imali su me na parkingu - ispovesti

ISPOVESTI: Kad su me zgrabili na parkingu, broj im se ne zna

ISPOVESTI: Kad su me zgrabili na parkingu, broj im se ne zna

Promatrala sam dečke kako igraju košarku. Bez obzira što sam bila iscrpljena od nedavnih seksualnih avantura koje su se fino zaredale, ipak su mi se kroz glavu motale slike njihovih preplanulih, golih tijela kako se, umjesto na vrelom betonu igrališta, znoje nad mojim golim tijelom.

Ostaci brkove spe*me i mojih sokova još su mi se lagano cijedili iz pi*kice koja me je pomalo boljela, podsjećajući me da i bez obzira na moju mašstu, moje tijelo ipak ima neke granice. Gledala sam ih nekoliko trenutaka razmišljajući da li bi izdržala jednu dobru redaljku sa ekipom na terenu, a zatim se ustala i pomalo zaputila kući.

Nisam mogla ne primijetiti da su me nekolicina sa igrališta ispratili pogledom, vjerovatno odmjeravajući moju g*zu koja se zavodljivo njihala svakim mojim korakom. Da, bez obzira na iscrpljenost, nisam si mogla pomoći, po malo sam ih izazivala.Ušla sam u stan, skinula sve sa sebe i dobro se istuširala. Legla sam u krevet i zaspala za nekoliko trenutaka.
Zvuk mobitela trznuo me iz sna. Kroz poluotvorene roletne na prozoru sobe vidjela sam da je sunce već prilično nisko i da se večer približuje. Pogledala sam na sat na noćnom ormaricu, bilo je nekoliko minuta iza 8. Pogledala sam u mobitel, zvala me moja prijateljica Vesna.

– Halo? – javila sam se.
– Eeej. Šta radiš? – Vesna je uvijek bila vesela, uživala je u životu i tako je i zvučala. Već je duže vrijeme bila u vezi sa predivnim dečkom, ali prije samo 24 sata i ja sam to isto mislila za sebe.
– Evo ništa, baš si me probudila. Malo sam odspavala… – Čak ni svojoj najboljoj prijateljici nisam bila spremna otkriti svoje nedavne dogodovštine.
– Super! Vrijedi dogovor za večeras?
– Večeras? – trebalo mi je nekoliko sekundi da se sjetim o čemu prica. Dogovorili smo se za izlazak u novo otvoreni klub u centru prije niti 2 dana, mada se meni činilo da je prošlo 2 mjeseca. – Da, da, naravno, treba mi samo pola sata da se spremim! Nađemo se na starom mjestu?
– Može! Oko 9? Šta ćeš obući? – pitala me.
– Vidjet ćeš, možda se i iznenadiš… – Zagonetno sam odgovorila. Stara ja, ona od još jučer, bila je pomalo konzervativna i oprezna sa odjećom za večernje izlaske, sve iz obzira prema dečku. Sad mi je to zvučalo smiješno i tako daleko.
– Opa, maco. – nasmijala se Vesna. – Napokon ćeš malo dopustiti jadnim dečkićima da paru oči?
– Da, u to se možeš kladiti! – nasmijala sam se. – Vidimo se u 9. Pusa, ciao! – poklopila sam.

Ustala sam i ištusirala se još jednom, oprala kosu i sredila si frizuru. Stajala sam tako gola ispred ogledala dok sam se šminkala i birala nakit koji ću veceras staviti. Diskrenta ogrlica od bijelog zlata, pripadajuća narukvica, nježni ručni satić u istom tonu, malo veće, viseće nausnice na kolutove. Nježni nakit koji će biti po malo u kontrastu sa seksi odjećom koja će malo toga skrivati. Odjeća koju sam imala u ormaru i koja je rijetko, ako ikad, napuštala moj stan.
Izabrala sam donje rublje, čipkasi crni komplet malenog grudnjaka i tanga gaćica koje su lijepo naglasavale moje grudi i g*zu.

