maya berovic u avionu

Intervju Maya Berović: Za mene nema mesta u ‘Grandu’!

“Odlučila sam da gradim karijeru bez skandala, to jeste duži, ali mnogo bolji put”, ističe poznata folk zvezda u intervjuu.

Folk pevačica Maya Berović poslednjih nekoliko godina napravila je pravi bum na domaćoj estradi. Mnogobrojni hitovi, poput pesama “Djevojka sa juga”, “Alkohol” i “Javi šta ti je u glavi”, obezbedili su joj nastupe i koncerte širom regiona, a čest je gost klubova po inostranstvu.

U razgovoru, Maya po prvi put govori o svom privatnom životu koji vešto čuva od očiju javnosti, svojim počecima, prekidu saradnje sa “Grandom”, i mnogim drugim stvarima.

Iako sada imaš mnogo hitova iza sebe, publika nije upoznata sa tvojim privatnim životom. Poznato je da živiš sa verenikom Alenom, toliko si otkrili medijima, i tu se priča završava. Zbog čega?
– Mislim da nema potrebe pričati previše o privatnom životu. Moji obožavaoci znaju da imam verenika i da sam u srećnoj vezi već dugo. Kod mene u privatnom životu nema trzavica, za koje bi se mediji interesovali. Van scene živim povučeno, ne eksponiram se nikad bez povoda i dosta putujem. Mislim da je to sasvim dovoljno.

maya berovic naslovna

Pojavila si se na estradnom nebu pre 8 godina sa pesmom “Džin i limunada”, a period nakon toga obeležile su tvoje transformacije u izgledu, ali i u muzici. Kako bi sada opisala svoje početke?
– Vrlo ambiciozno, u smislu da sam znala šta hoću, ali isto tako i šta neću. Odlučila sam da gradim karijeru bez skandala i uspela u tome. To zasigurno jeste duži, ali mnogo bolji put. Mišljenja sam da tako izgrađene karijere duže traju, što je meni svakako cilj. Kvalitet se uvek isplati.

Do sada nisi snimila nijedan duet, zbog čega? Sa kim bi volela najviše da uradiš jedan?
– Iskreno, nisam ništa dobro dobila do sada, od ljudi koji su mi nudili duet. Po meni, da bih ukrstila glas sa nekim, to mora biti kvalitetan pevač ili pevačica, i dobra pesma. Nisam pristalica dueta samo da bi se on snimio, nego želim da to bude dobro i kvalitetno. Kada se stvore uslovi za takvom pesmom, svakako ću ga snimiti, a najiskrenije, ne razmišljam puno na tu temu, da bih mogla reći sa kim bih volela snimiti duet.

Čitaj još  Severina dobila minđuše iz četranestog veka!

Nakon samo jednog albuma, prekinula si saradnju sa Sašom Popovićem i “Grandom”. Zbog čega?
– Nismo se našli poslovno. Ja sam krenula drugim putem i već nekoliko godina sam u “City Recordsu”, gde osećam da mi je mesto i gde mi je dobro.

maya berovic diskoteka

Tvoj komentar da si obula duboke čizme jer se nisi izdepilirala naišao je na nož kod mnogih. Da li misliš da si trebala toliko iskrena da budeš?
– Ja sam uvek iskrena, sigurna sam da su se mnoge žene našle u toj izjavi. Znam da su mnoge žene pribegle bar jednom tom “triku” kada su bile u žurbi i nisu imale vremena da se izdepiliraju. Ne mislim da je to greška ili da sam nešto lupila, jer sam to rekla sasvim iskreno. Mnogo radim i stalno sam na putu i nekim snimanjima, tako da je normalno da se desi tako nešto, jer imam vrlo malo slobodnog vremena.

Gde vidiš sebe za 10 godina?
– Ne volim da razmišljam mnogo unapred. Vidim se tamo gde treba da budem. Za deset godina ćete videti gde je to.

izvor: Srbija Danas

2 comments

Leave a Reply