maja marijana

Intervju Maja Marijana: Izazov je da budem voditeljka

Maja Marijana (40) ovih dana vežba kako da preslišava kolege. Sate provodi u čitanju novina i pretragama po internetu, kako bi se pripremila da intervjuiše kolege u emisiji “Utorkom u 8” na DM SAT televziji. A, kao voditeljku zaposlila je prijateljica Dragana Mirković, vlasnik ove TV stanice.

– Dragana me je jednog dana pozvala i ponudila mi da radim emisiju, nisam imala vremena ni da razmislim. Samo je kazala:”Ma znaš ti to!” i bacila me u vatru. Posle razgovora sa njom, uhvatila me je frka, ali brzo sam prevazišla strah i tremu. Na estradi sam 20 godina, odlično znam šta bih volela da me neko pita pred kamerama, kao što znam šta ne bih volela da me pitaju. Tako se odnosim prema kolegama – kaže Maja Marijana.

Da niste ostali bez pevačkog posla, pa ste prihvatili da budete voditelj?
– Nisam, ali moram da priznam da sam malo upala u monotoniju. Jurcanje po tezgama nije toliko zabavno koliko se misli. Emisija je jednom nedeljno, obožavam izazove, a ovo je sjajan izazov za mene. Dragana mi se javila posle prve emisije i čestitala. I ja sam prezadovoljna. Mada, dešava mi se da se u emisiji zablentavim pa ćutim, čekajući da me neko nešto pita. Zaboravim da sam ja ta koja treba da postavlja pitanja.

Da vam se gledaoci ne uspavaju dok vi hvalite goste i ističete njihove vrline?
– Neće. U današnje vreme kada se pljuje i omalovažava sve, hoću da budem drugačija. Neću nikome da čačkam rane, niti da mu stajem na muku. Neću nikog da maltretiram, jer ne dam nikome ni mene da maltretira. Nisam ja tabloidni novinar, pa da na površinu izvlačim tuđ prljav veš! Verujem da se vlasnica televizije Dragana Mirković, slaže sa tim. Nas dve smo toliko dobre da mi je sa punim poverenjem dala emisiju i neću da je izneverim. Mnogi voditelji su mi čestitali posle emisije. I Peja mi je čestitao, a on je pre mene radio ovu emisiju.

Tragajući za informacijama na internetu, da li ste čitali komentare o vama?
– Nisam, meni su ti komentari strava i užas. Da čitam gluposti i gadosti koje pišu anonimni ljudi?! Ne pada mi na pamet da se tako trujem. Sve to pišu nesrećne i nezadovoljne osobe koje nemaju svoje živote. Ostvareni i uspešni ljudi nemaju ni vremena, ni takav mozak da lupaju svašta. Ima povremeno i po neki pozitivni komentar, ali znam da pojedini pevači imaju ljude koji su zaduženi da pišu lepe komentare o njima. Sve se zna, poznato je šta je čije maslo… Ja nikad nikog nisam povredila i uvredila, zato mirno spavam, a hoću da tako bude i dalje.

Čitaj još  Udala se Slavica Ćukteraš?!

Šta vaš suprug kaže za vaš novi posao?
– Nema on šta da kaže! Šalim se. Kad sam mu rekla da odoh među voditelje, rekao je: “A koga si pitala?” Slatko sam se smejala i odgovorila mu: “Pa ja ni tatu ništa nisam pitala, zar ću tebe da pitam!” Kao i svaki muškarac i on bi da drži sve konce u svojim rukama. Ali, ne može to tako, ne dam se ja.

Zoran Pejić Peja: Ona je voditelj, k’o što sam ja pevač

Emisiju “Utorkom u 8” koju sada radi Maja Marijana, ranije je vodio Zoran Pejić Peja. Ali, pošto je, kako kaže, od Saše Popovića, direktora Granda dobio bolje uslove, otišao je iz DM SAT televizije.

– Gledao sam moju bivšu emisiju i Maja to lepo radi. Zvao sam je da joj čestitam. Ali, neka mi ne zameri – Maja Marijana u ulozi voditeljke – pa to je isto kao kada bih se ja našao u ulozi pevača. A, meni pevanje baš nešto i ne ide – kaže Peja.

izvor: Vesti

Leave a Reply