Intervju Dara Bubamara: Neću valjda pod tuš obučena!

Malo ko veruje Dari Bubamari (38) da su njene gole fotke na naslovnoj strani jednog tabloida osvanule slučajno pre nekoliko dana. Na njima se pevačica smeška, pozira i uopšte ne deluje da ne zna da je neko slika. Kako bruji estrada, Dara je sama plasirala svoje golišave fotke i sebi napravila odličnu reklamu.

Dara Bubamara

– Ma kakvi! Šta to meni treba? Niti sam klinka koja tek počinje karijeru, niti sam starleta ili manekenka. Znam da mnogi ne mogu da veruju da me je neko uslikao bez mog znanja, ali tako je. Ne mogu da kažem da sam očajna jer sam tokom 20-godišnje karijere navikla na sve i svašta. Bezbroj puta su mi paparaci zavirivali ispod suknje, vrebali da mi ispadnu grudi, pokušavali da me uhvate u nezgodnim situacijama – kaže Dara Bubamara.

Ko je zaslužan za ove fotografije?
– Izašla sam iz saune spa centra i tuširala sam se. Naravno da se ne tuširam obučena. Naslućujem ko me je slikao. Nisam toliko zgrožena što su se te slike pojavile, koliko sam zgrožena time da čovek nigde ne može da ima intimu. Mnogo sam besna i rešila sam da tužim one koji su me slikali. Već sam se konsultovala sa advokatom. Pa ja sam se 20 godina čuvala, pazila na sve načine i nikad nisam želela da na taj način skrećem pažnju na sebe. Šta će mi to kad umem da pevam? Stvarno mi nije prijatno.

Zadovoljni ste kako ste ispali?
– Pa, drugarice me zovu i kažu mi: “Šta se buniš kad si super ženska ispala!” Čim su se fotke pojavile, zvala me je Goga Sekulić i rekla mi: “Nemoj da se nerviraš, ti si top riba!” Bar da su me slikali samo sa leđa, da se ne vide grudi. Ali, šta je, tu je. Uostalom, gole grudi na estradi nisu ništa novo. Izlazile su na naslovnim stranama i Brenine i Cecine gole grudi, pa nikom ništa! Sve u svemu, prezadovoljna sam kako izgledam.

Šta na sve to kaže vaš suprug? Stvarno traži razvod?
– Ha, ha, ha… Sreća moja da je moj muž odrastao van Srbije i što lično poznaje mnogo velikih i značajnih faca iz svetskog šou-biza. On odlično zna pravila koja vladaju u tom svetu. Malopre, kad sam mu rekla da ću morati nekoga da tužim, slatko se smejao. Kaže, šta bi onda trebalo Madona da radi? Pa mnoge svetske zvezde često namerno gube telefone i fotoaparate sa kompromitujućim slikama, smišljeno rade neke stvari kojima se, kao, čude. Dobro, ovo je Srbija, pa je sve malo škakljivije.

Čitaj još  Milica Pavlović oduševila fanove u Sloveniji! (FOTO)

Uglavnom, ni vama ovo neće škoditi!
– Tačno. Kažem ja sebi, ma ko zna zašto je ovo dobro! Možda mi je baš ovo trebalo. Šta ću, tešim se. Celi život se čuvam da ne odem na nudističku plažu, da me niko ne uslika. Sad konačno mogu slobodno na nudističku plažu i jedva čekam leto. Pošto je već sve viđeno, mogu da odahnem. Ne verujem da bi narod više išta moglo šokirati i iznenaditi. Nije moj fazon da golotinjom privlačim pažnju, ali sad više nemam kud. Nemam čega da se stidim.

Da plasiranje ovih slika nije odgovor modnoj kreatorki koja pre neki dan reče da ste mali, da imate kratke noge i spuštenu zadnjicu?
– Mislite na Vericu Rakočević? Šta će, ljubomorna, nervozna baba koju je pregazilo vreme. Još u staroj Jugoslaviji, ona je kreirala odeću za ljude u domovima penzionera. Moja baba je volela njene modele. Ne zameram joj jer ona ne kapira novu modu i nikad nije čula za kreatore čije modele ja nosim. Očigledno i da zbog godina ne vidi dobro, jasno je da je nezadovoljna sobom i da je u nekim velikim problemima. Ne razumem kako žena o ženi može da kaže ono što je ona o meni rekla. Ja mogu da kažem da mi se nešto sviđa ili ne sviđa, ali sebi nikad ne bih dozvolila takve komentare. Ali dobro, vaspitana sam da poštujem starije ljude pa joj zbog godina ništa ne zameram.

izvor: Vesti

Leave a Reply