Profesor na tabli pise ispovesti

ISPOVESTI: Kad drugarice zgrabe profesora zajedno!

Dok sam išla u srednju školu, imala sam najbolju drugaricu. Zvala se Tea, crnka prosečne visine, vitka, dobro du*e, velike si*e, jednom rečju bomba. Od prve godine smo najbolje drugarice i sve i svašta smo prolazile zajedno, čak sam prvi lezbo s*x sa njom imala. Jednog dana, odemo u školu, sednemo i prvi čas nam je bila Matematika. Dolazi nov profesor, kad je ušao, Tea i ja smo odlepile. Bio je prelep, zgodan, san snova. Imao je negde oko 28 godina. I Tei i meni je matematika loše osuvek išla. Profesor se upoznao sq svima nama, pogledao nam ocene i počeo razgovor sa celim razredom. Tako su dani prolazili i profesor jr video da Tei i meni baš loše ide.
Kad se bližilo polugodište, profa nam je ponudio dopunsku nastavu da ne bi imale keca, što smo ona i ja rado prihvatile. Došao je dan dopunske, Tea je došla do mene, spremale smo se kao da idemo u izlazak. Ipak smo imale pokvaren plan. Dogovorile smo se da zavedemo profu jer nas obe loži i da nas obe poj**e, znači trojka sa profom. Obukle smo crvene čipkaste tangice, preko toga crne helanke, crveni brus isto čipkasti i bela majca. Obe isto. Otišle smo u školu. Petak posle podne, žive duše nema. Odlazimo u učionicu, profa sedi na svojoj stolici. Ulazimo, javljamo se, a on.. Gledao nas je zabunjen, tek posle par sekundi se javio. Uspeće plan, prošaputam Tei. Prođe pola sata od dopunske i nisam mogla više čekati. Poguram Teu, ustajemo i i odlazimo do profe.

On sedi i zbunjeno nas pogleda. Ja mu stajem iza leđa i počnem ga maziti po grudimo, a Tea seda njemu u krilo. Profa se počeo otimati, ali nije dugo trajalo, prijalo mu je verovatno. Tea ga počne ljubiti u usta, i trljati se o njegov ku**c. Ustane, počnemo se ona i ja žvalaviti i skidati odeću jedna drugoj. Za par sekundi smo ostale potpuno gole pred profesorom. Sise su nam zjapile, bradavice su vec bile ukrućene, pi*ke vlažne. Uhvatile smo profu za ruku, podigle ga i svukli svaki komad odeće. Ku**c mu je bio vec na**kan, velik, vla*an. Seo je, a Tea i ja smo klekle i počel pu**ti. Ja sam sisala ja*a, a Tea se zabavljala gla*ićem. Uzdisao je sve brže.
Bio je ukusan. Posle 15ak minuta pušenja, podigne nam glave, podigne nas i mene stavi da legnem na sto rašitenih nogu, a Teu meni na facu nabije. Teina maca je bila kod mojih usta, lizala sam je, sis*la kliktoris, vrištala je. Profesor je jezikom obrađivao moju ma*u, vlažnu i vrelu. Obe smo jecale od zadovoljstva. Nakon toga, profa je seo na stolicu, ja sam sela na kitu, okrenuta leđima njemu, a Tea je čučla i lizala moj na**ekli klik*oris. Sv**ila sam brzo u grčevima. Profa je dobar jeb** bio. Onda smo se menjale Tea i ja pozicije, ona na ki*u, a ja ližem ma*u. Bilo je svakakvih poza, j***o nas je i na školskoj klupi, u svim pozama, li*ao nam, pu*ile smo mu.

Čitaj još  ISPOVESTI: Kad je devojka prehlađena, može njena najbolja drugarica

Nakon pola sata je sv***o meni na si*e. Tea je legla preko mene i polizala svu sp**mu jezikom i gurnula meni i usta. Ali to nije sve. Tea i ja smo se objašile i trljale mace spajajući kli**orise, svrš***le smo dugo i jako. Ubrzo se i profi opet na***ao, ali morale smo da mu opet popuš*mo da budemo sigurne. Ceo dan smo se je*ali. Nakon toga, imale smo i Tea i ja 5, a “dopunsku” svaki dan, ali kod profesora u stanu. Tamo smo tek svašta radili, u u kuhinju i u kupatilo, sobe, sve smo overili. Bilo je nekada da idem i ja sama na je**nje, nekad i Tea i ja. Skoro sam sad srela profesora u jednom kafiću, prisetili smo se starih dana i dogovorili se da se vidimo i opet sve to radimo. Danas treba da idem sa njim u jedan hotel. Mislim da će biti nezaboravno. Jedva čekam.

One comment

Leave a Reply