Intervju Goca Božinovska: Zavisnik sam od cigareta, a volim i da popijem!

Valjda ću se skinuti s toga. Ne daj bože da sam narkoman, onda bi mi samo ilovača bila spas…

Goca Bozinovska

Goci Božinovskoj život se nije mnogo izmenio nakon učešća u rijalitiju „Farma 4“. Popularnost koju sada doživljava osetila je još 1998. godine, kad je snimila svoj najveći hit „Okovi“. Pevačica u intervjuu otvoreno priča o svojim porocima, dugogodišnjoj vezi s Nebojšom Tubićem Žapcem…

Sa ove distance, da li si zadovoljna svojim učešćem u rijalitiju?
– Srećna sam što sam na narod ostavila lep utisak o sebi. To mi je važnije od pobede! Uostalom, ja sam išla da upoznam sebe. Kad sam odgledala neke snimke, stvarno sam upoznala sebe, nisam ni slutila da sam toliko zanimljiva.

U pojedinim medijima pojavila se informacija da te je Nebojša Tubić Žabac ostavio jer previše piješ i pušiš…
– Tačno je da mu smetaju cigarete, ali čovek alkohol nije ni spomenuo. Poludeo je kad je video te napise, rekao je da će ih sve tužiti i da u životu tako nešto nije izgovorio. Kaže on meni: „Kakav alkohol, jesam rekao da su ti cigare porok i da se zbog toga uvek svađamo“. Ja stvarno ne krijem da sam strastveni pušač, da mi dnevno ode kutija, dve, tri. Znam da mi je to veliki porok, ali ne mogu da ga se rešim. Najviše bih volela da je sad ugasim i da nikad više ne zapalim. Ali to nema veze sa Žapcem. Zavisnik sam od cigareta i umem da popijem. Valjda ću se skinuti nekako s toga. Ne daj bože da sam narkoman, onda bi mi samo ilovača bila spas.

Zbog toga se najčešće svađaš s njim?
– Mi se i ne svađamo, nego on priča, a ja ga i ne slušam. Navikla sam već na njegovu priču. Svaku cigaretu koju zapalim on prokomentariše: „Opet cigara“, a ja mu odgovorim: „Ne smaraj, ne davi“. Takav odnos imamo 12 godina i na to i ne obraćam pažnju.

Čitaj još  Sinan Sakić žestoko prozvao Eru Ojdanića zbog maloletnica!

Ljubomorna si?
– Pomalo, ali posle toliko godina navikneš se na nekoga. Na to sam već oguglala.

Šta si pre dve nedelje radila u zgradi Policijske uprave za Grad Beograd?
– Išla sam da sređujem neke papire za plac. Fotografi su me uslikali s mojom drugaricom s „Farme“, ali nas dve nismo imale veze jedna s drugom. Ja sam išla svojim poslom, ona svojim i na kraju smo se srele i popile kafu.

Jeleni još ne planiram svadbu

Tokom Gocinog boravka na imanju u Lisoviću njena najstarija ćerka Jelena Vučković počela je da se zabavlja s jednim dečkom iz Bijeljine. Božinovska tvrdi da ne bi imala ništa protiv da se Jelena uda, ali misli da je još mlada za brak.

– On je normalan i dobar momak, i to je veliki plus. Jelena nije od onih devojaka koja je danas sa ovim, sutra sa onim. Ili je duga veza, ili će biti sama. Još ne planira udaju, mada, vreme joj je, pa neka proba. (smeh)

izvor: Kurir

Leave a Reply