milica pavlovic

Intervju Milica Pavlović: Sa majkom godinama nemam kontakt!

“Navikla sam da u žutoj štampi čitam neistine o sebi, ali i o kolegama. Upravo zbog toga me te špekulacije nisu iznenadile. Te priče su iz glava novinara koji imaju jedan cilj, da podignu tiraž”, rekla je Milica.

Milica Pavlović ovih dana ponovo se našla u centru medijske pažnje. Povod su opet priče da je sklona istom polu. Tako je mlada pjevačica opet zaintrigirala pričom da je lezbijka, što joj nimalo ne prija. Milica negira sve priče, i tvrdi da itekako dobro zna odakle dolaze. Odrasla je u selu Gornji Bunjibord, a baka i djed koji su je odgojili su joj svetinja. Milica je proslavila 23. rođendan, a danas je jedna od najtraženijih pjevačica na estradi.

Da li si do sada skrivala svoje momke?
– Da sam ih imala ne bih mogla da ih sakrijem, to je sigurno. Od kad sam na sceni posvetila sam se prvo takmičenju, pa onda poslu, a ono vremena što mi preostane sam sa prijateljima ili u rodnom selu. Nije mi potreban emotivni partner da bi se osjećala sigurnijom, vrijednijom ili nezavisnijom. Zahvaljujući ovom divnom poslu nezavisna sam i samostalna od svoje sedamnaeste godine, a kad se pojavi muškarac u mom životu od njega samo tražim da mi pruži ljubva i podršku. Uostalom, to svaka žena zaslužuje.

Kakvi te muškarci privlače?
– Pametni, šarmantni, inteligentni, a fizički izgled i ne igra neku ulogu, to shvatam što sam starija. Nisam do sada imala velike ljubavi, ali simpatije jesam tako da sam proživljavala neke divne trenutke.

U zadnje vrijeme se ponovo potenciraju priče o tvojoj seksualnosti, odnosno, piše se da si lezbijka. Šta je od toga isitna?
– Navikla sam da u žutoj štampi čitam neistine o sebi, ali i o kolegama. Upravo zbog toga me te špekulacije nisu iznenadile. Te priče su iz glava novinara koji imaju jedan cilj, da podignu tiraž. U našim sredinama to je pitanje jako škakljivo, a priznanje ili sakrivanje treba ostaviti onima koji imaju tu dilemu. Nisam lezbijka i ne vidim sebe u tim pričama o mojoj seksualnosti, jer znam tačno odakle potiču te priče, od novinara koji žele senzaciju.

Ko i zbog čega onda stalno potencira tu priču?
– Vjerovatno je u današnje vrijeme djevojka koja nema dečka i ne žuri u potrazi za njim neobična pojava. Vijest će se prodati samo ako je senzacija, a pošto vodim jednostavan život bez drame i pompe, shvatam da svaki moj i najbezazleniji potez pretvore u aferu.

Dakle, sve je to stvar novinara i priča…
– Naravno, pisali su o mojoj nevinosti, a ja nisam nikada progovorila na tu temu. Pa su kasnije pisali, da je to sve marketinški trik, jer je to smislio moj PR tim. Kasnije sam tek sazanla da je to izjavila Bijonse, kako će ući nevina u brak, i da sam je ja iskopirala, ali stvarno nisam znala za tu njenu izjavu.

U kakvim ste odnosima sa kolegama?
– Sa svima sam u odličnim odnosima. Volim ih i poštujem, naročito starije jer sam tako vaspitana. Poslušam savjete, a nekada ih i sama tražim.

Čitaj još  Intervju Neda Ukraden: Ne palim se na mlade momke!

Pisalo se dosta i o tvojim sukobima sa Radom Manojlović. Da li je to istina?
– U žutoj štampi smo u sukobu Rada i ja, ali nije istina da se svađamo. Rada i ja se poštujemo, i tako će biti dokle god smo bistrih glava i zdravog razuma.

Na šta trošiš najviše novca?
– Ulažem u karijeru mnogo. Dajem sve od sebe da sa saradnicima obradujem publiku. Osmišljavamo, kreiramo, dogovaramo se. Ulažem mnogo u posao, pjesme, nastupe, a svi znaju da sam svaki dinar zaradila pošteno. Iskrena sam prema publici što je, mislim, tajna da sam za kratko vrijeme postala tražena i popularna, a na priče o raznim sponzorima koji, navodno, stoje iza mene, se ne obazirem.

Kako reaguješ na veze iz finansijskog interesa i da li bi ti pristala na takvu vezu?
– Živimo u čudnom vremenu, neke stvari koje su bile nenormalne su normalne i obrnuto. To je stvar izbora ili potrebe, a neka svako živi svoj život onako kako misli da treba. Nismo mi tu da bilo kome sudimo.

Nakon razvoda roditelja odgajali su te baka i djed. Koliko su vam oni važni?
– Baka i djed su mi svetinja! Zahvalna sam na svemu što su uradili za mene i kako su me odgajali. Sa majkom godinama nisam u kontaktu, ali o tome nikad neću pričati. Ponosni su na mene, idu selom i govore – e to je naša unuka. Posjećujem ih koliko god mogu, sad je tu i tetka i tata, tako da su i oni pomogli koliko su mogli. Deda je nedavno imao tešku operaciju, ali hvala Bogu, sve je dobro završilo uz pomoć doktora i mog dragog kolege Ace Pejovića.

Da li bi bila spremna za bebu i brak?
– Sve u svoje vrijeme, ne žurim. Karijera mi je prioritet i stalno jurim. Sigurna sam da će mi se to dogoditi baš kada bude trebalo.

Jesi li nekada doživjela neku neprijatnost na nastupima?
– Ne, nikada! Idu sa nama menadžeri, tako da oni sve dogovaraju, a ja izađem, otpjevam i to je sve što je moja obaveza.

izvor: Expres

Leave a Reply