Okretala sam se i gledala u ogledalu, zadovoljna prizorom. Iz ormara sam izvadila malu crnu haljinicu koja je jedva pokrivala vrhove mojih nogu i dno moje gu*e. Haljinica je bila bez naramenica, pa su moja preplanula ramena i dekolte bili potpuno otvoreni. Okrenula sam se, blago se nagnula na naprijed, provjerivši koliko se haljinica zadigne kad se sagnem. Gotovo je otkrivala moju guzu. Savršeno.
Otvorila sam ormar sa cipelama. Srebrne stikle, izuzetno visokih peta, prilično otvorene sa srebrnim kaišićima bile su očiti izbor. Obula sam ih, okrenula se i jos jednom pogledala prizor u ogledalu. Visoke pete još su više istaknule oblik mojih nogu i izbacile gu*u u prvi plan. Izgledala sam kao bilo koja starleta sa crvenog tepiha. Namignula sam sama sebi i pogledala na sat. Bilo je svega 10 minuta do 9.

IzaŠla sam iz stana i iz zgrade na ulicu. Još se nije potpuno smračilo, ali gradska svjetla već su bila upaljena, osjetila se atmosfera tople ljetne večeri, kao stvorene za izlazak i zabavu. Zaputila sam se prema glavnom trgu, starom sastajalištu na kojem je započinjao gotovo svaki Vesnin i moj izlazak. Koračala sam elegantno i sigurno, osjećajući se super. Muškarci su se okretali za mnom, pratili me pogledom sa terasa kafica, klupica i zidica. Osjećala sam poglede na sebi i uživala.

Trebalo mi je svega 15 minuta do trga, ipak sam malo kasnila. Znala sam da Vesna to ne voli, ali sam jedva čekala vidjeti njenu reakciju kad vidi kako sam se sredila. Ugledala sam je ispod gradskog sata, na starom mjestu. Već iz daljine me snimila, te je buljila u mene poluotvorenih usta.

– Niki?!?! Oh my God… – dreknula je kad sam joj se približila, nježno me zagrlila i poljubila u obraz. – Ajme, mačko, pa izgledaš nevjerovatno… – dodala je. Malo sam se zarumenila.
– Hvala. – kratko sam odgovorila uz širok osmjeh. – Idemo?
– Može… wow, sad se ja osjećam kao da sam underdressed. – nasmijala se Vesna. Uvijek je tako govorila, dodajući engleske fraze ili riječi. Pogledala sam ju, bila je u tankoj, lepršavoj ljetnoj haljinici šarenog uzorka i niskim sandalicama. Fino našminkana i uređena, bila je slatkica, kao i uvijek, malo niža od mene, ali zbog mojih štikli, sada skoro za glavu. Lijepo je izgledala, ali u usporedbi samnom, izgledalo je kao da ja idem na gala večeru, a ona na večernju šetnju uz more.
– Ma koga briga, večeras je naša večer. – Ionako nas nakon par koktela više neće biti briga. – rekla sam i uhvatila je pod ruku.

Do novootvorenog kluba koji je bio izuzetno popularan, blještav i glasan, trebalo nam je 10 minuta. Stigle smo tamo prije 9.30h i bilo je jos prilično rano. Ušle smo ne plativši ulaz, uz neskrivene lascive poglede izbacivača na ulazu i sjele za dugačak, blistav šank. Konobar je odmah skočio, upitao nas što pijemo i dodao kako je prvo piće na njegov račun.
– Ovakve dvije ljepotice, pa da plaćaju svoje piće. Mo’š mislit. – rekao je pripremajući koktele, neskriveno nas odmjeravajući od glave do pete.Okrenula sam se leđima šanku, nalaktila se na njega, prekrižila noge. Haljinica se jedva borila da ne sklizne sa mojih butina i potpuno ne otkrije koje čipkaste crne tange, koje su ionako jedva išta porkivale. Odmah sam primijetila nekoliko grupica muškaraca, više mladića, iz susjednih separea kojima je razgovor potpuno zamro i sada su neskriveno buljili u prizor mojih dugih, golih nogu koje su se njihale u ritmu glazbe.

Vesna je sve to gledala pomalo zbunjena, nenavikla na takvo ponašanje od mene.

