milena vucic

Intervju Milena Vučić: Sve nove pjesme su ljubavne

Crnogorska pjevačica Milena Vučić krajem prošle sedmice izbacila je singl „Zovi svoje drugove“ kojim najavljuje dugoočekivani drugi studijski album. Ova numera prilično je drugačija od svega što je pjevačica do sada radila, a kako kaže, album koji će uskoro biti objavljen publici će predstaviti „drugačiju Milenu“ od one na koju je publika navikla.

– Moj drugi CD nosi potpuno drugačiju energiju, a opet meni svojstvenu. Svi u timu smo dali svoj doprinos, da dobijemo pravi zvuk, kakav sam i željela. Pjesma “Zovi svoje drugove” je prava najava drugog albuma i nagovještava šta ćete to moći da očekujete od mene uskoro – ispričala je pjevačica.

Kako je rekla, pjesme su završene, pa će projekat “Gorim” biti objavljen u oktobru.

– Izuzetno sam ponosna sto će biti izdat u cijelom regionu. Pored Crne Gore, Srbije, Makedonije i Bosne i Hercegovine, i publika u Hrvatskoj i Sloveniji imaće priliku da me upozna kroz nove pjesme i koncerte koji predstoje. Vjerujem u uspjeh u cijelom regionu i puna sam energije i samopouzdanja. Spremno čekam promociju novog albuma. Na njemu će se naći osam pjesama među kojima i singlovi “Eo”, “Samo moj” – istakla je Vučić.

Iako na svom prvijencu nije imala samo ljubavnih pjesama, na ovom je odlučila da sve pjesme govore upravo o tome.

– Sve pjesme su ljubavne i govore o muško-ženskim odnosima. Neke su inspirisane mojom prošlošću, mojim prethodnim vezama, a imala sam potrebu da sve svoje iskustvo otkrijem kroz tekstove. Tako da su neke pjesme na albumu posvećene i mojim bivšim vezama – otkriva ona.

Milena Vucic

Iako je tokom početka karijere imala dobru saradnju sa Željkom Joksimovićem, koji je radio njen prvijenac, ovoga puta Milena je odlučila da promijeni ekipu saradnika.

– Željko je bio vrhunski mentor i neko od koga sam mnogo naučila o muzici. Jako sam ponosna na uspjeh koji smo postigli kao tim, ali nakon dugogodišnje saradnje, koja je trajala više od pet godina, osjetili smo potrebu da se nešto treba promijeniti. Željela sam da krenem sama, da imam svoj muzički izraz, a vjerujem da sam dovoljno sazrela da to mogu i da ostvarim. Moj suprug Nikola kao kompozitor pjesama, dao mi je podršku u svemu tome – priznaje Milena i dodaje da nije isključeno da će saradnju sa Joksimovićem nastaviti na obostrano zadovoljstvo, na nekom narednom projektu.

Čitaj još  Intervju Ivan Gavrilović: Mina Kostić me 'uradila' kao majmuna!

O saradnji sa suprugom imala je samo riječi hvale, pa o nedostacima, kako kaže, nema ni govora.

– Nikola je autor muzike na svim pjesmama i supervizor albuma. Naša ljubavna povezanost nam je otvorila nove vidike, dala slobodu i učvrstila naš odnos. Podrška koju imam od njega je neprocjenjiva. Samo prednosti vidim u tome što se bavimo istim poslom, koji oboje neizmjerno volimo – zaključuje ona.

Pjesmu posvetila bivšoj ljubavi

U svom novom singlu “Zovi svoje drugove“ Milena se osvrnula na problem “ostavljenog muškarca”. Kako kaže, i sama je prošla kroz takve situacije koje su joj pomogle da ga pretoči u stihove.

– Tekst je autobiografski. Sve ono sto sam proživjela emotivno u prošlosti, prije Nikole, stavila sam na papir. Mislim da je većina djevojka, makar jednom imala takvu vezu, turbulentnu, sa dosta nerazumijevanja, čak i sa dijelom sujete od strane muškarca, i sumnje u ono što ima kraj sebe. Ovaj tekst je posvećen mojoj bivšoj ljubavi – priznala je Milena.

izvor: Vijesti

Leave a Reply