Intervju Simonida: Jelenina i Edinova veza je neuverljiva, sve je to šou!

Po ugledu na svoju pesmu, izbačena farmerka Simonida Aćević boravak u rijalitiju „Farma“ opisala je u dve reči – „Hopa-cupa“.

Simonida

Kako kaže, sa svima se na imanju lepo slagala, osim sa Jelenom Jovanović, Edinom Škorićem i Lepim Mićom, koji ju je konstantno vređao:

– Kada sam ušla u „Farmu“ svi su bili ubeđeni da sam površna, međutim, vrlo brzo su se uverili da moje vijuge rade trista na sat. Sa svima sam se trudila da budem u korektnim odnosima, osim sa Jelenom Jovanović, Edinom Škorićem i Lepim Mićom, jer sam ih provalila – kaže Simonida na početku razgovora i ističe da između Jelene i Edina nema nikakvih emocija:

– Između Jelene i Edina ne postoji ništa, to je sve zbog šoua. Njihova veza je neuverljiva, jednostavno ne postoji! Kada su jednom prilikom simulirali vođenje ljubavi, to su uradili isključivo zbog marketinga kako bi dobili intervjue i kako bi skrenuli pažnju sa Jape, koji im je bio trn u oku. Svi na farmi su samo pričali o njima, a oni su se kao pravdali i ispali su žrtve. Inače, moram da istaknem da je Jelena neuverljiva u svom odnosu premas Edinu, ima bizarno ponašanje i po meni je ona laka ženska. Nekoliko puta mi je došlo da joj saspem sve u lice jer sam Jelenu provalila, ali nisam ništa znala o njoj i nisam imala dokaze za ono što sam ja osećala. Sada kada sam izašla vidim naslove „Jelena je ovakva, onakva“, tek sada mi je jasno koliko mi je jaka intuicija bila kada je ona u pitanju – kaže internet zvezda, koja smatra da je Lepi Mića veoma nepristojan:

– Što se tiče ostalih farmera, najviše me je bolelo to kada me je Lepi Mića vređao. On je toliko nepristojan, a ono ekstremno vređanje sa njegove strane želim da zaboravim. Ipak sam se ja dobro nosila sa njegovim uvredama. Međutim, ja sam ceo šou shvatila upravo tako, kao igru, nisam po prirodi kalkulator, pa sam se tako i ponašala, naročito prema Danimiru Vajsu. Njega sam izluđivala svojim ponašanjem, jer mi je on simpatičan. Njega je to dovodilo do ludila, a posle kada me je skapirao počeo je da spušta loptu i da prihvata igru. Ja sam njemu bila potrebna, koliko i on meni, pa smo se zajedno udružili i zezali. Moram da naglasim da mi je izuzetno bilo drago što sam bila u farmi jer je to za mene nezaboravno iskustvo. Sve ružno ću ostaviti iza sebe, a sve što je lepo sačuvaću u sebi. Život je jedan i treba ga iskoristiti na najbolji način, zar ne – iskrena je Aćevićeva.

Čitaj još  Parovi: Vendi ulazi u kuću i raskrinkava Zmaja i Atinu?!

izvor: Alo

Leave a Reply