ispovesti: Pijana snajka i brat se muvaju

ISPOVESTI: Fina neka snajka, sa svima osim sa mužem!

ISPOVESTI: Fina neka snajka, sa svima osim sa mužem!

Oženio sam se 2004. sa izuzetno zgodnom, se*si crnkom. Prelepo telo izuzetno lepa kao izvajana gu*a koju su mnogi krišom komentarisali, pune napucene usne i uvek se*si garderoba na njoj. Štikle, majice koje otkrivaju pupak i spuštene farmerice ispod kukova, ili suknjice, prelepe duge noge… Vrlo kratko smo se zabavljali. Svega mesec dana i odmah napravili svadbu. Se*s nam je bio fantastičan, divlji. Na svadbi je bilo mnogo više njenih prijatelja nego mojih (kod mene uglavnom rodbina). Bilo je i tu nekih sumljivih momaka s njene strane koji su je pred svima gutali pogledima i svima je upalo u oči što je bila izuzetno prisna sa njima. Čak je i moj ćale to primetio i rekao mi da malo povedem računa s kim se druži. Sve neki mafijaši i sumljivi likovi, tetovirani, nabildovani…

Ona je radila kao sekretarica u susednom gradu 25 km od našeg. u prvo vreme je dolazila kući na vreme, a onda je često kasnila, čak dolazila kasno noću. Brzo je počela i da izbegava se** sa mnom pod izgovorom da je umorna, okretala se na stranu. Moj brat od tetke, koji je bio dever na svadbi imao je tada 33 godine, a mi po 26. Bio je dobro razvijen i žene su se jako p*lile na njega. Živeo je u beogradu. Odlučili smo da spavamo kod njega u stanu. On je živeo sa devojkom, ali ona nije tada bila tu. Stan je imao 2 sobe, hodnik, kuhinju i kupatilo. Sobe su bile povezano jednim zajedničkim balkonom. Došli smo oko 12 sa svadbe i nastavili da pijemo u stanu. Moja Sanja je bila izuzetno se*si to veče.
Izazovna šminka, crna haljina bez leđa sa velikim dekolteom do samog pupka i skupe cipele sa visokom štiklom. Sedeli smo preko puta mog brata. Primetio sam kako je gleda, ali i ona je počela da se oblizuje. Počeli su da se šale, kao dever, snajka, dobra snajka, i to. Video sam da mu je bio dignut u šorcu. Pitala ga je da je izmasira i klekla ispred njega. Ja sam sedeo preko puta već poprilično pijan. Bio sam umoran, spavalo mi se, ali sam hteo i da po*ebem moju s***i ženu. Užasno sam bio na*aljen i nervirale su me njihove šale. Hteo sam da odemo u krevet ali ona je htela još da pije. “Ostavi me malo sa deverom, bre, da se ispričamo i izogovaramo rodbinu!” dok ju je masirao ona mu se mazno obraćala i hvalila ga kako ima jake ruke.

Kad su završili s masažom on je otišao u toalet. Ja sam bio već užasno pospan i nervozan. Izgrdio sam Sanju najstrašnije i naterao je da idemo u krevet. Ona se opirala onako pijana. “Šta je, da nećes da te j*be dever budalo jedna?” pitao sam je. “Ne seri, majmune. pijan si ko dupe, i ljubomoran!” Još malo smo posedeli kad je ovaj izašao i otišli da spavamo. Pozdravili smo se s njim pošto on ujutru radi, a mi ćemo ostati do popodneva u BG kod njega na gajbi. Legli smo. Hteo sam da se potu*amo i počeo da je pipam. Bila je mokra ko nikad! Skroz! Ali nije htela ni da čuje da se tu*amo. “Daaj samo malko da ti ga gurnem, samo malko”, navaljivao sam i pipao je za grudi i svuda po telu. ” Beži bre, iznervirao si me!” i nemoj slučajno da si me pipnuo više, idi u kupatilo pa ga izd*kaj!” dever je ušao u sobu još jednom da nam poželi laku noć, a posebno mojoj ženi. “Laku noć snajka, nadam se da ćeš lepo spavati u mom krevetu.”
Brzo sam zaspao onako umoran i pijan. Bilo je oko 2. Jako toplo napolju. Otvorili smo terasu i malo vrata od sobe da napravimo promaju. On je spavao u drugoj sobi na trosedu. Ne znam koliko dugo sam spavao, ali me probudila glavobolja i čudni zvukovi. Moja Sanja nije bila u krevetu. Vrata sobe su bila zatvorena, a terasa otvorena. Čuo sam neko mumlanje i uzdahe i pljeskanje, kao kad udariš po guzi. Pribrao sam se i polako izašao na terasu. Došao do vrata njegove sobe i imao šta da vidim i da čujem! Upaljena lampa, sve se videlo, a vrata odskrinuta. Virio sam i gledao ih. On je sedeo na fotelji, go, raširenih i podignutih nogu. Moja zena je klečala, g*la, lizala mu. “Tooo, snajkaaa, kako dobro ližeš! uuuh.” ona se gušila. “Tiše, malo budalo čuće nas”, “Neće, spava, pijan, nastavi da ližeš, je l dobar a?”

Čitaj još  Parovi: Zorica pobesnela na Gastoza!

“J*be li te još ko ku*vo?” pitao ju je, a ja sam jedva čekao da čujem odgovor.

“Daaa, još dvojica, al ti imaš najbolji , mmmm…ooh.” rekla je i nastavila da mu liže.

“Ko te j*be snajka, pričaj, ko?”

“Gazda i jedan njegov prijatelj.” odgovorila mu je dok se trljala o njegov nabrekli p*nis.

“Zajedno?”

“Daa, ponekad zajedno.”

“Gde te j*bu, u kancelariji?”

“Daa, i u motelu, i nekad u šumi, u kolima, na haubi!”

“Dođi vamo, uza zid.” gledao sam i pizdeo. Meni nije htela da da danima, a sad je moj brat od tetke razvaljuje.

Krenuo je u žestoku akciju, prvo je krenuo otpozadi. Onda ga je ona zajahala i skakala mu na pe*is dok je on mesio s*se. Onda su legli i nastavili…Ona je uživala,. A ja sam posmatrao sve vreme bez teksta. Bio sam besan ali istovremeno i na**ljen. Bio sam nemoćan.

Zavrpili su. Ja nisam znao šta da radim. Otišao sam u sobu. Legla je pored mene. Pravio sam se da spavam ali sam i dalje bio mnogo nap**en. Zaspala je konačno. Prišao sam i odkrio je i sklonio bademantil u stranu tako da je bila gola i razvaljena pored mene. Čekao sam jutro da vidim šta ćemo da radimo i **kao ga.

One comment

Leave a Reply