– OK, OK. Čekaj malo. Objasni. – rekla je potpuno ozbiljnog izraza lica zbog kojeg sam gotovo prasnula u smijeh. – Što se to s tobom desilo? Mislim, super izgledaš i tvoja izvedba jako veseli ekipu preko puta, ali… Kreso? Obično ti je prvo na umu što bi Kreso rekao ili što bi mislio?
– Kreso? Koji Kreso? – upitala sam je ozbiljno, pa prasnula u smijeh. – Bolje se ti lijepo pripremi na nešto novo večeras… – zagonetno sam dodala, gledajući je potpuno zbunjenu.
– Što se desilo? Posvađali ste se?
– Veki, molim te. Ne želim večeras pričati o Kresi. Ne želim ni čuti to ime, OK? – dodala sam brzo.
– OK, OK, my God… ne moraš me odmah ugristi… – iznenađeno je odgovorila.
– Oprosti, nisam htjela biti bezobrazna… pričat ćemo, samo ne sad…
– OK – odgovorila je i otpila iz čaše.

Uzela sam svoju čašu i otpila gotovo pola koktela u jednom mahu. Pogledala sam prema separeu preko puta, gdje su trojica prilično zgodnih tipova sjedili i pili pivo iz boca, tresući glave u ritmu glazbe. Klub se polako punio, ali je između nas još uvijek bio prazan plesni podij. Gledali su povremeno prema nama, osmjehujući se, isčekujući našu reakciju. Uzvratila sam osmjeh, što je, čini se, bilo upravo ono sto su čekali.

Jedan od njih se ustao, došao do mene i nakon nespretnog upoznavanja upitao da li bi htjele sjesti s njima u separe. Prije nego je Vesna išta stigla reći pristala sam, ustala, i zavodljivo njišući bokovima došetala do njihovog separea. Predstavili su se, ali nisam im ni čula, ni zapamtila imena. Nisu me zanimala. Bili su lijepo sređeni, u kasnim dvadesetima.

Vesna je sjela na rub separea, gotovo metar od visokog, crnokosog dečka koji joj se odmah približio i započeo razgovor. Davala mu je jasne signale da nije zainteresirana i da se ne osjeća baš ugodno uopće sjediti u separeu. Ja sam sjela između druge dvojice, prekriživši noge. Odmah su im se pogledi spustili i usta otvorila, a ja sam lagano popravila suknjicu i pomilovala si butine, nagnuvši se lagano naprijed da odložim čašu na stol.

Prizor mog potpuno otvorenog dekoltea i ruba čipkastog grudnjaka koji se stidljivo nazirao ispod haljine bili su dovoljni da ih totalno izlude. Pokušavali su održavati privid suvišnog razgovora o poslu, faksu, vremenu, tko zna čemu, ali si nisu mogli pomoći, bili su očarani onime što sam im potpuno neskriveno pokazivala, otvoreno na pladnju.

Vesna me čudno gledala, ispod oka, iznenđena mojim ponašanjem. Pića su dolazila u rundama, često i prije nego su prethodna bila ispijena. Bila sam već primjetno pripita. Razgovarajući sa dečkim koketno sam vrtila kosom, oblizivala usnice, naizgled nevino ih dodirivala po rukama, hihotala se svim njihovim šalama, jednom riječju prelazila granicu između bezazlenog flerta i zavođenja sa jasnim ciljem. Bilo joj je vidno neugodno, potovo što sam sad zaokupila potpunu pažnju sve trojice, dok je ona sjedila potpuno isključena od cijelog rituala.

U jednom trenutku shvatila je što se dešava pa me uzela za ruku i odvukla na podijum. Pokušavala je razgovarati sa mnom, ali je glazba bila preglasna, a ja prepijana, pa je odustala. Plesale smo na podiju, a ja sam nastavila svoju igru, izazivajući dečke izazovnim pokretima, vrteći guzom i svime ostalime prema njihovom separeu. Gledali su gladno, bilo je potpuno jasno što radim.

