Zet smuvao tastu

ISPOVESTI: Kad zet zgrabi taštu!

ISPOVEST: Moj zet je*ač

Udala sam se veoma mlada sa nepunih 18 godina, dete višečlane porodice, najstarija od nas osmoro dece. Odrasla u bedi seoske porodice i već sa 16 majka me nagovarala da se udam, (jedna u-sta manje u porodici) jer sam već u tim godinama imala izgled zrele žene, visoka 178 crne puti i kose, velike s+se uzak struk, široki kukovi i jake noge čupave ispod kolena. Godili su mi u to vreme pogledi muškaraca u selu, čak i onih starijih, neki od njih se nisu ustručavali ni da otvoreno pokažu šta im je zapravo želja. Nadala sam se ljubavi momka koga ću voleti i doživeti ono o čemu sam i sama maštala. Noću dok bi spavala izmešana s mlađom braćom i sestrama dodir-vala bi sebi velike si-e i mučenicu među nog-ma. A onda u naše mesto stigao je činovnik sada moj muž 18 godina stariji od mene. Naravno majka se pobrinula da mi odmah “obezbedi” budućnost, ja mlada neisk-sna stidljiva u strahu da kažem svoje želje pristadoh.

I odmah prvu noć razočaranje, posle manjeg slavlja u kr-evet s “dragim”, legao je pored mene zadi-gao mi spavaćicu raš.ri noge i uvali se međ njih bazdeći na rakiju uze me bez ijednog polju-ca, nekoliko puta gore-dole i kraj. Ležala sam nepomično do jutra lijući suze i sažaljevajući se. A onda ubrzo rođenje ćerke, pa odmah zatim druga trudnoća koja se iskomplikova i gubitak ploda i saznanje da ne mogu više imati decu. Othranila sam kćer i u njoj gledala sebe sa 16 godina. Muž bi naravno posle nekoliko rakija povremeno u toku našeg braka “pop-eo” se na mene i zav-ršio pre nego je počeo. Kada mi je kćer završavala srednju trogodišnju školu saznala sam od “dobro” obaveštene komšinice iz našeg sela da se viđa s jednim momkom (nije ni čudo bila je moja slika i prilika iz mladosti, lepa krupnih gru*i uskog struka širokih ku-kova plenila je poglede muškog sveta kao i ja nekad) koga je bio glas da je “mnogima” raši*ila noge, kako devojkama tako i udatim ili raspuštenicama. Nisam viđala i poznavala tog momka jer je iz sela do našeg, ali po priči bio je visok crn zgodan i lepo razvijen, bavio se nekim sportom u slobodno vreme na vodi, živimo pored Drine. A onda početkom juna kada mi je kćer završila srednju školu, jedno jutro u njenoj sobi zatičem pismo, UDALA SAM SE MAJKO.


Šok i strah da ne doživi moju sudbinu, a nedugo zatim prvi dolazak “prijatelja” i mog zeta i kćeri. Kada nam se prvi pogled susreo videla sam u njegovim očima iskre, kojima me “pasao” od glave do pete. Osetila sam neku čudno strujanje u donjem stomaku, noge su mi u tom trenu bile od olova. Od tada često je navraćao i prosto sam osetila da traži izgovor za novu posetu iako mi nije ničim pokazivao kakve su mu namere. Bila sam stalno uznemirena u njegovom prisustvu. Bio je lep zgodan crne kose širokih ramena i jakih mišića na rukama, uskog struka ali jakih nogu primetila sam, nije ni čudo što je bio omiljen među ženskim svetom. A onda pet meseci kako smo se “orodili” bio je jedan ispraćaj regruta u selu i zet je služio kao konobar. Bila sam sa komšinicom na ispraćaju (muž mi bio kod svojih u drugoj opštini udaljenoj od naše) i odmah kada nas je posluživao nudeći komšinici dobru domaću rakiju (znao je da voli kapljicu) rekavši da meni da ne pijem jer misli na moje zdravlje nudeći mi sok, u meni se probudio neki inat i rekla sam mu “nećeš ti meni zete određivat šta ću piti” i naručila iz inata rakiju.

