ispovesti - devojka krenula vozom kod sestre

ISPOVESTI: Kad krenem sama kod sestre vozom

ISPOVESTI: Kad krenem sama kod sestre vozom

Sestra mi je udata i zivi u drugom gradu. Posto se nismo dugo videle, resila sam da odem u posetu. Kod mene finansije nisu bas najjaca strana, tako da sam odlucila da idem vozom, jer je karta jeftinija nego autobuska. Raspitala sam se i jedno popodne dosla na zeleznicku stanicu. Krenula sam malo ranije, da bih stigla da kupim kartu, bojeci se da ne bude guzva pa da zakasnim. Dok sam prilazila zgradi stanice isla sam pored pruge, jer mi je tako bilo najblize. Odjednom, neki auto se zaustavio pored mene. Cula sam glas:” Ajde mala upadaj, sta si se ukipila”. Pomislila sam da je neko poznat i ne razmisljajuci usla sam unutra. Prosedi gospodin u lepom odelu je samo dao gas i projurio pored stanice. Tek tada sam shvatila da sam usla u kola nepoznatog coveka.

Zaustavio se na parkingu nedaleko od zgrade stanice u hladu velikog drveta.
“Hajde svlaci se! Sta cekas, nemam ceo dan.” Zatecena pocela sam da radim sta je trazio od mene bez razmisljanja. Cim sam majicu prevukla preko glave poceo je da mi stiska s**e i stipa me za bra*avice. Ja to inace volim, ali je bilo malo prerano i zabolelo me je.
“Polako!”, vrisnula sam i istog sekunda dobila samar.
Zacutala sam i pocela da svlacim suknjicu i gacice zajedno, samo da pozurim da me ne bije vise. On je za to vreme svukao pantalone i gace do kolena.
“Hajde pu*i!” naredio mi je i ja sam bez reci poslusala. K**ac mu je postajao sve tvrdji sto sam ga vise i jace du*lala. Kad sam ga uhvatila za jaja povukao me je za kosu nagore i naredio da se popnem na njega.

Zajahala sam ga i natakla se na njegovu, sad vec dobro tvrdu ku**nu. Nabijala sam se i sad mi je bas bilo lepo, oprostila sam mu sto me je osamario, pocela sam da se trudim da mu bude lepo. Dok sam ja skakala on me je hvatao za s**e i povremeno mi vukao i uvrtao bradavice. Sad me nije vise bolelo i puno me je p**ilo.
Digla sam glavu uvis i stenjala u zanosu kad me je odjednom jako stegao za si*e. Pogledala sam ga, a on je zmureo i poceo da se grci. Osetila sam kako je krenuo da sv****a u mene. Punio mi je r**icu vrelom sp***om i ja nisam izdrzala. Stresla sam se dok sam i ja svr**vala zajedno sa njim.
Podigao me je sa sebe i uzurbano poceo da se oblaci.
:”Hajde pozuri, obuci se i izlazi vec jednom”, izdrao se na mene. Obukla sam se navrat nanos i posla da otvaram vrata kad me je zadrzao.
“Evo ti za trud, bila si dobra, potrazicu te opet.” Strpao mi je nesto u ruku dok sam izlazila iz auta.

Vec je krenuo kad sam stigla da pogledam sta je to. Ostavio mi je jednu crvenu. Shvatila sam da me je zamenio za neku ku**u koja je tu “radila”.
Trgla sam se i potrcala ka stanici. Kad sam stigla do saltera, radnik mi je rekao da voz samo sto nije krenuo i da nemam vremena da kupim kartu kod njega, vec me je posavetovao da to mogu da uradim u vozu, kad dodje kondukter.
Ukrcala sam se gotovo u poslednjoj sekundi pre polaska. Isla sam kao luda Mara po hodnicima voza trazeci konduktera, da bih platila kartu. Nije bilo puno putnika, ali nije bilo ni konduktera…
Taman sam se dobro uplasila, da ce me neko izbaciti iz voza, jer nemam kartu, kad se iza nekih vrata pojavio uniformisani covek. Pozurila sam ka njemu.
“Molim vas, trazila sam vas da kupim kartu”, zbrzala sam nespretno.
“Polako devojko, hajde udji u moj “ofis”, sve cemo da sredimo”, tesio me je.
Dok sam isla prema prostoriji koja mu je sluzila kao kancelarija i kao mesto za njega, pitao me je zasto nisam kupila kartu na stanici jer je tako jeftinija.
“Nisam znala, cika kondukteru”, pravdala sam se. Usli smo u njegov kupe i on je odmah zakljucao vrata za nama. Stajala sam cekajuci da mi kaze koliko moram da platim.
“Ne brini se mala, sredicemo to na obostrano zadovoljstvo”, nastavio je da me umiruje i tesi. Kako cemo srediti, shvatila sam kada je poceo da otkopcava pantalone i seda na stolicu.
Posto nisam bas glupa kao sto izgledam, razumela sam sta hoce i klekla sam ispred njega. Pocela sam da mu d**am ku*ac i da mu si**m gla*c. Zavalio se u stolici i prepustio mojim usnama. Drzala sam ga za jaja i radila glavom gore dole vrlo zustro. Urodilo je plodom tako sto mu je ku**c postajao sve tvrdji i veci.

Čitaj još  Marija Šerifović u knjizi priznala vezu sa devojkom!

Glavic sam obuhvatila usnama, a rukom sam mu d**ala ostatak ku**a dok sam drugom rukom drzala njegova ja*a i lagano ih masirala.
Povukao me je za kosu i podigao gore. Ustao je i on i namestio me na stolicu. Postavio me je da kleknem na stolicu i da se naslonim preko naslona. Prisao mi je otpozadi i pomilovao po g**ovima. Rukom je napravio nekoliko krugova po mom du*etu i onda je zavukao izmedju polutki. Prstom je napipao moju vec vlaznu ri*icu i strpao prst unutra. Prstenjacio me je neko vreme, koliko da se uveri da sam dobro vla*na i spremna.
Onda mi je stavio glavic na usmine i lagano ga pomerao napred nazad, pa gore dole. Iz mene je curelo na sve strane. Odjednom ga je nabio do kraja. Vrisnula sam od bola. Zadrzao ga je unutra par sekundi, dovoljno da dodjem sebi i da me bol prodje.

Navalio je da me nabija. Ulazio je ceo u mene i vadio ga skoro do kraja. Uhvatio me je za kukove i bas me razbijao od ku*ca. Osecala sam kako me rasteze i ispunjava. Kad bi bio u meni, bilo mi je veoma lepo, a kad ga je vadio osecala sam prazninu i zelela da ga vrati unutra. Je*ao me je neko vreme u istom ritmu i neka milina je pocela da se razliva kroz mene. Svrs**ala sam i uhvatila ga rukom, izmedju nogu za jaja. Odmah je poceo da se grci i da se trese. Zastenjao je glasno i poceo da me puni. Vrela sp**ma je samo pojacala moj orgazam i par sekundi smo se tresli zajedno, u grcu, kao zecevi.
Kad se ispraznio i mlitavi k***ic ispao iz moje ri*ice, pomerio se i pomogao mi da stanem na noge. Kolena su mi klecala i odmah me postavio da sednem.
“Eto, vidis, rekao sam ti da cemo srediti za kartu”, rekao mi je sa osmehom od uva do uva.

Čitajte još sličnih priča ovde

One comment

Leave a Reply