Matori Mica i mlada studentica. ISPOVESTI: Kad matorac od 55 zgrabi piletinu od 22 godine

ISPOVESTI: Kad matorac od 55 zgrabi piletinu od 22 godine

ISPOVESTI: Kad matorac od 55 zgrabi piletinu od 22 godine
Događaj koji ću opisati se odigrao pre par meseci. Mojim komšijama se porodila ćerka pa su pozvali moje roditelje na kafu. Pošto su imali puno obaveza i nisu mogli da odu, par dana kasnije su kupili poklon i rekli meni da odem umesto njih.Došla sam sa faksa, istuširala se, obukla helanke, a preko obične majice navukla duks. Volim da se oblačim ležerno. Inače, zovem se Vesna, imam 22 godine, visoka sam 174cm, vitka sam i skladno građena.Uzela sam poklon i krenula. Vrata mi je otvorio moj komšija Mića i pozvao me da uđem.

Poslužio me je kafom i ubedio da popijem jednu rakiju. Bio je sam kod kuće, žena na poslu, a ćerka više ne živi sa njima. Razgovarali smo neobavezno. Bilo mi je prijatno u njegovom društvu i dok je tako vreme prolazilo, popila sam još dve rakije.Pod uticajem alkohola opustila sam se i počela malo podrobnije da posmatram komšiju. Imao je oko 55 godina, bio je jako duhovit i zgodan za svoje godin.U želji da ga malo izazivam, skinula sam duks, a moje čvrste grudi su lepo zatezale majicu. Nisam nosila brus, pa su se moje šiljate bradavice ocrtale na majici. Primetila sam da ih gleda ispod oka i da se meškolji.Razgovor je postao malo prisniji. Pitao me je za dečka i nije mogao da veruje kad sam odgovorila da sam već tri meseca sama.
Delio mi je komplimente, a ja sam se samo smeškala i zahvaljivala. Kada mi je ponudio još jednu rakiju, pitala sam da li to želi da me napije i izazovno se nasmejala.Umesto odgovora uradio je nešto što nisam očekivala. Obuhvatio je usnama moju bradavicu preko majice i počeo da je liže. Reakcija je bila trenutna. Bra*avice su mi se ukrutile i postale još šiljatije, a između nogu sam osetila toplotu.Zagrlila sam ga i počela da ga ljubim po vratu. On mi je skinuo majicu i počeo da mi liže i gricka bra*avice. Htela sam da poludim. Preko trenerke sam mu mazila i stezala k**ac.Skinuo mi je helanke i tange i nežno poljubio klit**is. Potom je počeo da liže moju osetljivu tačku, pa da mi si*a usmine. Kada mi je stavio prst u ribicu osetila sam da vrhunac dolazi.

Sokovi su mi potekli i nekontrolisano sam dahtala, a on nije prekidao da me liže.Tako zadovoljenu povukao me je da ustanem.Dok smo se ljubili, mesio mi je grubo guz**ve, a ja sam na njegovim usnama i jeziku osećala ukus svoje pi*e što me je dodatno na*alilo. Legao je na krevet i povukao me na sebe. Spuštala sam poljupce sve niže i počela jezikom da se igram sa njegovim stidnim dla*ama. Mazila sam se licem o njegov debeli ku**c i slušala njegovo mrmljanje.Jezikom sam prelazila preko njegovog ukrućenog ku*ca, a onda počela da mu sis*m ja*a. Lizala sam mu gla**ć, a onda otvorila širom usta da bih mogla što dublje da obuhvatim debelu ku**inu.Stisnula sam ga usnama i počela brzo da pomeram glavu gore-dole dok sam mu snažno d***la. Pomerao je bokove i još dublje se zarivao u moja usta.
P*ca mi je bila vla*na i više nego spremna. Opkoračila sam ga i polako se natakla. Njegov de*eli ku*ac je širio moju p*cu. Osećaj je bio neverovatan. Sve žustrije sam počela da se nabijam na njega, nezasita dok nije ceo ušao. Dok mi je mazio i uvrtao bra*avice, ja sam menjala tempo, čas sam se jako nabijala pa potom lagano mešala kukovima. Podigao se i seo. Počeo je da mi liže i gricka br**avice, a ja sam glasno dahtala. Izašao je iz mene i rekao mi da legnem. Stavio mi je noge na ramena, a ku**c prislonio na moju ri*icu. Molila sam ga da nastavi, ali se on samo trljao o mene. Kada je video da više ne mogu da izdržim zabio se u mene ceo, a ja sam od slatkog bola vrisnula. Nametnuo je jak tempo, a ja sam izvijala kukove da bi što dublje ušao. Nikad se nisam tako žestoko tu*ala. Osećala sam drhtaje u stomaku i znala šta sledi. Org*zam je bio toliko jak da sam mislila da ću se onesvestiti. Izvijala sam kukove i glasno stenjala. Ubrzo je i on dostigao vrhunac.

Čitaj još  Parovi: Gastozova ispovest: Majka me je ostavila i dala komšijama!

Izvadio ga je i prineo mojim ustima. Osetila sam slatko slankasti ukus s***me. Gutala sam, a ono što je ostalo na ku*cu uredno očistila jezikom. Pošto sam se dugo zadržala, morala sam odmah da krnem, ali ne pre nego što sam dogovorila naredni put.

Ispovesti i druge priče čitajte ovde

One comment

Leave a Reply