Intervju Jovana Nikolić: Plašim se da mi je Danijel preneo sidu!

“Čula sam da je bio u višegodišnjoj vezi s nekim Markom iz Podgorice. Svoje dokaze ostaviću za sud. Planiram da se testiram na HIV. Želim da budem sigurna”, rekla je Jovana.

Jovana Nikolic

Jovana Nikolić preživljava najteže trenutke u životu. Otkako je obelodanjeno da se razvodi od Danijela Alibabića, kog je optužila da ju je fizički uznemiravao i da je gej, suočava se s raznim komentarima. Porodica je uz nju, a na ulici se susreće i s onima koji je podržavaju, ali i s onima koji brane njenog muža. Jovana stoji iza svake svoje reči, a u intervjuu otkriva i da je s Alibabićem živela na rubu egzistencije i da će morati da se testira na sidu.

– Na Farmi je počela priča da je Danijel gej, ali ja nisam verovala i branila sam ga. Kasnije sam čula još neka govorkanja. Ipak, njegovo ponašanje, kao i nezainteresovanost za mene kao ženu naveli su me da počnem i sama da sumnjam i promenim mišljenje.

Da li si ga uhvatila s muškarcem?
– Ne. Jedino što sam čula jeste da je bio u višegodišnjoj vezi s nekim Markom iz Podgorice. Svoje dokaze ostaviću za sud. Ono što sad planiram u vezi s tim jeste da se testiram na sidu. Želim da budem sigurna.

Kad si odlučila da ga napustiš?
– Definitivnu odluku o razvodu donela sam u decembru. Danijel nije osoba s kojom bih mogla da provedem ostatak života i zbog svega što mi je uradio prestala sam da ga volim, a brak bez ljubavi nema nikakvog smisla.

Ako si već rešila da staviš tačku na vaš brak, zbog čega nisi podnela zahtev za razvod nego je on to učinio?
– Nije bitno ko će podneti zahtev za razvod, da on to nije uradio, ja bih sigurno.

Javno si rekla da te je davio tri puta. Zbog čega te je fizički napadao?
– To što sam rekla da me je davio tri puta je tačno. Svaki put sam mu opraštala jer sam u njega bila slepo zaljubljena i uvek sam se nadala da se takve stvari više neće ponavljati. Zbog toga ga i nisam prijavila policiji. Ali, pogrešila sam. Ni u jednoj situaciji nije postojao konkretan razlog njegovog napada na mene. Ja sam samo želela da razgovaramo jer smo imali problem, a on to nije hteo. Govorio je da ga smaram i u naletu besa me je hvatao za vrat. Nismo se mi svađali, pa ja njega provocirala. Ponavljam, samo sam želela da rešimo problem.

Da li ti je naneo telesne povrede?
– Od stezanja vrata imala sam samo crvenilo, a to se ne može okarakterisati kao povreda.

Ima li njegovo zlostavljanje veze s gubitkom bebe?
– Drugu trudnoću je on izmislio i plasirao u medije, jer je, kako je rekao, to dobro da se o nama piše zbog njegove popularnosti.

Čitaj još  Joca Stefanović opljačkan na pumpi!

Priča se da si od njega zahtevala život na visokoj nozi.
– Ma kakav život na visokoj nozi! Kome bi to palo na pamet od Danijela da očekuje. Nije on megazvezda, koja ima neki uspeh i novac, nego ima jedan hit, jedan pokušaj, i to je sve. Potičem iz skromne porodice i nije mi bio problem da skromno živim, ali život koji sam s njim imala je nešto što je na rubu egzistencije.

Kažu da ti je branio da radiš.
– Da, to je istina. Želeo je ženu koja će sedeti kod kuće, a da joj on udeljuje koliko kad ima i hoće.

Ipak, ucenjivala si ga i tražila mu novac u zamenu za ćutanje…
– Tražila sam za hranu, a ne za raskoš! Ucenjivala sam ga da će proći kao Adil jer je i on fizički zlostavljao svoju ženu, ali joj je verovatno, sem sendviča, obezbedio još nešto za jelo.

Kaješ li se zbog braka s Danijelom?
– Da, mnogo se kajem i sigurno je da sam prenaglila u odluci da se udam za njega.

Danijel: Jovani treba psihoterapeut!

Danijel Alibabić, za koga je supruga Jovana izrazila sumnju da je HIV pozitivan, smatra da njoj treba stručna pomoć.

Danijel Alibabic

Manekenka Jovana Alibabić je javno pričala o svom braku sa Crnogorcem i izjavila da će morati da se testira na HIV zbog Danijelovih navodnih gej afera.

– Ja sam čula da je on bio sa izvesnim Markom iz Podgorice, sa kojim se viđao i tokom našeg braka. Nakon svega ću morati da se testiram na HIV, jer više ni u šta nisam sigurna – izjavila je manekenka.

Danijel je odlučan u svojoj nameri da ćuti, te da detalje njihove intime sačuva za sud i svog advokata. Ipak, na Jovaninu izjavu nije ostao imun.

– Jovani treba psihoterapeut. To je sve što imam da kažem. Ispod svakog nivoa mi je da pričam o ovoj temi – kratko je rekao Alibabić.

izvor: Kurir

Leave a Reply