Dve zene zaljubljene jedna u drugu

ISPOVESTI: Kad žensko upozna drugaričino telo

Nevinost sam izgubila sa muškarcem kada sam imala 19 godina. Od tada samo mislim na je**nje. Želela sam samo još da ga primam. Bilo je to pre godinu dana, bilo je leto, odlučila sam otići na selo kod bake i deke na odmor. Spakovala sam se, otišla i odlučila celo leto tamo ostati. Na selu sam upoznala jednu lepu i zgodnu devojku, imala je tad oko 24 godine, zvala se Ana. Ana je bila viskoka, vitka crnka, oblikovanih velikih si* i du**ta.

Združile smo se. Ona je isto došla na odmor tokom leta kod ujaka i ujne. Svaki dan smo provodile zajedno, išle jedna kod druge na kafu, išle u šetnje.. Primetila sam jednog dana da me Ana čudno gleda, kao da sam ja dečko koji joj se sviđa, a nije mi padalo na pamet da je lez*ejka. Jedne večeri, dogovorile smo se naći u 20h da idemo šetati. Po dogovoru, otišla sam na mesto gde smo se našle. Dolazi i Ana, u kratkoj letnjoj haljinici, koja joj je samo gu*u pokrivala i sa velikim dekolteom, primetila sam da nema ni brus. Pozdravile smo se i krenule u šetnju, odmakle smo od kuće dosta i onda počne padati kiša, spustila se baš jako. Počnemo Ana i ja trčati prema kućama, ali pošto je moja bliža, pozovem je da uđe dok ne stane kiša.
Uđemo nas dve, javim baki i deki da sam stigla i odemo Ana i ja u moju sobu. Ušle smo, upalim svetlo, a Ana.. Onako mokra od kiše, haljinica prilepljena za nju, bra*avice ukrućene napupile.. Iskreno, svideo mi se prizor i malo sam se bila na*alila. Odem do kupatila, donesem peškir i kažem joj da uzme nešto od mojih stvari da ne sedi mokra. Odem ja se ustuširati, obučem belu haljinicu ispod koje nisam imala ništa. Izlazim iz kupatila, dolazim u sobu.. Ana leži na krevetu potpuno gola.. Prvo sam se zbunila. Ustaje, prilazi mi i prošaputa “Ne plaši se, želim samo da se zabavimo, od početka me ložiš”, nisam znala kako da odreagujem, stajala sam ispred nje ukipljena, kao da me je neko udario mokrom krpom po glavi.

Upitala me je “Želiš li ti zabavu? Ne brini, niko neće znati”. Znala sam da želim to. Nisam imala snage odgovoriti, samo sam klimnula glavom i pustila maštu da radi svoje. Zaključala sam vrata od sobe. Ana me je počela ljubiti u usta, jezikom je prelazila preko mog, spuštala se na vrat. Već sam se napalila. Povukla je haljinicu koja je sama spala. Pogledala me je i nasmešila se. Okrenula me je leđima sebi, stajale smo ispred ogledala ona mi je rekla “Gledaj”. Svoju levu ruku držala je na moju si*u i mazila bra*avicu koja je bila kruta, a desnu ruku je stavila na moju pi**u, raširila sam noge, a ona je počela maziti i dr*ati. Otišle smo do kreveta, Ana je legla na leđa i raširila noge. Prmrmljala je “Želim osetiti tvoj jezik na kliktoris, uradi to”.

S’obzirom da nikada nisam lizala, prisećala sam se kako su meni momci lizali i kako se to radi u porn**ima. Legla sam premo nje, ljubila joj vrat, spustila se i lizala velike br**avice, a onda sam preko stomaka stigla do mace. Prstima sam je malo raširila, i jezikom počela praviti kružne pokrete oko kli*torisa. Stenjala je. Prešla sam jezikom preko cele pi**e, i gurnula jezik u rupicu. “Hoću još! “, vikala je. Klik**ris je nabrekao i počeo pulsirati. Srednji prst sam stavila na njega i počela ga d**ati. Uzdisala je brzo. Kad sam videla da se ubrzo sv**iti, zastala sam. Opet sam prešla jezikom preko pi*ke i vratila se na klidžu koja je htela eksplodirati. Stisla sam ga jezikom, uvukla u usta i počela si*ati. Nije dugo trebalo, sv**ila je nakon 2 minuta i trzajima. Nisam stala dok sve nije izbacila. Podigla sam se, ona je ustala i rekla da me želi jako. Položila me je na krevet, ljubila me u usta , lizala mi vrat i bra**vice, a prstima obrađivala moju vrelu macu.

Čitaj još  ISPOVESTI: Kako posle 20 godina braka popraviti ljubavni život

Drk*** mi je klidžu koja je natekla. Sv***la sam, a ona se samo spustila i jezikom nastavila. Ubrzavala je tempo lizanja i si*anja pi*ke, ja sam nekoliko puta uzastopno sv**ila u grčevima i vriśtajući. Sreća pa su deka i baka bili u drugi deo kuće. Želela sam još. Ona je ustala, objašila me i počela trljati macu o macu. Nije nam dugo trebalo, svr*ile smo zajedno. Onda smo raširile usmine i počele trljati klik**ris o klik**ris. Svrš**ale smo jako i dugo. Dugo smo se je*ale. Kad smo završile, Ana je otišla do kupatila, a ja odmah za njom. Ušle smo pod tuš, ja sam namestila da mlaz bude jak, raširila joj p***u i zadovoljavala mlazem vode. Kad je svr***a, jedna drugoj smo d**ale p**ku.Opet smo sv**avale jako i dugo. Bilo je divno. Od te noći, svaki dan smo se je*ale, kod mene, kod nje, uveče smo znale i otići ma na neko napušteno mesto ili u praznom parku. Celo leto. Došao je dan da krećemo kući, bile smo obe tužne, ali smo se dogovorile da ćemo sr opet naći, što se ubrzo i desilo. Sutra opet idem kod bake i deke na selo, pustila sam joj poruku na facebook da dođe i ona, rekla je da dolazi. Opet ćemo celo leto provesti zajedno. Moram da spremim p***icu večeras za Anu. A možda padne i neka trojka pošto sa Anom dolazi i jedan njen drug. Rekla mi je da ima veliki k***c. Jedva čekam.

One comment

Leave a Reply