sanja maletic intervju

Intervju Sanja Maletić: Saznaću ko mi je smestio aferu sa Ćazimom!

“Nisam od kamena. Iako delujem čvrsto i stabilno, vrlo sam ranjiva. Svaki ružan tekst me dotiče”, govori pevačica.

Sanja Maletić (42) ne krije da je priča kako je u vezi sa Ćazimom Osmanijem i da vara svog supruga Ljubišu ozbiljno uzdrmala njen mir. Nedeljama nije bila u stanju da o tome kaže ni reč, a onda je odlučila da progovori.

– Ne želim da pričam o tome dok ne budem sto posto sigurna ko mi je i, pre svega, zašto napravio ovoliku pometnju u životu. Kad budem znala imena i prezimena ljudi koji su se bavili mojim životom i smišljali šta i kako da mi smeste jasno i glasno ću ih prozvati. Imam nekih insinuacija i naznaka, vodim svoju privatnu istragu, a mene najviše zanima – zašto? Nikoga ne diram, gledam svoja posla, ali neko mi želi zlo – kaže Sanja Maletić.

Šta mislite, zašto ste nekome zasmetali?
– Ne vidim drugi razlog, sem zato što sam ovakva kakva sam! Pre svega, ne zavisim ni od koga. Sama finansiram sve u svom životu, čak me ni muž nikad nije finansirao, a kamoli neko drugi sa strane. Niko ne može da me drži u šaci, nikome ništa nisam dužna, nikome ne moram da se pravdam i da budem zahvalna zbog nečega. Čvrsta sam, stabilna, pismena, svoja. Sa 42 godine izgledam bolje nego mnogo žene koje su po deset i više godina mlađe od mene. Sve u životu sam debelo platila i ne dam na sebe. Nikome ne moram da titram, niko ne može da me uslovljava. Zato, izgleda, nekome smetam, pa mi pravi spletke.

Zašto već nekoliko meseci ne živite sa suprugom?
– Ne znam zašto bi nekoga bilo briga da li se ja razvodim svaki čas, da li se sa svojim užem svađam i mirim, ili sam u srećnom braku. Moj muž ima velikih problema u porodici, njegov otac je teško bolestan. Tako je već mesecima, pa putujem sama sa klavijaturistom, jer je moj suprug Ljubiša bio kod oca u Sarajevu. Poslednjih mesec i po dana ne odvaja se od oca, vodi ga na hemioterapije, brine o njemu na svaki način.

sanja maletic na sceni

Viđate li se uopšte?
– Naravno da se viđamo. Ljubiša dođe kući, pokupi neke stvari, završi nešto što ga čeka, vidimo se, ispričamo se, a onda on ponovo ode kod oca. Sve naše snage su usmerene na to da spasimo čoveka. Sve ostalo je smešno, u odnosu na čovekov život. Ali, ako budem rešila da menjam muža, javiću vam to na vreme. Nikad se ne zna, a i nije to ništa strašno.

Čitaj još  Hotel Maldivi: Gastoz nije mogao da odoli ovoj devojci!

Koliko vas dotiču priče da varate muža?
– Naravno da mi smetaju, pa nisam od kamena. Iako delujem čvrsto i stabilno, vrlo sam ranjiva. Svaki ružan tekst me dotiče. Gledam da to prevaziđem na najbezbolniji način. Ne čitam novine, isključila sam internet, neću da čitam i slušam gluposti. Trebalo bi da budem sređena i mirna, treba da se čuvam. Srčani sam bolesnik, a pokušavam da ostanem trudna, pa nikako ne bih smela da se nerviram. Svaki stres, u mom organizmu pravi haos koji remeti rad mog srca i uzburkava hormone.

Da li ste i ranije imali bračne krize?
– Pre desetak godina imali smo veliku bračnu krizu, ali smo uspeli da se izborimo s tim. Čak ni naši roditelji nisu znali da smo u problemu. Bilo je i više sitnih, bezazlenih kriza. Svako ko je u braku ili je bio u braku, zna da je to normalno. U našem braku kad naiđe kriza, kad nagomilani problemi prsnu kao balon, mi se primirimo, jedan periododćutimo da se strasti smire. A, onda lepo sednemo, razgovaramo, sve objasnimo i postavimo na svoje mesto. Ljubav i brak s vremena na vreme treba revitalizovati, a mi to umemo.

izvor: Vesti

2 comments

Leave a Reply