Intervju Saša Kovačević: Nikad ne bih oženio pevačicu!

“To ne bi bilo dobro. Bavili bismo se istim poslom, a ja ne bih želeo da i s njene strane dolazi pritisak kao s moje”, iskren je Saša.

Sasa Kovacevic

Saša Kovačević radi punom parom. Nedavno je snimio spot za pesmu „Branim“, koji će uskoro promovisati. Iako je zbog poslovnih obaveza retko kad slobodan, uspeva da postigne da mu ljubavni život ne trpi. Uživa u vezi s devojkom Jovanom, s kojom je započeo zajednički život u novom stanu na Novom Beogradu.

Kakva su ti očekivanja od novog spota.
– Završili smo snimanje i ostaje nam da napravimo neke korekcije. Tema je zanimljiva ljubavna priča, tačnije standardna. Ne mogu izmišljati toplu vodu, ali siguran sam da će se publici dopasti.

Da li se i u njemu pojavljuje neka poznata manekenka?
– Ne. Ovaj spot je sa mnom radila glumica Matea, s kojom prvi put sarađujem i prezadovoljan sam što je ona preuzela ceo posao na sebe.

Ognjen Amidžić te je nedavno prozvao da si platio manekenki Dejani Živković, s kojom si snimio prethodni spot, da te hvali?
– To je Ognjenova šala. Dejana je super devojka i imali smo divnu saradnju.

Da pustimo manekenke i pređemo na pevačice. Da li bi nekad bio u vezi s koleginicom, a kasnije se i oženio njome?
– Ne bih se oženio pevačicom. Pritisak koji imam s moje strane ne bih želeo da osećam i s njene strane. To ne bi bilo dobro.

Sasa i Jovana

U dugoj vezi si s Jovanom. Hoće li uskoro biti venčanja?
– Neću se još ženiti. Želim da se posvetim karijeri što više. Samo bog zna kad će se to dogoditi, ali pre 33. godine neću. Mnogo volim decu, ali što se tiče braka, nema potrebe da žurim. Mogu da živim s devojkom, i to je zajednica.

Čitaj još  Tina Ivanović potpuno gola u novom spotu! (FOTO)

Da li su devojke sa kojima si bio u vezi bile ljubomorne zbog tvog posla?
– Uglavnom jesu, ali mora da postoji neki kompromis.

Zbog čega nikad nisi prihvatio učešće u nekom rijalitiju?
– Ne postoji novac za koji bih ušao tamo. Smatram da privatnost treba da ostane u kući, pa makar mi obećali ne znam šta. Jedino „Survajver“ dolazi u obzir.

Čuješ li se s Milicom Todorović, bivšom devojkom tvog brata Radeta?
– Milicu doživljavam kao sestru i čujemo se svaki dan, čak je i Rade s njom u kontaktu. To će tako i ostati.

izvor: Kurir

Leave a Reply