ivan gavrilovic

Intervju Ivan Gavrilović: Mina Kostić me ‘uradila’ kao majmuna!

“‘Uradila’ me je kao poslednjeg majmuna! Ispao sam neviđena budala. Nisam hteo da pričam o ovome, ali sad mi je pukao film, ne mogu više da ćutim”, kaže razočarano Ivan.

Ivan Gavrilović (46) ne krije da nema lepo mišljenje o većini pevačica. Kako kaže, 70 odsto njih koje sebe nazivaju pevačicama zapravo samo gleda kako da nađe bogatog tipa koga će da “izvaćare” za lovu.

– Pukao mi je film! Žene poput Severine, Nataše Bekvalac i Ane Nikolić samo jure bogate tipove. To je javna tajna. Ana Nikolić na televiziji glumi čednu umetnicu, a po tezgama se pijana sapliće i blamira. Neko će reći da sam ljubomoran, da je moje vreme prošlo, ali to nije istina. Ja sam svoje zvezdane trenutke prošao, svestan sam toga i ne patim. Ali, muka mi je da gledam i slušam foliranja. Svi sve znamo, a niko ništa neće da kaže, da se nekome ne zameri – kaže Gavrilović.

A šta je istina?
– Istina je da takve degradiraju muziku i sve čega se taknu. Svi znamo šta se krije iza svega toga. Prostitutke su poštenije od mnogih pevačica! Nisam od juče, poznajem mnoge prostitutke koje pošteno rade svoj posao, koje su mi ispričale svoje teške životne priče. Ali, one nisu prostitutke u duši, za razliku od mnogih na estradi. Svi smo svedoci da naše pevačice hrle u Dubai. Šta mislite da tamo rade?! Dovoljno je reći da je Dubai prepun bogatih Arapa. Naravno, moram da kažem da nisu sve pevačice takve, ima časnih izuzetaka, ali većina jeste.

Ne plašite da biste mogli imati problema zbog ovoga što pričate?
– Zašto bih se plašio? Svi dobro znaju da ništa nisam slagao i na šta se svela naša estrada.

Zašto ste ljuti na Minu Kostić?
– Pao mi je mrak na oči kad sam video Minu u onom belom korsetu na Grandovom festivalu, a posle i u jednoj TV emisiji u beloj haljini. To što je nosila sašiveno je od materijala koji sam ja platio. “Uradila” me je kao poslednjeg majmuna! Ispao sam neviđena budala. Nisam hteo da pričam o ovome, ali sad mi je pukao film, ne mogu više da ćutim.

Čitaj još  Intervju Zdravko Čolić: Sebi ne smemo dozvoliti gordost i bahatost!

Kad ste toliko ljuti, zašto ste joj preporučili svog prijatelja advokata?
– Ne stajte mi na muku! Kad sam rešio da sa njom snimim duet, prvo sam pozvao njenog bivšeg nevečanog muža Igora Kostića koji je moj drugar i lepo ga pitao da li možda ima nešto protiv. Rekao i je: “Što bi mi smetalo! Ali, budi oprezan s njom. Ako ti bude tražila pare, vidi šta ćeš, mnoge je ojadila!” Nisam ga poslušao. A kad me je Mina pitala mogu li da joj preporučim nekog advokata, preporučio sam joj mog drugara ne sanjajući zašto joj treba advokat.

Mina Kostic

Što je niste pitali?
– Šta sam uradio, ukapirao sam tek kada me je Igor pozvao i pitao me: “Brate, što mi ovo radiš?!” Jedva sam shvatio o čemu se radi. Ona svuda, kao, lepo priča o Igoru, ocu njihove ćerke, a već mesecima mu ne dozvoljava da vidi dete. Mnogo mi je glupo što sam se upleo u ovu priču i umalo da izgubim prijatelja.

Otimaju hleb

– U ovoj tragediji i krizi koja nas je sve zadesila mnoge devojke su pohrlile na estradu, nadajući se bogatom ulovu. Mnoge, kao fine, pevačice koje se prostituišu, otimaju hleb onima koji hoće pošteno da rade i zarade – kaže Gavrilović.

izvor: Vesti

4 comments

Leave a Reply