ISPOVESTI: Kako smo smuvali druga za grupnjak

ISPOVESTI: Kako smo smuvali druga za grupnjak

ISPOVESTI: Kako smo smuvali druga za grupnjak

Sa sadašnjim mužem sam počela da se zabavljam od svoje 17-te godine. Prvu trojku imali smo sa 20 godina još dok smo se zabavljali i evo kako se desilo. Ja sam plavuša kratke kose visoka 173kg i teška 58-59 kilograma, grudi 3-ka.Muž crnokos visok 185, dužine 19cm.
Posle srednje škole otišli smo u susedni grad na studije.Našli smo zajedno stan i počeli živeti u njemu.Nekako uz gledanje por*ića počeli smo uz naš se*s da pričamo o tome kako bi to izgledalo da je snama u krevetu još neko.Posle nekog vremena uz priču i zezanje odlučili smo da probamo, što da ne.Najveći problem nam je bio skim to uraditi.Meni se uvek dopadao njegov drug „D“ i predložila mu njega, naravno ako mu ne smeta.Pristao je i dogovorili smo se on da mu kaže.Međutim nije znao kako da mu kaže naše želje, a iskreno i jasno mi je.

Teško je i reći najboljem drugu skojim se igrao još u pesku „E hajde da mi je**š devojku“.I tako, prošlo je neko vreme ništa se ne dogadja, a oboje sve više smo se upalili za to.“D“ je isto iz našeg grada, ali često je dolazio kod nas gde smo studirali.Pošto i ja i „N“ potičemo iz imućnijih porodica imali smo mogućnosti da iznajmimo lep stančić, posebno što je tada u tom gradu iznajmljivanje stanova baš bilo jeftino.Zato je često vikendom „D“ dolazio kod nas i noćio jer je ipak bilo lepše za izlazak.I tako odlučismo se da tog vikenda konačno uradimo nešto po tom pitanju.Otišli smo ja i „N“ da sačekamo „D“ na autobuskoj stanici.Obukla sam kratku suknjicu i T-majcu tesnu sa dekolteom.Svo vreme smo pričali o tome kako da počnemo i kako moj „N“ da mu kaže.
Došao je, uz put do stana smo popili piće i otišli u stan.U stanu dok smo bili ja sam u kuhinjici otisla da skuvam kafu, došao je moj „N“ i rekao da će malo kasnije da mu kaže.Pitala sam da li bi se ljutio ako bih ja nekako napomenula.Kao da mu je bilo lakše rekao je da nema ništa protiv.Stvar je u tome što ni ja nisam znala kako početi o toj temi.“D“ je sedeo na krevetu u dnevnoj sobi, „N“ preko puta u foteljici.To mi je odgovaralo pa sam i ja sela na krevet pored „D“ stavila na stočiću kafice i pričali.I onda sam odlučila uradiću to pa šta bude.Pogledala sam „N“ i mislim da je on ukapirao šta želim pitati i primetila sam da je blago klimnuo glavom. Da, krenuću pa šta bude da me ubije niko neće.Prvo što mi palo na pamet je da prstima ga malo golickam po vratu.Nije mu smetalo to, a ja se pravila kao da je sve to čisto drugarski i nastavili smo svo troje pričati potpuno neke druge stvari kao i uvek.

Rekla sam sebi „M“ kreći sada ili nikada.Sledeće što sam uradila je bilo da sam ga pošto sam sedela pored njega opkoračila sela mu u krilo i pre nego što se i on osvestio poljubila ga.Rukama sam ga čvrsto zagrlila, osetila sam da je par puta hteo da pogleda „N“, ali nisam se odvajala od njegovih usana.Gu**m sam vrtela u njegovom krilu i osetila da se di*e.Zanimljivo nije me ni pipnuo ruke su mu bile sa strane na krevetu.Dole je baš raslo.Od svog tog uzbudjenja, heeeej ljubim se sa drugim i to ispred dečka, uzbudila sam se zaista mnogo.Da tvrd mu je.Podigla sam se malo iz njegovog krila jos se ljubeći snjim rukama sam probala da mu malo spustim šorc i on se pridigao i spustila sam mu šorc sa gaćama tek koliko da mu izađe. JE*OTE ispred dečka hvatam ku*ac njegovog najboljeg druga dovodim ga rukom do ga*ica koje drugom rukom pomeram i stavljam ga na otvor.Nisam se više ljubila sa njim, sela sam osetila da ulazi.DAAAA JE*OTEEEEE pred DEČKOOOM.Dole je bila poplava, mislim da nikada vlažnija nisam bila.Na trenutak sam okrenula glavu prema „N“ , drkao je.Vrtela sam gu*om osećala „D“ u sebi, jaukala od zadovoljstva.
Pridizala se i spustala na njegov ku**c. Kada bih sela do kraja pravila krugove vrteci gu*om.Tada prvi put me „D“ hvata za kukove sav crven u licu, govori promuklim glasom „Svr**vam pomeri se“. Pridigao me je i on rukama, ku*ac mu je izašao iz mene i brzo posle toga počeo je svr**vati. Majca mu je bila mokra od spe**e.Rekla sam mu da smo to planirali odavno, ali nismo znali kako da mu kažemo. On je samo rekao „Niste normalni“.Nasmejao se i poljubili smo se opet.Tada sam čula „N“ da dahće okrenula sam se i videla da svr**va.Otišli smo da se istuširamo obukli se izašli malo do grada. Kada smo se vratili iz grada bila je klasična trojka. Nedugo zatim došao je i „D“ da živi kod nas, nije studirao ali je našao posao u kafiću.Oko 4 godine smo živeli zajedno. Od tada bilo je svega sa parovima, pojedincima, gru*njaci (čak i prave orgije), redaljke.Išla sam i sama i sa tada dečkom a sada mužem „N“, naravno i sa „D“.Još uvek smo u tom fazonu.I dan danas smo u vezi sa „D“ samo što to njegova žena ne zna.

Čitaj još  Pornići su spas ljudske rase!

Čitajte još sličnih priča ovde

One comment

Leave a Reply