Vesna je u jednom trenutku stala, povukla me na sebe, a ja sam joj se okrenula leđima, privila se uz nju guzom i počela izazovno plesati na sto su dečki poludili. Odgurnula me lagano i okrenula, pokušavši razgovarati sa mnom, a ja sam je jednom rukom uhvatila za guzu i privila uz sebe, drugom joj rukom uhvatila si*u preko haljine i sočno ju požvalila posred usta. Bila su širom otvorena od šoka, pa sam joj uspjela jezik ugurati žvaleći je nasred podija nekoliko sekundi. Oporavila se od šoka, odgurnula me i viknula:

– Ti nisi normalna, pijana si, idemo van!
– Ti možeš, ja ću se ionako poševiti sa onom trojicom. – odgovorila sam nastavivši izazovno plesati i izvijati cijelo tijelo na podiju.
–Što ti je, Niki, što se dešava??? – bila je vidno uzrujana. – Molim te, saberi se! Idemo van, treba ti malo zraka, previše si popila!
– Ne, ne idem nigdje, pusti me… – odgurnula sam je prilično jako, zbog čega je gotovo izgubila ravnotežu. Stajala je tako nasred podija gledajući u mene, bez ikakve ideje što da napravi, a ja sam se okrenula od nje i doplesala senzualno i izazovno do separea. Popela sam se jednom od dečkiju na krilo opkoračivši ga, na koljenima na klupi separea, i počela lap dance trlja*ući se u njegove prepone.
Položila sam mu ruke na ramena, i počela ga strastveno ljubiti. Ostala dvojica su šokirano gledali prizor iz str*ptiz klubova iz američkih filmova, ali su brzo došli sebi i počeli me bodriti povicima koje sam jedva razaznavala od glasne glazbe.
– Tooo mala, miješaj…
– Uh kako imas dobro du*e, poludit ću…
– Jee*bo te, kako si dobra…
– A mi ostali, kad ćemo mi dobiti malo… – upitao je jedan, pomilovavši mi dno leđa i lagano klizeći rukom po mojoj gu*i.

Pogledala sam na podij, Vesna je još uvijek stajala na istom mjestu, upitno me gledavši, pogledom koji me molio da prestanem i izađem s njom. Nasmješila sam joj se, namignula i oblizala se pohotno, pa se polako prebacila u krilo drugog. Haljinica mi se već zadigla, a crna tanka tkanina tangi ionako je jako malo skrivala od moje okrugle, glatke gu*e koja je miješala u ritmu glazbe, dok sam se trljala o prepone drugog dečka čiji sam tvrdi ku*ac u hlačama jasno osjećala. Bila sam već prilično mok*a i nap*ljena.

Plešući u krilo drugoga počela sam se naizmjenično ljubiti sa ostalom dvojicom, dok me ovaj kojem sam sjedila u krilu uhvatio za gu*u, stiščući ju i gurajući me sve više i jače na sebe. Krajičkom oka sam primjetila da nas sve više ljudi gleda, ali nije me bilo briga.

Prizor je trajao možda desetak minuta, za to vrijeme prebacila sam se i trećem u krilo dok su se dečki sve više i više oslobađali i ispitivali moje granice, hvatajući me i milujući po cijelom tijelu, posebno se zadržavajući na si*ama i gu*i. Bila sam potpuno napaljena i mokra, spremna da se poše*im sa njima nasred kluba, ali mala trunčica razuma u mojoj podsvjesti spriječila me u tome. Nagnula sam se prema dečku kojem sam sjedila u krilu, ugrizla ga lagano za uho i šapnula:
– Vodite me negjde, hoću se je*ati.

Divlja redaljka na parkingu

Brzo se snašao i šapnuo nešto ostaloj dvojici. Ustali smo se, ja sam popravila haljinu koja se opasno borila da ostane barem donekle gdje bi trebala biti, otpila sam ostatak tko zna kojeg koktela i uputila se prema izlazu, vukući ih za sobom. Pogledom za zakružila po klubu, ugledavši Vesnu za šankom kako potpuno šokirana stoji širom otvorenih usta, bez ideje što da napravi. Poslala sam joj pusu i mahnula joj. Zbunjeno mi je mahnula, ostavši stajati za šankom.

