IRONIJA: Topalko ne gleda muzička takmičenja i rijalitije?!

“Volim da gledam vesti i emisije informativnog karaktera i koje nemaju veze sa takmičenjima i rijalitijima. I, ne, nikada ne bih ušao u ni u kakav rijaliti šou”, otkrio je pevač.

Milan Topalovic

Milan Topalović Topalko uopšte ne gleda televiziju i rijaliti programe iako je u jednoj takvoj televizijskoj formi ‘Farma’ i pobedio, a u ‘Zvezdama Granda’, emisiji takmičarskog kataktera, stekako svoju popularnost.

– Sve svoje slobodno vreme razmišljam i kada gledam televiziju, ja ne vidim šta je na televiziji. Totalno sam u svom svetu. Volim da gledam vesti i emisije informativnog karaktera i koje nemaju veze sa takmičenjima i rijalitijima. I, ne, nikada ne bih ušao u ni u kakav rijaliti šou – otkrio je Topalović, koji je, izgleda brzo zaboravio da je svojevremeno pobedio u rijaliti programu „Farma”, pa da je zahvaljujući tome i postao toliko poznat, budući da je takmičenje „Zvezde Granda” te godine završio kao drugoplasirani iza Darka Lazića.

Topalko se dugo nije pojavljivao u medijima i dosta vremena je prošlo od njegovog prvog i albuma „Svuci se do gole kože”.

– Poslednje što sam radio bila je pesma Dade Glišića „Loši dani, dobre devojke”, i za nju bi trebalo da uradim i spot, kako bih je malo bolje promovisao. Bila mi je velika čast da radim sa njim jer ipak je on ozbiljan umetnik – kaže Topalko.

Pored ovoga, pevač radi i na pesmi kojom će se predstaviti na festivalu koji sledi.

– Mislim da će Saša Popović i ove godine organizovati Grand festival. Pripremio sam veoma kvalitetnu pesmu za tu priliku. Čuće se. Važno je naglasiti da je pesmu radila ista ekipa kao i prošli put za pesmu “Zavet”, kojom sam i pobedio. Nadam se najboljem – rekao je Topalko sa velikim samopouzdanjem.

Čitaj još  Miroslav Ilić potvrdio: Pevam na Noletovoj svadbi!

Na pitanje kako će se orijentisati sada kada Grand produkcija više nije deo Pinka, pevač je kratko odgovorio:

– Prvobitno sam potpisao ugovor sa Grand produkcijom, a gde će oni da se emituju, ja se svakako ne pitam – rekao je Topalko.

Njegova ćerka Helena Topalović za Božić prijateljima na Fejsbuku čestitala Uskrs. Bilo kako bilo, tata je ponosan na svoju devojčicu, ali je otkrio da ne bi voleo da ona krene njegovim stopama.

– Moja želja je da uči i da završi nešto što voli da radi, neki anonimni posao. Neka uživa u životu. Ja se trudim da obezbedim da sve ide u tom pravcu – iskren je Topalko.

izvor: Dnevno

Leave a Reply