. Prog*tala sam i oblizala se. Bila sam već užasno nap*ljena i vla*na. Ku*ac mu je još uvijek bio dignut. Otišli smo u spavaću sobu. Bacio me na krevet, strgnuo mi tajice i tan*e i dok se nisam ni snašla, u meni se punom dužinom našo ogroman masni ku*ac od 25+ cm. Počeo me je*at brzo i duboko komentirajući kako sam vl*žna. Glasno sam stenjala i vrištala od užitka. Rekao je da se stišam jer će me susjedi čut. Zatim me okrenuo na sve 4 i stavio mi ga od zada. Klečala sam četveronoške na krevetu, a on je stajao sa strane i je*ao me. Uhvatio me za bokove i punom dužinom mi ga stavljao. Mislila sam da će me probit do grla. Bilo je tako ugodno i napal*ujuće. Sv*šila sam 5-6 puta u par minuta. Toliko sam bila vlažna da je curilo na sve strane. Zatim mi je s prstima počeo podmazivati g*zu, a potom s ku*cem.

Čitaj još  Slavica Ćukteraš četiri dana bila zarobljena na Palama!

Nastavio me je*at u pi*u. Jedan prst mi je stavio u gu*u podmazivajući me, a zatim i drugi i tako me je*ao istovremeno u g*zu i p*cu. Onda je izvadio ku*ac iz p*ce i stavio ga u g*zu. Boljelo je užasno. Je*ao me u g*zu svom snagom u punoj brzini. Užasno me boljelo i jedva sam čekala da završi.

Čitajte još sličnih priča ovde

One comment

Leave a Reply