Dečki su me, čim smo izašli iz kluba, nastavili hvatati, dodavati jedan drugome dok smo izmjenjivali strastvene poljupce po parkingu. Kretali smo se prema autu s kojem su došli, očito sa ciljem da me odvezu u stan jednog od njih. Nisam mogla toliko čekati. Čim smo došli do auta, prije nego je uspio izvaditi ključeve iz džepa, uhvatila sam ga za ku*ac preko hlača, požvalila ga divljački, spustila se na koljena na hrapavi asfalt parkinga, otkopčala mu hlače, spustila ih zajedno sa boksericama do gležnjeva i gotovo trenutno progutala njegov tanki, ali prilično dugi ku-ac.

Čitaj još  ISPOVESTI: Kad neće muž, hoće kolega sa posla!

Ostala dvojica sokirano su ispratili cijeli ovaj događaj koji je trajao svega nekoliko sekundi, dok je ovaj kojem sam počela puš-ti k-rac skoro posrnuo i pao na leđa. Naslonio se na susjedni auto, podigao glavu i prilično glasno uzdahnuo od užitka. Sis-la sam mu ku-ac nasred parkirališta koje je bilo sve samo ne prazno i diskretno. Ostala dvojica brzo su se snašli, jedan mi je spustio haljinicu preko s-sa, spustio jednu košaricu grudnjaka i počeo mi trljati brada-icu, a drugi je izvadio svoj već tvrdi uzdignuti k-rac i približio ga mom licu. Uhvatila sam ga rukom i počela dr-ati lagano, dok sam prvome još uvijek sočno pu-ila. Zatim sa ga izv-dila iz usta i zamijenila ga drugim, tvrdim i sočnim komadom muškog mesa.

Uskoro su sva trojica stajali sa isukanim kur+evima oko mene, dok sam im ja u krug naizmjenično puš+la, drk+la, milovala i liz+la ja+a. Zatvorila sam oči potpuno se isključivši iz okolice. Ljudi su se polako počeli skupljati, već ih je desetak stajalo okolo i promatralo prizor. Neki su počeli dobacivati i bodriti što mene, što njih trojicu.

Haljina mi je već bila skupljena oko pojasa, potpuno otkrivajući moje intimne dijelove zavijene samo u tanke tkanine tang+ca i grudn+aka. Uskoro je jedan od trojice otkopčao i grudn+ak, pa su mi gole sis+e oslobođene veselo iskočile, na radost okupljene publike koje je već glasno navijala, privlačivši pažnju prolaznika. Sve veći se krug skupljao oko nas. Uskoro sam ostala i bez grudnj+ka, samo u gaći+ama i haljine skupljene oko struka, dok sam i dalje naizmjenice puš+la tri tvrda ku+ca, sisajući ih gladno i gurajući ih što više u usta i grlo.

U jednom trenutko netko od njih trojice me podignuo i skinuo mi haljinu preko glave, polozivši me na haubu automobila. Gać+ce su brzo, jednim trzajem završile na podu i sada sam potpuno gola, samo sa nakitom i štiklama na sebi, ležala na leđima na haubi auta, nogama raši+enim u zraku, pič+ice potpuno otvorene na pogled cijele publike. Dobacivanja su postala glasnija, lascivija, grublja. Pozivali su ih da me j+bu kao kujicu, da mi rasture tu razjapljenu pi+kicu. Pogledala sam dolje, bila sam potpuno vla+na, tanke sluzave niti visile su na sve strane i pi+kica mi je bila potpuno otvorena. Jedan od trojice počeo ju je liz+ti, na opće oduševljenje mase.

Drugi se popeo na koljenima na haubu, nudeći mi svoj ku+ac na puš+nje. Liz+la sam mu ga i sis+la, dok je jezik prvoga divljao po mojoj pi+kici, šaljući valove zadovoljstva mojoj glavi svakim potezom preko već potpuno nateklog otkrivenog kli+orisa. Bila sam u potpunom transu.

