tropico band

Intervju Tropico band: Sigurni smo predstavnici za Eurosong!

“Posle učešća u „Farmi“ Jovana je imala velliki medijski pritisak, pa se sada sama povukla, rešena da bude dobra domaćica i majka. Ima moju punu podršku, a kada bude spremna da zapeva, prvi ću joj dati vetar u leđa”, rekao je Sale Tropico.

Tokom boravka u Kragujevcu, kao gosti maestralnog koncerta svog kolege i dobrog prijatelja Ace Lukasa, Sale, frontmen popularnog „Tropiko benda“ popričao je sa nama o aktuelnim temama, u pauzi koncerta u prepunoj kragujevačkoj „Hali Jezero“.

Šuška se uveliko da će te vi biti naši predstavnici na „ Eurosongu “ sledeće godine u Beču?
– Iako se dosta piše o tome ovih dana, eksluzivno vam otkrivamo da smo jedni od najsigurnijih predstavnika Evrovizije u Beču. Iza cele priče stoji renomirana ekipa, pa smo rado prihvatili poziv i pesma se uveliko priprema.

Učestvovali ste na prvom „Pinkovom festivalu“ i svojim neobičnim imidžom, obučeni u pidžame, pomerili mnoge vizuelne i muzičke standarde. Pripremate li se za ovogodišnji?
– Prvi put čujem sada da će ga biti, a ne verujem da ćemo se naći, jer, kao što si naglasio, već smo postavili standarde i zadali zadatak mlađim takmičarima, a mi se fokusiramo na novi album i brojne nastupe.

S obzirom na to da su za festivale kod nas česte priče o zakulisanim radnjama i nameštaljkama, kako vi gledate na to?
– Iskreno, načuli smo da postoje određeni lobiji koji forsiraju svoje pulene, ali mi smo kao bend dokaz narodne poslovice da „tiha voda breg roni“. Sve do sada postigli smo svojim kvalitetnim, napornim radom i trudom i nikada nismo, niti ćemo biti deo estradnog cirkusa.

Tvoja supruga Jovana Pajić slabije je zastupljena u medijima, znači li to da se potpuno odrekla pevačke karijere?
– Posle učešća u „Farmi“ Jovana je imala velliki medijski pritisak, pa se sada sama povukla, rešena da bude dobra domaćica i majka. Ima moju punu podršku, živimo u skladnom braku, o svemu se zajednički dogovaramo. Kada bude spremna da zapeva, prvi ću joj dati vetar u leđa.

Čitaj još  Intervju Viki Miljković: Ceca je najveća na estradi!

U jednoj od prošlih emisija „Pinkovih zvezda” Marina Tucaković je jednom kandidatu dala sugestiju da mu je bolje da bira druge pesme, nego tvoje, jer si vrhunski pevač i teško te je ispratiti. Prijaju li takve pohvale?
– Hvala na informaciji, dosta radimo, pa ne stižem redovno da pogledam pomenutu emisiju. Naravno da prijaju, a naročito ako dolaze od tako eminentne ličnosti, poput Marine Tucaković.

Pevate li na klasičnim svadbama i postoji li dovoljna količina evra koja bi vas privolela da zapevate ispod šatora?
– Hahahaha, dobro pitanje. Odgovor je vrlo kratak: Ne! Nikada!

izvor: Svet

Leave a Reply