Intervju Mia Borisavljević: Muž ništa neće moći da mi zabrani!

“Suprug neće moći da mi zabrani ništa jer ću onda krišom izlaziti i ići u klubove da otpevam koji blok. A on će misliti da spavam”, rekla je Mia.

Mia Borisavljevic

Jedna od najatraktivnijih pevačica na našoj javnoj sceni svakako je Mia Borisavljević. Pevačica se nedavno vratila iz Livinja, gde se odmarala i punila baterije za predstojeće dane, kada će promovisati dve nove pesme.

Mnoge tvoje pesme su hitovi, šta misliš da li će i nove dve isto proći?
– Hitovi se ne „ubadaju“. Kada sarađujete sa ljudima koji su napravili mnogo hitova, znači da to nije stvar slučajnosti. Prostudirala sam kako se dolazi do toga, pa se nadam da su dve moje pesme koje će uskoro izaći već u najavi hitovi. Autor jedne je i sam izvođač, tako da ćete uskoro saznati koji je duet u pitanju.

Zbog čega kriješ ljubavni život?
– Kada bih privatni život iznela u javnost, više nikoga ne bi zanimale moje pesme. U mom ljubavnom životu stalno su usponi i padovi, smenjivanje lepih i ružnih stvari, što je normalno u svim vezama. Nemam čak ni potrebu, kao većina, da osećanja podelim na Fejsbuku. Nisam navikla da obaveštavam širu javnost o intimnim događajima. To ne znači da se ništa ne dešava, samo znači da se ne uklapam u profil nekih javnih ličnosti.

Hoćeš li sakriti i kada se budeš udavala?
– Kada bude veridba, udaja, beba, to sigurno neću moći da sakrijem. Tako velike stvari ne treba ni kriti. Ali zašto bi javnost morala da zna kada sam sa nekim raskinula, kada sam se pomirila, šta mi je kupio.

Mia Borisavljevic

Kada bi budući muž zahtevao da prestaneš da pevaš, da li bi ga poslušala?
– Jedini posao koji bih radila pored pevanja je vezan za fitnes i lepotu. Za nekoliko meseci završavam Fakultet za menadžment fitnesa i planiram da se toj sferi posvetim. Ako se moj budući muž bude bunio što se tiče pevanja, samo će moći da mi pomogne u drugom biznisu koji želim. U svakom slučaju, ništa neće moći da mi zabrani jer ću se ja onda noću iskradati i trčati u diskoteke da otpevam koji blok. A on će misliti da spavam i da sam ga poslušala. A kada bude video fotke na Fejsu, reći ću da su stare (smeh). Držim se one: „Samo probaj da mi zabraniš, videćeš kako mogu“. Tako da mu ne bi mu bilo preporučljivo da mi bilo šta brani.

Čitaj još  Goca Tržan oduševila Novosađane!

Priželjkuješ li da ti se uskoro desi potomstvo?
– Prirodno je da se kod svake žene javlja majčinski instinkt. Ja razmišljam racionalno kada su te stvari u pitanju. Ako bi mi se u ovom trenutku desilo da zatrudnim, naravno da bih rodila dete i bila bih srećna i ponosna na to. Međutim, sačekala bih još godinu do dve jer mislim da ću tek tada biti kompletna ličnost. Majka treba da bude u potpunosti posvećena detetu, a ja ne mogu, ako sam rastrzana i još nisam ostvarila neke svoje ciljeve, da srljam u nešto drugo i treće. Ali, ako se to bude desilo van mojih planova, naravno da će sve drugo pasti u vodu.

Kupila si dva stana od 150.00 evra, a roditeljima u Valjevu sagradila kuću.
– Nisam ništa nenormalno uradila što nije svojstveno ljudima koji rade, napreduju i zarađuju. Sve što je vezano za životni prostor nije stvar ni luksuza, ni besa, ni iživljavanja, već prioriteta i normalnog života. I ne vidim da nešto specijalno treba da se pohvalim, niti da se stidim zbog nečijeg mišljenja. To me i ne bi pogodilo s obzirom na to da shvatam situaciju u Srbiji i da je teško zaraditi novac. Međutim, u mom poslu je prva stavka nenormalno ulaganje, a onda kasnije i zarada ne može da se poredi sa drugim zaradama.

Mia Borisavljevic u kupacem

Da li si uvek zadovoljna fizičkim izgledom?
– Nijedna žena nije svakog dana potpuno zadovoljna, pa tako ni ja. Imamo određene hormonalne promene koje nam ne dozvoljavaju da budemo svaki dan iste, ni sebi u glavi, ni fizički na ogledalu. Više radim na psiho-fizičkom balansu.

izvor: Kurir

Leave a Reply