Lizač se odmaknuo od mene držeći svoj debeli ku+ac u ruci i usmjerio ga prema mojoj pi+kici. Zabio ga je u moju potpuno otvorenu pi+kicu jednim dugim, ne prebrzim potezom. Bas u tom trenutnku ku+ac drugoga bio je u mojim ustima, spriječivši moj glasni uzdah, ali sam od udarca ku+ca po pi+kici trznula glavom natrag i lagano, ne prejako zagrizla u ku+ac drugoga. Glasno je jauknuo:
– Kuja, ugrizla me za ku+ac! – brzo se povukao iz mojih usta i zveknuo mi šamar koji me, za čudo, dodatno napalio.

Ostao je tako kratko stajati, očito zalivši zbog refleksnog šamara, i prije nego je stigao bilo što reći uhvatila sam ga rukom za ja+a, privukla ga ponovo bliže sebi i usisala mu ku+ac u usta gledavši ga ravno u oči, tok mi je cijelo tijelo trzalo u ritmu u kojem mi je drugi je+ao gladnu pi+kicu. Počeo je glasno stenjati, osjećala sam kako se napinje u mojim ustima, i odjednom mi je počeo svr+avati u usta.

Uhvatio me za glavu, trznuo tijelom naprijed zabivši ga u moje grlo i praznio se mlazovima spe+me u moje grlo. Gladno sam gutala ne prestajući sis+ti, dok je ovaj koji me je+ao izašao iz mene prepustivši mjesto trećem koji me je sad je+ao trljajući mi istovremeno brada+ice na si+ama. Gutala sam spe+mu halapljivo, izvijavši tijelo trljajući se o ovog sto me je+ao, u transu ogromnog orga+ma koji mi je tresao tijelo.

Svr+avala sam u mahovima, nekoliko puta za redom, što mi se nije često dešavalo. Svijet oko mene potpuno je nestao, sve se zacrnilo oko mene, potpuno sam bila nesvjesna okoline u vrtlogu orgaz+ma koji su mi tresli tijelo i pulsirali u glavi. Trebalo mi je nekoliko minuta da se vratim u realnost, u kojoj je moj jeb+č praznio svoj ku+ac po mom trbuhu izvadivši ga netom prije nego bi eksplodirao u meni, a onaj kojem sam pus+la sjedio na haubi promatrajući prizor. Treći koji jos nije svr+io popeo se na mene čim je drugi prestao rigati vrucu spe+mu po mom trbuhu i počeo zadihano je+ati moju raskvašenu pi+kicu.

Publika je i dalje gledala, sad već potpuno razuzdana. Boce su se praznile, svi su bili sve pijaniji i sve hrabriji. Izvikivali su mi već potpune gadosti, prijednoga što da se radi samnom nije manjkalo i bili su sve smjeliji, perverzniji i grublji. Ležala sam na leđima dok me treći je+ao divljački, stiskavši i vukući mi s+se. U jednom trenutku ga je izvadio, jednim me pokretkom okrenuo na trbuh i zabio mi ga odotraga u razjapljenu pi+kicu.

Uhvatio me za s+se grubo ih stiščući dok mi ga je vadio gotovo cijelog van, a onda ga snažnim trzajevima zabi+ao duboko unutra.

U tom trenutku netko iz publike se ohrabrio, popeo na haubu na koji sam sada bila oslonjena trbuhom i laktovima, izvadio ku+ac i poceo mi drk+ti samo nekoliko centimetara od lica. Gledala sam zbunjeno i pomalo preplašeno, ali treći me je+ao sve jače i nisam imala previse prostora ni snage da se izmaknem. Drk+džija je počeo obilno svr+avati po mom licu. Vrela ljepljiva spe+ma udarala me u celo, obraze, lice, ulazeći mi u oči, nosnice, usta. Nisam ništa više vidjela jer su me oči pekle od spe+me. Osjetila sam da me je+ač udara dlanom po guzi dok mi ga gura duboko u pi+kicu, uz glasno skandiranje koje je pratilo svaki pljesak njegovog dlana po mojoj g+zi.