Njegov kolega mi je odmah nasuo a zet tobože uvređen kako ga ne slušam samo je odmahivao glavom. Sedela sam jedno tri sata i odlučila da krenem kući i kada sam htela ustati oseti blagu vrtoglavicu od tri rakije koje sam popila. Izašavši ispod šatora pozdravi se sa domaćinom i regrutom, a odmah se pored stvori moj zet i ponudi mi vožnju autom da ne idem peške kilometar i po do kuće po noći. Malo sam se bunila kako ja mogu ali onda oseti čvrst stisak zetove ruke na mišici te pristadoh ne želeći privlačiti pažnju. Bio je kraj jula meseca, vruće i sparina, već sam osećala ispod ljetne haljine da sam skoro sva mokra, smesti me na prvo sedište do sebe i krenu. Na moje reči da sam mogla i peške nije daleko, odgovori mi da me ne sme pustiti u takvom stanju samu, “pijana” si! Pa šta ako sam popila pobunim se, a on će “je**t će te neko tašta tako pijanu”. Pre nego sam shvatila značenje njegovih reči odgovorih mu “pa nek me j-be” a onda se ugrizo za us-ne! U tom momentu zaustavi auto i pogleda u mene i reče “pa nećemo tako tašta” ako neko treba da te j-be, onda sam to ja, i stavi mi ruku na go-lo koleno zavlačeći je brzo izm-eđu no-gu sve do mokrih gać-ca od vrućine.

To me otrezni i samo rekoh sram te bilo pusti me da izađem ali on je već krenuo te nasta tajac a on se zagonetno smeškao videla sam krajičkom oka! Želela sam da što pre stignem i izađem iz auta, ali na moje zaprepaštenje prošao je pored naše kuće i nastavio voziti a ne zadugo skrenuo s glavnog puta na makadam uz jednu seosku rečicu. Shvativši njegove namere počela sam plakati i moliti ga da stane da izađem. Samo se smeškao, rekavši “cvrkutat ćeš ti meni kao slavuj kada ugledaš svog zeta”! Kada se udaljio od sela skrenuo je na jedan puteljak i zaustavio auto. Izašao je i otvorivši gepek uzeo je nešto i zatvori ga (ćebe je bilo u pitanju) a onda obiđe i otvori vrata s moje strane i izvuče me van, zaključa auto i uzevši me pod ruku povede neku. Mesečina ko dan! Opirala sam se ali bio je neumoljiv jakim stiskom mišićave ruke vodio me preko potoka a zatim izađosmo na omanje livadče. Stajala sam ko ukopana posmatrajući prizor dok širi ćebe i skida sve sa sebe kada je bio na-g ko od majke rođen okrenu se.


Gospode noge su mi bile teže od olova a u donjem stomaku neka čudna strujanja, strah, stid, ali me nešto držalo da ne vrištim. Bio je malo veći od mene, zgodan jakih nogu uskog struka širokih ramena i mišićavih ruku a grudi prekrivene crnim kovrdžavim dlakama, ali ono što je moj pogled “držalo” na jednom mestu je njegov k*r*c, zapravo “ku*či*a” u pravom smislu te reči, toljaga. Pravan i tvrd nadig*ut prema gore veličine ručnog mlina za kafu. Polako mi priđe i reče “šta čekaš” skidaj se pi-ketino! Kad nisam u zemlju propala od stida počela sam cmizdrit, on mi odvali šamar te ja ućutah uze me pod ruku i dovede na ćebe, stajala sam nepomično obešenih ruku posramljena, osećajući njegovu golemu ku-cinu kako me bode po ravnom stomaku prošaran ponekom strijom od poroda. Raskopča mi ljetnu haljinu koja pade dole a zatim mi otkopča gru*njak i moje velike si*e malo padoše a zatim jednim trzajem obima ruku strže mi mokre g*će od vrućine. Ostadoh ko od majke rođena kao i on što je.

