ISPOVESTI: Kad momku ispunim želju sa drugaricom!

ISPOVESTI: Kad momku ispunim želju sa drugaricom!

ISPOVESTI: Kad momku ispunim želju sa drugaricom!
Pre par meseci, decko je pozvao mene i moju najbolju drugaricu kod njega kuci, bio je sa svojim drugarom. Planirali smo da napravimo neku vecericu, popijemo nesto. Bilo je super vece, pricali smo, pijuckali neki alkohol, slusali muziku.. Kad smo vec bili kod otprilike 3 flase, drugarica i ja smo se vec previse opustile, iz sprdnje smo pocele da se ljubimo, moj decko i njegov drugar su se odusevili, mada su se pravili fini.

Primetila sam da se mom decku vec digao ku*ac, posle par minuta, odvukao me je do kupatila, i bacio na kolena, zgrabila sam mu vec ogromnu, tvrdu ku**inu, i progutala do kraja. Liz*la sam mu ja*a, dr*ala, bili smo prena*aljeni. Moja drugarica i njegov drug su bili u sobi, odjednom, drugarica je, pijana, pocela da nam kuca na vrata i zeza nas, kao u fazonu sta radimo. Nisam prestajala da mu pu*im, dok me nije ispr*kao po licu. Izasli smo iz kupatila i nastavili do kasno da blejimo. Posle nekoliko nedelje, dok sam se tu*ala sa deckom, pomenuo mi je drugaricu. Rekao je kako smo trebali da je pustimo u kupatilo, da nas obe istu*a.
Dok sam ga slusala, vla*ila sam najstrasnije. Poceli smo da pricamo cesto o tome tokom se*sa, ludela sam od pomisli na to, svr*avala sam kao luda. Onda sam odlucila da mu spremim iznenadjenje :) Pozvala sam drugaricu kod sebe, gledale smo neke filmove uz vino. Znala sam da ce nas opustiti. Lezale smo zajedno u krevetu, skoro polugole i komentarisale film. U medjuvremenu sam poslala decku poruku da dodje do mene, rekla sam mu da je otkljucano, da samo udje u moju sobu sa velikim ku*cem, jer sam uzasno na*aljena. Nas dve smo, vec pomalo pijane, odlucile da ugasimo film i pustimo po*nice. ?

Vec sam bila vlazna od pomisli da ce je moj decko veceras tu*ati. Ona se takodje na*alila, i sve vreme mi se priblizavala i smeskala. Pocela sam da je ljubim, nije se opirala, naprotiv, zavukla mi je ruku ispod majice, mazila mi je si*e. Onda me je skinula i pocela da me lize svuda, bila sam pre*aljena. Gurnula sam joj prst u pi*kicu i lizala je, bila je tako vla*na. Onda sam cula da neko otvara vrata, znala sam da je stigao. Nastavila sam da je li*em jako, vrsitala je od zadovoljstva. Onda je u sobu usao moj decko. Mislim da mu se ki*a digla vec na vratima, stajao je i gledao kako se nas dve ljubimo, vec skroz go*e. Polako ga je nadr**vao, bez reci.
Prisao nam je, sa k**em koji samo sto nije eksplodirao, pogledao me je i rekao tiho : Hvala ti, ljubavi , sa smeskom ? Pocele smo da mu li*emo k**ac, sisale smo mu ja*a, svi smo bili toliko na*aljeni. Poceo je da je ljubi, ja sam sela sa strane i gledala, ljubio ju je po vratu, ona mu je dr**la, lizao joj je si*e, onda se spustio dole. Poceo je da joj lize pi**icu, onda sam se ja priblizila i lizala mu ja*a. Nad**ala sam mu ki*u, nabio joj ga je jako, do kraja, ona je vristala od uzbudjenja, ja sam opet sela sa strane i dr**la pi**icu. Navlacio ju je na ku*ac, i pricao joj kako ima dobru pi**icu, kako mu se svidja da je razvaljuje.

Čitaj još  Aca Lukas progovorio o novoj devojci

Onda je okrenuo, i tu*ao je u d**e. Svr*avala sam kao luda dok sam ih gledala. Onda je mene privukao i namestio pored nje, t**ao je malo mene, malo nju. Ona ga je ljubila svuda, lizala, samo sam cekala kada ce nas ispolivati spe*mom. Kleknule smo ispred njega, pu*ile mu jako, vec je bio spreman da nas isprska. Prekrio nas je sp*r*om, mislim da nikad nije tako dobro svr*io. Planiramo da uskoro ponovimo to?

Čitajte još sličnih priča ovde

One comment

Leave a Reply