Osjetila sam kako me nekoliko ruku dira po si+ama, trljajući mi i uvijajuci bradavice. Osjetila sam ponovo mlazove spe+me po svom licu. Uspjela sam izvući jednu ruku, obrisati donekle spe+mu sa očiju i pomalo otvoriti jedno oko. Ispred mene stajao je novi ku+ac, ne baš velik i opkoljen čupavom hrpom crnih dlaka. Rigao je spe+mu u mlazovima po mom licu. Podigla sam malo glavu da mi ne šprica u oči. Čim je završio maknuo se i prepustio mjesto novom, koje je bio puno veći od prethodnog, ali sa potpuno drugačijom idejom, gurnuo mi ga je u usta razmaknuvši mi usnice i počeo ga lagano uvlačiti i izvlačiti iz mojih usta, u ritmu u kojem me je je+ač s leđa je+ao.

– Puši ga malo ku+vice, znam da želiš… – naredio mi je grubim glasom.
Počela sam ga sis+ti, što ga je dodatno ohrabrilo pa me je uhvatio s obje ruke za glavu i sad me već potpuno šev+o u usta.

Onaj otraga počeo je svr+avati po mojoj g+zi, topla spe+ma cijelila se sa nje niz noge. Osjetila sam ruku koja mi je mekom tkaninom brisala g+zu, noge i pi+ku. Još uvijek zarobljene glave, sa ku+cem duboko u ustima, nije bilo šanse da se okrenem i pogledam što se događa iza mene, ali sam osjetila ruke kako mi šire guz+ve, posežu za mojoj pi+kicom koja se počela buditi i iz koje se cijedilo. Nekoliko pari ruku mi je vrludalo po g+zi, pi+ki, si+ama, dok sam pu+ila ku+ac nadajući se da će napokon svršiti jer su me usta pomalo već boljela.

Osjetila sam kako je netko prislonio ku+ac na otvor moje pi+ke. Počeo ga je gurati unutra. Iznenadila sam se da sam ponovo uzbuđena i da mi tijelo gori od želje da ga zabije cijeloga. Ovaj u ustima je postajao sve divljiji i napokon je eksplodirao, punivši mi usta toplom spe+mom. Nešto sam progu+ala, ali mi se većina izljevala iz usta, niz bradu, na haubu auta. Nakon što ga je izvadio, prosuo je ostatke spe+me po mojoj kosi i nestao sa haube.
Naguž+na i nalaktljena na haubu trzala sam se pod ubodima ku+ca odotraga, blizu novog orgazma. Podigla sam pogled i vidjela da se masa oko nas nije smanjila, dapače, sada je tu već bilo pedesetak ljudi, muškaraca i žena, koji su navijali, dobacivali i, što me uplašilo, snimali sve digitalnim kamerama, mobitelima i svime ostalime što ima bilo kakvu najmanju mogućnost snimanja. Trunčica razuma pojavila se iz podsvjesti, učinivši cijelu situaciju zabrinjavajućom. Što ako svi, ali baš svi odluče da žele svoj red? Što ako me ubiju od kur+eva? Trenutak kasnije stresao me novi orgazam, ovaj put ne tako jako kao prvi, ali intenzivniji. Koljena su mi klecala i počela sam polako kliziti sa haube, pa me je+ač otraga jedva pridržavao dok me nabadao na svoj tvrdi ku+ac.

Baš u trenutku kad sam gotovo potpuno skliznula sa haube na asfalt parkinga, počeo je glasno svr+avati i puniti mi pi+ku toplom spe+mom koja se u mlazovima razljevala u mojoj unutrašnjosti. Izvukao ga je i ja sam skliznula na pod parkinga, uz prljavi kotač automobila.

Nova dvojica stajali su iznad mene isukanih kur+eva i drk+li. Bila sam potpuno iscrpljena, preslaba da ista napravim, pomognem im pružiti zadovoljstvo ili pokušam se braniti, sve da sam išsta od toga i željela. Sjedila sam tako pokušavajući uhvatiti dah, dok su me novi mlazovi spe+me zasipali po kosi, celu, obrazima, gađali u moja usta i niz bradu.