Odmakao se korak i gledao me gotovo minut od glave do pete dok sam pokrivala jednom rukom velike si-e a drugom rutavo među-ožje !Priđe mi i obema rukama zgrabi me za velike gu-ove i poče ih mesiti, “nemoj zete” proste*jah, tašta sam ti! To što si mi tašta samo mi daje još veći “merak” da te sprčim, rekao je, dobra si ti “pi*ke*ina” (tada sam imala 37 godina) a dobru pi*ku treba dobro i redovno “prč-t”! Zna zet šta tebi treba, rekao je, tebi treba “mlada momčina i dobra ku**na da te dobro i redovno p*či” a onda uze moju ruku i stavi ga na svoju mač*gu! A onda navali na moje si*etine, mesio ih li*ao gric*ao brad*vice, usi*avao ih, ne mogoh više stojati noge mi teške preteške klekoh a istog momenta pred mojim lice Gospode kolika ku*či*a je to bila. Htedoh brzo se dići od stida i srama ali me spreči pritisnuvši mi ramena na dole, jednom rukom odzada me uhvati za kosu i ispravi mi glavu a u drugu uze golemu ku*činu i s njime me poče milovat po licu. “Nisi ovoliki još videla” jel da, a ni probala.

Čitaj još  Pornići su spas ljudske rase!

Ajde zini, otvorih us-ta u nameri da nešto kažem on to iskoristi i ugura mi gl*vić, ma glavudžu u us*a i poče ga gurati unutra. Tek nešto više od četrvtine ugu*a i nema kud dalje udari mi u samo grlo ja se zagr*nu. Dve godine ovo čekam tašta da ti stavim ku*činu u ta tvoja mala je**zov*a us-ta, od kad sam te prvi put video u selu! Bit ćeš moja dok god hodaš, jer bolje pi*ke nisam video iako sam mnogima raširio noge, rekao je. Znam da nisi do sad nikad “pu*ila” i mnogo toga još ne znaš o ovome, ali veruj mi u pravim si rukama, naučit će tebe tvoj zet mnogo toga! Gospode ovaj iskusni momak od dvadeset godina kao da me čitao ko bukvar, nikada u životu nisam ni držala ku**c u rukama (zahvaljujući nesposobnom mužu) a kamoli ga “pu*i*a”! Ti si sada moj đak “prvak” a ja učitelj, za početak prvo da naučiš da “ši-ljiš” ovu ljubavnu olovku, rekao je i nastavio da ga gura napred nazad! Onda me pova*i na ćebe i prvi put u svojim ust-ima osetih tuđi jezik, rovio je i kopao svuda istovremeno gnje-čeći mi otvrdle si*e a zatim jednu ruku gurnu međ* noge i prvi put oseti neko blaženstvo neopisivo, shvatih u sekundi da mi se dešava ono o čemu sam maštala kada sam imala 16-17 godina i prepusti mu se.

