ISPOVESTI - Ja tako mlada a komsiji 50 godina

ISPOVESTI: Ja tako mlada a komšiji 50 godina

ISPOVESTI: Ja tako mlada a komšiji 50 godina

Bila sam dobro i mirno dijete sve dok me nije pogodio pubertet, kažem pogodio jer me toliko promjenio jer od slatke naivne devojčice pretvorila sam se u živu vražicu željnu vrućeg ku*ca.
Sa svojih 17 godina jedino i samo mi je s*ks bio na pameti.
Imala sam neke dečkiće koji bi ponekad riješili me pritiska u stomaku, bilo je tu i par slatkih org*zmića al ništa spomena vrijedno.
Živjela sam na 6. spratu, balkon smo imali spojen sa susjedovim, improvizirali smo ogradu, nešto slično staklenoj pregradi. Stan do nas živio je stariji čovjek, rastavljen, rijetko smo ga viđali, nikad se iz njegova stana nije čula nikakva buka, pa smo pretpostavili da čovjek tu ni ne živi.

Moji roditelji su preko ljeta išli u Njemačku, a mene bi prepustili staroj tetki na čuvanje.
Budući da nam je lift često bio u kvaru, tetki je teško bilo penjati se gore, pa bi me samo nazvala par puta kroz dan, čisto da provjeri jesam li u stanu. Jednog vrućeg dana, izležavala sam se u kupaćem na balkonu, iz čiste dosade počela gledati po*ni će na laptopu. Mazi*a sam se prstima, milovala si bra*avice i došla na ludu ideju da mas*urbiram vani.
Imam masažer koji redovito koristim u te svrhe, oslobodila se badića i krenula u avanturu..

Mmmm, najviše sam voljela filmove za odrasle sa starijim likovima, oduvijek me privlačilo to njihovo iskustvo, a ne isforsirana isklesana muška tijela, kojima je svaki pokret bio kao naučen napamet.
I tako sam ja krenula tiho ste*jati, trlj*m si kli*or*s,u svom svijetu, pi*ka mi je mokra, zamišljam ki*u da me je*e.. da ulazi u mene, nab*ja me do j*ja…. Sv*šim kao nikad do tad, hvatam dah i sasvim slučajno pogledam na susjedov balkon. Imam šta i vidjeti,
matori me cijelo vrijeme gledao, drži ku* ac u ruci i šokiran što je uhvaćen, poc*veni, nešto na brzinu se ispriča i nestane.
Ostala sam posr*mljena iako mi je dolje pulsiralo, postoje li leptirići u pi*ki?
Eto, upravo to sam osjetila. Bilo me je sram al nikad veću požudu nisam osjetila.
Nisam se ni obukla, meni već zvoni telefon, javim se, zove me tetka na ručak. A ja vrag kakav jesam, obučem mini haljinicu i potrčim niz stepenice, ispred zgrade namjerno bacim mobitel da bi se sagnula podići ga, vidjela sam ga krajičkom oka kako me promatra.
I tako sam koristila svaku priliku da ga izazovem, da misli na mene dok d*ka, sve dok ga nisam dovela do ludila.
Jednom prilikom telefon zvoni, reko opet dosadna tetka, kad na drugoj strani linije, stari susjed, moli me ako bih mu mogla pomoći nešto očistiti, dobro bi mi platio.

Hej, pa ne zoveš vraga na grijeh :D
Na brzinu sam se istuširala, obukla prozirne tajice bez gać*ca i gore kratku majicu bez gru*njaka.
Pokucala sam na vrata i iste sekunde ih je otvorio.
Bio je muževan, zračio je se**ipilom iako je prešao 50.-u.
Ponudio mi je piće, a ja kakva jesam, tražila sam nešto kratko.
Dao mi je jeger, koji sam naiskap popila i tražila još, ipak mi nije bilo svejedno sad kad je bio ispred mene, trebala sam malo otpustiti kočnice.
Pokazao je prljav tepih i pitao me čime bi to mogao oprati,
nije mi trebalo puno da se spustim na sve četiri i pozornije vidim fleke.
Prišao mi je s leđa, sagnuo se da mi pokaže i osjetila sam da mu je ku**c u budnom stanju.
Apsolutno su mi sve kočnice otkazale, okrenula sam se i pokušala ga poljubiti, odgurnuo me pravdajući se da to nikako nije u redu. Da sam premlada i te priče…

Čitaj još  Sergej Ćetković: Voleo bih da moj primer usvajanja dece svima posluži!

Uhvatila sam ga za ku**c i rekla mu da mu dajem jednu šansu, nitko neće saznati.
Znoj mu je počeo izbijati, ku**c pulsirati, želio je ovo više nego ja. Uhvatio me za ruke i grubim glasom mi počeo prijetiti da ne izazivam jer ću biti je*ena, na što sam se samo nasmijala, a u njemu kao da je puklo.
Sad ćeš ti vidjeti ku**ice mala, drhtala sam od želje, od ostvarenja moga sna, napokon ću imati jednu staru čvrstu ku**inu u sebi. Grubo me gurnuo na pod, jednim potezom rastrgao majicu, iznenadio se kad je vidio moje krute br*da*ice.
Počeo ih je si*ati, lic*ati, nježno trl*ati, a ja, ja sam bila mokra, toliko vla*na da sam šaptala je*i me više, je*i me najjače…
Nije imao vremena da mi skine tan*ice, poderao ih je i odma se uhvatio mog kli*o*isa, gurnuo je prst u mene.
Ku*v*ce, pa ti si već odavno spremna, sad ćeš osjetiti šta je ku*č*na.. Približavao mi se a ja sam se tresla kao luda, prislonio je gl*v*ć na moju pi*ku, duboko me pogledao i zab*o mi ga do j*ja.
Vrisnula sam od šoka njegove veličine, od sreće jer je napokon tu gdje treba biti. Je*ao me kao nitko do tad, toliko duboko da ni sama nisam znala gdje stane. Nab*jao se u mene svom snagom, tepao mi ku*v*ce moja, okrenuo me, da me iz*ebe zg*za, držao me za kosu i nab*jao kao luđak.

U meni je raslo nešto veliko, takav, kakav u životu nisam doživjela. Vr*štala sam kao da me sil*je a on mi je rukom prekrio usta, ku*vice, to si tražila, grčila sam se od jačine or*az*a..
Dao mi je sekundu da dođem k sebi a onda me okrenuo, ustao i rekao da mu popuš*m, divlja*ki, kao da mi je posljednji put u životu. Uzela sam ga i počela cuc*ati, držala sam j*ja jednom rukom a drugom ga držala za g*zu, nabi*ala si ga u usta… zaista sam pu*i*a kao da mi je prvi u životu, počeo se trzati, evo ti moja sp**ma, i sv*šio mi tako obilno u usta da sam se zagrc*ula…
Luda kakva jesam plj*nula sam na tepih i rekla, evo ti nove fleke.
Povukao me za kosu i rekao da mi nije sve pokazao.

Čula sam telefon u svom stanu i onako gol**uza izašla, ostavila ga iscijeđenog polumrtvog, a znala sam negdje duboko u sebi da to nije kraj, jedva sam čekala da ponovimo.
Brzo sam se javila, pita me tetka što sam tako zadihana, ma reko tetka, sad sam čistila stan od nekih fleka..

Čitajte još sličnih priča ovde

One comment

Leave a Reply