Bila sam potpuno slijepljena od vrele spe+me tko zna koliko muškaraca oko mene. Postala sam potpuno nesvjesna mase oko sebe, nisam više znala koliko ih ima, koliko ih se isvr+avalo po meni ili u meni, gdje sam, koji je dan u tjednu niti koja je godina. Samo sam mirno sjedila i čekala da se sve to završi.

Odjednom se začula sirena policijskog vozila, nedaleko od nas. Publika se odmah uskomešala i počela razilaziti. Trojica koje sam izvela iz kluba otključali su auto, ubrzano ušli u njega, upalili ga i odvezli se. Ostala sam sjediti na tlu, potpuno gola, slijepljena od spe+me koje sam imala u kosi, po cijelom licu, u ustima, po sis+ma, po trbuhu, po pi+ki, po nogama, svuda. Nedaleko od mene, na hrpi stajala je moja haljina.Shvatila sam sto je bila meka tkanina kojom su obrisali spe+mu sa mene ranije. Bila je sva umrljana od sperme i mojih sokova. Par metara dalje stajale su mi gacice, a sa druge strane, u malom zbunu pokraj parkinga visio je grudnjak. Ljudi su se sad već potpuno razišli. Još uvijek preslaba da se pomaknem, kliznula sam pogledom oko sebe. U daljini vidjela sam policijski auto kraj kojeg su stajala 2 policajca pretrešavsi dvojicu mladića. Ljudi su ulazili i izlazili iz kluba. Polako sam se pridigla, pokupila svoju razbacanu odjeću.

Koljena su mi bila crvena, ostrugana od asfalta. G+za mi je bridjela od udaraca. Pi+kica mi je bila potpuno iziritirana i pekla me. Tad sam ugledala Vesnu kako sjedi na zidiću, pedesetak metara daleko, glavom spuštenom na rukama, očito svjesna cijelog događaja. Obukla sam se. Haljina mi je bila potpuno zamrljana i mokra, ali nisam imala izbora. Barem su gaćice bile koliko-toliko suhe. Tada sam se okrenula.

Desetak metara dalje stajao je Krešo. Pogledi su nam se susreli. Nisam imala pojma koliko dugo stoji tamo i koliko je vidio, ali samo jedan pogled u mene, u moju zamrljanu glavu, lice i haljinu je bio dovoljan da zna što se desilo, sve da je i tek sada došao. Pogled iz njegovih očiju govorio mi je da je vidio puno, puno više. Ovo je trebao biti vrhunac osvete, trebala sam biti sretna i zadovoljna sada, kad je vidio što sam učinila. Na kraju krajeva, to sam i željela.
Prišla sam mu. Pogledala ga u oči koje su mu se punile suzama. Bio je potpuno uništen, prazan.
– Nećeš mi dati pusu? – upitala sam ga, namjerno hineći karikirani i pretjerani ton nevine curice.
Ništa nije rekao. Suze su mu počele teći niz obraze. Stajao je tako nekoliko trenutaka. Tada se okrenuo i otišao.

zamucen pogled ispovesti

Pratila sam ga pogledom kako prelazi parkiralište, ulazi u auto i odlazi sa parkinga. Nije se ni osvrnuo.
Stajala sam tako još neko vrijeme, pokušavši obrisati što više ljepljive, sad pomalo i sasusene spe+me sa sebe. Nisam bas imala uspjeha.

Zaputila sam se prema Vesni. Podigla je glavu kad je čula zvuk mojih potpetica. Ustala je i krenula prema kući. Živjela sam dalje od nje, ali u istom smjeru. Koračala je ispred mene, namjerno izbjegavajući pogledati me. Nismo ništa rekle. Ušla je u svoju zgradu, a ja sam nastavila svojim putem.

Ušla sam u stan i zaključala vrata. Skinula sam sve sa sebe i dugo se tuširala, pola sata, mozda i duže.
Obrisala sam se i legla u krevet. Samo mi je jedna misao odzvanjala u glavi dok sam tonula u san: To je to. Sada više nema natrag.

Još puno priča pročitajte ovde

OGLASI na fejsu

Leave a Reply