Spustio se na gru*i ljubio ih gri*kao tv*de bra*avice, liz*o, prvi put u životu osetih se ženom i prvi put doživeh ono o čemu mašta svaka devojka. Samo sam sten+ala od už*tka i navale blaženstva koje je u meni čamilo zatvoreno dugi niz godina. Spuštao se na stomak ljube*i mi pu*pak dok sam osećala neke trnce kako me probadaju svuda po stomaku i okolo. A onda uhvati me ispod ko-lena raši*i mi noge koliko je god mogao istovremeno gura*ući ih prema mojim ramenima, od pomešanog srama ali i neopisivog zadovolj*tva što doživeh prvi put samo okrenuh glavu u stranu da ne gledam. Odmah oseti njegove meke i tople us*e na svojoj uzavre-oj pi*ki koja je sada vapila za njegovim njež*nim dodirima usa*na. Liz*o me je sve više i jače usi*avajući onu brad-vicu na vrhu pi**e koju sam tako rado u mladosti milovala i stiskala očekujući ovakav dan da će doći. Onda se ljubeći me posvud uzdigao do mog lica i ponovo mi gur*uo jez-ik koji sam sada počela da ganjam svojim, sarađujući i uživajući u toj igri.
Desnom rukom oseti da namešta golemu ku*č*nu na ulaz moje uveliko mok-re pi**e, uz napore uspe nekako da ugura gla*ić i tada mi podvuče ruke ispod nogu zadiž*ći ih prema mojim ramenima. Gurao je lagano a ja sva treperim ko jasikov list od slasti i uži-tka, teško je prodirao, te zastade i reče “pobogu ženo” je**š li se ti uopšte, radil onaj tvoj išta, “nisam zete već 3-4 godine ovo radila” izustih, od srama. Samo me u čudu gledao i onda uz blagi osmeh reče dugo si “postila” tašta, ali sada ćeš da “mrsiš” i te kako. Češće će ti u ustima biti moja ku*č*na od “kašike” a tabani će ti zevati u nebo nego po zemlji hodati. Znaš li jadna da takva žena kao ti može da poludi zbog nedostatka se**a, e sada se ne boj u sigurnim si rukama, od sada si ti moja “briga” rekao je. Nadoknadit će tebi tvoj zet sve propušteno, rekao je. A Ivana (moja kćer) rekoh, ništa se ne sekiraj “ima ga” hvala bogu dovoljno za obe. Ne mislim to zete, rekoh, pa ja joj se “neću hvalit da joj ka-am kevu” hoćeš li ti upita me? “Neću naravno”, rekoh!

Nastavio je da gu-ra i polako napred nazad bila sam i dovoljno mok*a da ga prim*m, kada osetih da je ga nab*o celog u svoj svojoj veličini, osetila sam da mi je duša u nosu i guši ali slast i zadovol*stvo koje sam osećala bili su toliki da sam poželela da mi njegova golema ku*č*na izađe na usta i da mu ga “pu*im” istovremeno. Tako, reče, a sad taštice spusti ručice na moje gu*ove tako ćeš bolje da osetiš kakvog “je-ača” imaš među svojim divnim nogama. I onda “moravac” gospode kako je taj čovek znao šta ženi treba, bar meni, nabijao ga je do kraja pa izvlačio pa opet a povremeno kad bi ga nabio do jaja promešao i time mi protrljao kli*o*is blago ga pritiskajući, ludovao je dugo dugo a ja sam nekoliko puta eksplo*irala, u ušima mi je zvonilo i tutnjalo kao da je ponovo bombardovanje! Nakon nekog vremena okrenuo me u “kerećem” položaju uhvati me za široke kukove i nate*nu na svoju balavu toljagu, samo sam zastenj-la i tiho rekla “je-i me, zete, j-bi me”, 36 godina ovo čekam. Te reči su ga izgleda potpuno izludele ta me tako stao navla*it na svoju golemu ku-činu da sam u trenutku zaista pomislila da će mi na usta izaći njegova to-jaga.

Smračilo mi se pred očima te još jednom oseti eksploziju međ* nogama a on primetivši uspori i lagano nastavi još neko vreme. Zatim me okrenu na leđa i opkorači me iznad grudi, držeći svoju mokru ku*č*nu reče “sada je vreme da okusiš nektar života” taštice! Stavio mi je golemu ku*č*nu u usta i lagano počeo da me je*e u njih, nedugo vidim grč na njegovom licu a onda poče da pršće u mojim ustima u nekoliko navrata. Progu*ah većinu jer ne bi nimalo mesta pored njegove to-jage u mojim ustima a manji dio iz*curi pored njegove ku*č*ne van. Legao je pored mene brišući mi seme s lica i milujući svuda po telu, reče e sad počinje tvoj novi život “pi-ketino” moja, morat ćeš da slušaš i poštuješ svog zeta, a ja ti obećavam mnogo mnogo ovakvih trenutaka. Samo sam ga poljubila stidljivo u rame i uhvatila za omekšali ku-ac. Shvatio je. Već sedam godina me kre*e, i to su mi najbolje godine u životu, ovo je samo bio početak, Ali posle toliko vremena morala sam da podelim makar i ovako svoju sreću sa drugima, dugo očekivanu!

Čitajte još sličnih priča ovde

One comment

Leave a Reply