natasa bekvalac u sudu

Isplivali šokantni detalji prebijanja Nataše Bekvalac!

Pevačica je u emotivnom priznanju iznela detalje iz dosadašnjeg odnosa sa Lukom, iz kojih se moglo naslutiti da je trenutni epilog bio neizbežan.

Nataša Bekvalac otkrila je detalje iz života sa Lukom. Problemi su počeli mnogo pre nemilih događaja prošle nedelje.

Bračni život Nataše Bekvalac i Luke Lazukića bio je daleko od savršenog od samog početka. Nataša je u emotivnom priznanju iznela detalje iz dosadašnjeg odnosa sa Lukom, iz kojih se svakako moglo naslutiti da je trenutni epilog bio neizbežan.

– Došao je u pola pet ujutru kući i legao da spava. Uzela sam njegov telefon i pregledala poruke. Kada sam pročitala dopisivanje sa dve žene počela sam da ga drmusam i budim i rekla sam mu “Sram te bilo, imaš dete od 40 dana”, na šta je on meni odgovorio: “Kurvetino jedna, ko je tebe dovezao kući, ko je te jebao večeras”.

natasa bekvalac sa modricama

– Pakao je počeo već na venčanju, tad je kupio pištolj! – objasnila je Nataša, ali tu njihovim problemima nije bio kraj.

– Zlostavljao me je pred prijateljima, govorio je da sam kurvetina. Svima je govorio: Moja žena je kafana u koju svako može da uđe” – dodala je pevačica.

Luka se, naime, borio i sa problemom sa alkoholom.
– Ima problem s pićem, može da popije i flašu viskija – objasnila je Bekvalac.

Podsećamo Nataša Bekvalac i Luka Lazukić danas su dali iskaz u Prvom osnovnom tužilaštvu po pevačicinoj prijavi da ju je suprug brutalno pretukao.

Čitaj još  Aleksandra Kovač na prestižnom fakultetu

Prvo je iskaz davao Luka, potom je oko pola dvanaest stigla pevačica zajedno sa dadiljom i zadržali su se u zgradi suda sve do 15.50. Lazukić je posle davanja iskaza, iako je rekao da će dati izjavu za medije, bez reči otišao automobilom koji je došao po njega.

Iskaz je potom dala pevačica, a zatim i dadilja. Nataša je iskaz davala 3 sata, koja je došla nakon Luke i završila u 15.50. Bekvalčeva je izašla u pratnji advokata, a onda je stigla kući u pratnji advokata i nije davala izjave.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply